Hetente 8 napot lesz nyitva Európa legnagyobb szórakozóhelye Budapest szívében

Április 21-én startol el a 8. napon programsorozat

Forrás: Instant-Fogas

 

Ha Budapest, akkor romkocsmák. És ha romkocsmák akkor INSTANT-FOGAS, amely két legendás romkocsma egyesülésével jött létre és vált a város legnagyobb partykomplexumává. A Fogas Ház és az Instant önmagukban is meghatározó szereplői voltak a pesti éjszakáknak, de mióta az Akácfa utcában egyesítették erőiket, egy egyedülálló romkocsma-birodalom született. Az elmúlt három évben több mint 5000 fellépő szórakoztatta itt a vendégeket. Ez egy igazi partylabirintus, hét egymástól elszeparált és különböző stílusú zenei térrel és 1200 nm táncterülettel. És persze mindez más-más különböző hangulatvilágot, zenei stílust és szórakozási lehetőséget jelent. Itt tényleg mindenki megtalálhatja kedvencét.

Az Instant-Fogas komplexum gondolt egy nagyot és a világon egyedüliként 8 napos nyitva tartással várja a bulizókat, vagyis a szokásos 18:00-06:00-os nyitvatartás mellett most pluszban vasárnap már 14 órától kinyit a hely.

Első alkalommal április 21-én startol el a 8. napon programsorozat, és a szervezők már délután kettőtől várják a bulizni vágyókat spéci fellépőkkel, extra díszlettel és természetesen a megszokott egyedi hangulattal a pixelfelhők árnyékában.

Forrás: Instant-Fogas

 


A 8. NAPON PROGRAM FELLÉPŐI:


ÁPRILIS 21. - OPENING CEREMONY

VAD - Goa terem:

Kert - Melodic techno & Tech House terem: