Koncert

OMEGA Szimfonik emlékkoncert - Naplemente

Omega előadó
Festetics-kastélypark
2022. július 24. (vasárnap) 20:30

Helyszín:

Festetics-kastélypark
8360 Keszthely, Kastély utca 1.

A korábban 2022. június 11-re a Karmelita Bazilikába meghirdetett Omega Testamentum - A rock mindenkié koncert helyett 2022. július 24-én vasárnap Omega Naplemente - Emlékkoncertet hallgathatjátok meg Keszthelyen, a Festetics-kastély parkjában!


Az emlékkoncerten kultikus Omega slágerek hangzanak el szimfonikusok, a Bolyki Soul & Gospel énekkórus és olyan nagyszerű előadók vendégfellépésével, mint Miklósa Erika Kossuth - és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő, Király Linda énekesnő, Roby Lakatos magyar hegedűművész, Dolhai Attila Jászai Mari-díjas magyar színész, musicalénekes, operetténekes, érdemes művész, Szabó Győző Jászai Mari-díjas magyar színész és Lépés Gábor "Lepe" zenész, billentyűs, zeneszerző.
A koncerten emléket állítanak a már elhunyt tagoknak, tisztelegnek Molnár György "Elefánt" és Debreceni Ferenc "Ciki" előtt, illetve az idén 60 éves Omega életműve előtt.
A 120 perces koncert házigazdája Jordán Tamás a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth - és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, érdemes művész.

A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra és helyszínre!