Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 júl. 23. - 16:00:38 10/10
(58400/91800)
nah akkor ezt megbeszéltük:)
én se szeretek egyedül mászkálni :S népligetben is állandóan néztem az embereket o_0
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 júl. 23. - 15:59:49 10/10
(58399/91800)
oké, kezdem itt :DDDDDD ki az a vállalkozó lelkü ember, aki utalna nekem pénzt a számlámra, amiért ilyen szép? :DDD
offtopic
szoszy11 2009 júl. 23. - 15:59:06
(58398/91800)
ja mar mondani akartam,hogy tegyetek ket pottyot arra az o-ra ha mar en nem tudok :DDD de latom mar nem kell mondani XDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 júl. 23. - 15:58:55 10/10
(58397/91800)
most elképzeltelek amint bömbölsz... ne tedd! Jövõre ott leszünk :DDDDDDDDD ígérem :P elviszlek, ha megnyerem a lottó ötöst :DD oksa? :P jó munkát ^^
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 23. - 15:57:54 10/10
(58396/91800)
Ez jó ötlet,mert ott én elveszek!!:D Utálok egyedül mászkálni!!:S Félek.....:D
offtopic
szoszy11 2009 júl. 23. - 15:57:32
(58395/91800)
van valaki itt aki ert a szamitogepekhez ?:DD Pls!;)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 júl. 23. - 15:57:26 10/10
(58394/91800)
figyelj! Szívesen :P ha neked ezzel örömet tettem :DD csak furán mutatott o-val :DD
10/10
offtopic
Szaszííí 2009 júl. 23. - 15:56:29 10/10
(58393/91800)
sztem jóll áll neki a fekete haj :P

elüt a zöld szemétõl (L) :))
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 júl. 23. - 15:55:53 10/10
(58392/91800)
sajna 200kmrel odébb lakok:) viszont ha vonattal mész,akkor a déliben találkozhatunk mert az enyém is oda érkezik:)
offtopic
szoszy11 2009 júl. 23. - 15:55:22
(58391/91800)
talan kopaszan is jobban mutatna mint azzal a hollo fekete hajaval :S :DDD
offtopic
Rano 2009 júl. 23. - 15:54:54
(58390/91800)
:DD

Most néztem meg tüzetesebben a programokat és itt sírok a gép elõtt, hogy miért nem vagyok én most San Diego-ban... azt hiszem túlzottan sorozatfüggõ vagyok :P

Innentõl kezdve félszemmel vagyok (meló) :)
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 23. - 15:54:38 10/10
(58389/91800)
XDXD!!!Sírva elszalad elõle!!Lol
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 júl. 23. - 15:54:31 10/10
(58388/91800)
nm:D jaja medvés:DDD vagy kisördögös:DDD :P
offtopic
szoszy11 2009 júl. 23. - 15:54:05
(58387/91800)
upszi ez egy kicsit hosszu lett :DDD
na mindegy :DD legalabb olvastok egyet XDD
10/10
offtopic
Szaszííí 2009 júl. 23. - 15:53:57 10/10
(58386/91800)
aszittem elõször,h. kopasz lett :D xD
nem tett volna jót a zöld szemecskéjének^^

hát Alexa télleg kéne tenni vmit,h. megnõjjön..vagy: mutogatod a kártyád,és akinek tetszik,az adományozzon,és sztem összegyûlne egy kis pénz:D
offtopic
szoszy11 2009 júl. 23. - 15:53:21
(58385/91800)
imadlak :DD koszi,hogy feltetted a ket pottyot arra az o-ra:DD
sokkal jobban mutat ugy a szoszy XD
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 23. - 15:53:17 10/10
(58384/91800)
Uhh,,várjál benéztem!!Múltkor mentél a bnõdhöz Battára,és az maradt meg bennem valahogy hogy ott laksz!!:/ Bocsi...!!Szóval akkor mégsem!!:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 júl. 23. - 15:51:55 10/10
(58383/91800)
Oké, haladjunk sorjában xDDDD

dzs-dzs: köszi, neked medvés kell igaz? :P
szöszy: köcce ^^
Rano: sejtettem, hogy neked nem csak a New Moon kell :D és a kvízt én is akarom!!!!!! De mint említettem mindent xD
offtopic
szoszy11 2009 júl. 23. - 15:51:51
(58382/91800)
Jackson - Japer- Rathbone interjú

A 100 Monkeys egész nyáron turnézik az új albuma a Monster De Lux miatt.
Idõközben StarShine kalitkába zárta a kedélyes, évõdõ Monkeys-t (Ben J nélkül) egy kizárólagos interjúért, amiben a színpadi életet vitatják meg, a Twilight mániát, a bizonytalan globális elméleteket/tételeket, és a púpos bálnákat.

Mi az eredete a 100 Monkeys-nak?

Jackson: Az 100 Monkeys Ben G-vel kezdõdött, és én – 3 évvel ezelõtt – amikor elköltöztem L.A-be. Mi a szobatársak voltunk a középiskolában. Ismertük Ben J.-t akkor és úgy indítottuk el a bandát, mint két személyes csoport, és hangulatjavító zenét csináltunk, és megpróbáltuk kiküldeni Ben J-t Los Angelesbe, hogy velünk zenéljen. Az út közben találkoztunk össze Jared Anderson-nal, akivel egész idõ alatt mindig összeakadtunk. Most mi mind együtt vagyunk harmóniában. Ez fantasztikus.

Ben G: Ez olyan, mint egy MTV valóság show.

Megtennéd még egyszert ezt?

Jackson: Nem, mert még több dráma lenne most, mint akkor volt.

Jared: Ha ez egy Discovery csatorna valóság show lenne, akkor igen.

Discovery Channelrõl való beszélgetésról jut eszembe, miért döntöttél úgy, hogy a banda neve „The Hundredth Monkey Effect [a 100 majmok effektje – fordító]” lesz, melyik a MySpace oldalad, „általában leírja a pillanatot, természetfeletti kiterjedésének ötlete vagy a képesség egy népesség maradékában egyszer egy bizonyos adag az a népesség hallott az új ötletrõl vagy megtanulta az új képességet”?

Jackson: Az annak egy része volt, és [az az ötlet] ha beviszel 100 majmot egy szobába 100 írógéppel, szobába, létre fogják hozni Shakespeare munkáit. (Lásd: Infinite Monkey Theorem [Határtalan majmok teóriája – fordító]) Az a zenének egy bizonyos stílusa, amit csinálunk, és, amilyen zenét írunk.

Ha utolérted a saját Monkey Effected-et, milyen ötletet szeretnél a társadalomnak közölni?

Ben G: Wow!

Jackson: Igazán megpróbáljuk az embereket bejutatni a Spencer Bell Memorial [gondolom ez valamilyen kórház – fordító] (www.spencerbellmemorial.com). Ez egy haszon a mellékvese- rákkutatással és a barátunkkal, Spencer Bell-lel kapcsolatban, aki a zenénk egészére gyakorolt legnagyobb hatásunk volt. Körülbelül három évvel ezelõtt eltávozott, úgyhogy mi csak dolgozunk, miközben megpróbáljuk élve tartani a memóriáját, és távol tartani a zenéjét a tömeg zenétõl. Képesek voltunk, hogy pénzt növelni/összegyûjteni az albumai közül az egyikkel, és nekünk még 3 van, a miatt a rajongótámogatás miatt, amit kaptunk. Ez egyszerûen hihetetlen.

Miért döntöttél úgy, hogy hangulat javítót használsz a zenédben?

Jared: Azt hiszem azért, mert színészekként kezdtük, a legtöbben, mínusz Ben J. A hangulat javítás a színjátszás részét képzi, úgyhogy mi mind szeretjük ezt tenni. Jó színben tüntettük fel egymást, és mi teszünk egyenes közönség javaslatokat és egy kárpótló dalt adtunk elõ ott a helyszínen, a hangszeres részek közül mindegyikkel.

Épp akkor, a zongorabillentyûk hangja félbeszakítja a gondolatát, ahogy a fiúk közbeszólnak, miközben énekelnek, és miközben feljegyzéseket játszik, „Ez egy olyan dal, amit éneklünk a legelsõ alkalommal…” Amint ez elkezdõdött, visszaugranak az interjúhoz -

Jackson: Látod, zseni! Ahol az ihlet megragad téged, az keményen megfog téged. Ha veszed a dobost, és a dobos elkezdi a basszust játszani, és az énekes elkezdi énekelni a tartalék/fedezet vokálokat, abban a zenében, lehet, hogy megtalálsz rengeteg új dolgot, amit lehet, hogy nem találtad volna meg, ha nem engedted volna meg magadnak a szabadságot, hogy idõnként megváltoztassák a szövegeket vagy teljesen átváltoztassanak egy dalt.

Jared: Azt hívják az 100 Monkeys Switcheroo. [sajnos nem tudom, hogy ez mit jelent – fordító]

Ben G: Növeljük egymás tehetségeit.

Jackson: Mi mind különbözõ környezetbõl jöttünk és másképp tanultuk a zenét is. Ez igazán érdekes, és igazán klassz az a sokféleség, mert amikor ez összejön, ez létrehozza ezt az … uniót –

Jared: – varázslat. A varázslat egy uniója.

Jackson: Néha ez szörnyûen hangzik… de ez varázslat. Néha ez jónak hangzik. (nevetnek)

Mindenki tud játszani minden hangszeren?

Ben G: Nem még nem, de majdnem. Embereknek megvannak az maguk erõsségei. Mindenki szakosodik, azt hiszem valószínûleg két dologra.

Jackson: A közönségnek akarunk adni egy showt. Szeretjük a rajongóinkat. Szeretünk elõadni, és érezzük azt, amikor eljössz a shownkra, hallani fogsz egy olyan dalt, amit soha se fognak megint élõben játszani. Az emberek mindig odajönnek hozzánk a bemutatók végén, hogy kérjenek más hangulatjavító dalokat.

Jared: Ténylegesen azt érzem, mintha tartoznánk ennek ‘em rövid idõ múltán, mert õk követelnek, és én meg „Nem tudom hogyan!”, olyan vagyok, mint „Szívjuk magunkba és tanuljuk meg!”

Arra tekintettel, hogy négy közül hárman színészek, neked van kedvezményed a zene és a színészkedés között?

Jackson: Azt akarom, hogy legyen egy süteményem és meg akarom enni azt. Mindkettõt akarom. Azt hiszem az út, amit alakítunk, ez táplálja az alkotó folyamat mindkét oldalát.
Táplálni az elefántot a szobában, Jackson, tudsz valamit „New Moon”-ról a sóvárgó „Twilight” rajongók kedvéért ott kint?

Jackson: Ez õrjítõ lesz a … akciócsomaggal, több nedves romantikával. Láthatsz majd több õrült dolgot megtörténi. Mélyebbre mentünk abba a világba, és ez mindenkinek egy mókás izgalom lesz majd.

Szintén, filmezel Pennsylvania-ban a M. Night Shyamalan „The Last Airbender” [Jackson új filmje, infó itt: http://www.imdb.com/title/tt0938283/ - fordító]. Milyen volt az a tapasztalat, Jackson?

Jackson: Ez hihetetlen volt, nagyszerû készlettel/helyszínnel. Igazán hiszek abban, hogy mi csináltunk egy olyan filmet, ami epikus lesz. Meg fogja majd mozgatni az embereket. Azt gondolom, hogy a film szépnek fog bizonyulni.

A 100 Monkeys a múltban elõadott Rob Pattinson-nal. Bármilyen lehetõség egy visszatérõ együttmûködésre?

Jackson: Nos, úgy értem, Rob elfoglalt ember… (nevetnek). Nekünk volt néhány alkalmunk arra, hogy játsszunk vele. Õ döbbenetes zenész.

Hogyan hatott a „Twilight” mánia a banda népszerûségére?

Jackson: Ez határozottan egy kevés figyelmet szerzett nekünk, de azt gondolom, hogy a fõ dolog az életünk show-i. Az emberek el kell –

Jared: – elszökniük egy mókás földre. Élvezd a jó zenét.

Jackson: Igen, szeretjük jól érezni magunkat. Ez az, amit próbálunk mindig tenni – zenél olyan sok embernek, amennyinek csak lehetséges.

Jared: Remélhetõleg jönnek, hogy készek legyenek kirúgni a hámból és egy kicsit mókázzanak. Az minden, amire számítani tudsz.

Ben G: Ha elég hangosan sikítasz, majd csinálunk egy számot, aminek te döntheted el a címét. Dolgok, mint gitár szólók és a verejték.

Jackson: Szeretünk színpadon elajándékozni dolgokat.

Jared: Néha majmokat hozunk és bedobjuk õket a tömegbe.

Jackson: Mellesleg Ben J tántoríthatatlan bálnarajongó. Tudom, hogy ha õ most itt lenne, említeni akarna valamit arról, hogy mentsük meg a púpos bálnákat. Csak gondoltam bedobom ezt a témát is.
10/10
offtopic
Spunk Ransom 2009 júl. 23. - 15:50:32 10/10
(58381/91800)
Helló mindenki! :D