Téma: Ally McBeal

10/10
Meli 2007 szept. 25. - 23:01:50 10/10
(1923/2983)
..
10/10
Meli 2007 szept. 25. - 23:01:23 10/10
(1922/2983)
..
10/10
Meli 2007 szept. 25. - 23:00:52 10/10
(1921/2983)
..
10/10
Meli 2007 szept. 25. - 23:00:20 10/10
(1920/2983)
..
10/10
Meli 2007 szept. 25. - 22:59:49 10/10
(1919/2983)
..
10/10
Meli 2007 szept. 25. - 21:53:00 10/10
(1918/2983)
Hellóka! Sziasztok! Szia Laci!
Valóban jól belemerültél a 6. évad megfogalamazásának, hiszen az 1-2-3. epizódokról sorra egyre többet írtál. :-))
Nem is nagyon akarok új variációt kitalálni. :-)
Viszont nem hagynám ki Richardot és Johnt, Reneet a folytatásból! Ismét összekerülnének a barátok. Elainnek pedig táncos-énekes karriert építenék inkább, hiszen az lenne az alaptehetsége. Maddie szerelmes korszakát még megelõzné sok gyerektörténet, például valamilyen háziállatot szeretne. Persze nem kutyát, az túl egyszerû! :-) Jocsill tudna ide remek ötletekkel szolgálni gyermek ügyekben.:-) Blythe szerintem besegítene a sori hétköznapi, érzelmi gondok-bajok és boldog pillanatok felsorakoztatásában. Én inkább a poénokkal színezném, effektekkel, bukdácsolásokkal, fishizmussal és mcbealizmusokkal, sütiségekkel. Laci lehetsz a rendezõ! :-)))
Ötlet lehetne, hogy valaki lesérül egy balesetben és mire újra járni képes lesz a sok baráti segítség kovácsolja a társaságot.
Allyre pedig ráférne egy kis kiruccanás, nem csak a gondok és a munka, maxi a bár. Így lehetnének a soriban más színhelyek is, például egy piknik valmilyen réten, vagy folyóparton.
Richard megismerhetné az apaságot, lenne poén bõven belõle.:-)
Mókás lenne néhány hobbi a szereplõknek, vannak õrült ötletek!
Nem hiszem, hogy szükség lenne híres sztár vendégszereplõkre, bár inkább az énekes-dallamos részekhez lehetne beilleszteni. Legnagyobb bajban a pereknél lenné(n)k, hiszen ahhoz jól jönne néhány akta a bolondos tárgyalásokról.
Maddie szerelme lehetne Boston lakója, így visszakerülhetnek a városba.
Elainnel és Johnnal szórakozáskor találkoznának gyakrabban.
Az évadok alatt megöregedett Allyt végül összehoznám Johnnal, mert rájönnek, hogy a barátokból lesznek a legjobb társak.

Üdv! Mindekinek remek napokat kívánok!
ui.: Moziba akkor mennék, ha itt lenne a buli Gyõrben.
10/10
hozzászóló 2007 szept. 24. - 14:26:19 10/10
(1917/2983)
Szióka!

Köszi a gratulációt, nagyon kedves vagy!
Sok-sok ötletem lenne a folytatásra...sõt, még a leírtakat is tudnám folytatni, talán kissé túlságosan is elengedtem a fantáziámat! Ami szerintem jó is, hiszen a fantázia egy csodálatos , színes világ, ami mindannyiunk birtokában van!

Várom Meli a te folytatási ötletedet is és a többiek is írjanak bátran!


Ally hiánya ismét nagyon nagyon, de nem tudunk mit tenni, vagyis azt megtehetjük, hogy nem hagyjuk elveszni, nem engedjük feledésbe merülni!

Igyekszek minnél többször benézni!
Mindenkinek kellemes hetet!
Bár Ally nélkül más lesz a hét, de sokat gondolok rá és minden Ally-s kalandra!


Üdv,
Laci:-)))


Ui.: Ally és Larry páros szerintem nem volt igazán lezárt Ally-ben, amit én biztos folytatnék! Ti hogy gondoljátok ezt???

Most rohanok ebédelni, aztán meg tanulás kifulladásig!

Pá-Pá!!! :-))))))))))
10/10
Meli 2007 szept. 24. - 00:22:19 10/10 Előzmény hozzászóló
(1916/2983)
HÛÛÛHA!!! EZ LENYÛGÖZÕ MUNKA!
GRATU LACI!:-))))))
Szia!:-)
Szerintem élvezettel fogja olvasni mindegyikünk!!

Látom Ally, Elaine és Georgia a kedvenceid sorakoznak természetesen a folytatásban.:-) Nagyon jó ötlet, hogy az Ally és Larry ügy kitisztuljon!

Hogyan folytatnám? Ezek után feladtad a leckét!:-) Igyekszem. :-)))

Jó szöveg a Minden Nap Karácsony. Kedves.

Üdv! Majd írok! :-)
10/10
hozzászóló 2007 szept. 23. - 09:58:05 10/10
(1915/2983)
itt Miranda. Õ pénzért megy el pasikkal.
Ally: Örvendek Miranda.
Ally csak nézett furcsa tekintettel.
Elaine: A terv az, hogy Miranda fellép egy nagyon szexis számmal, amit Ronaldnak, Georgia férjének fog ajánlani! A mûsorszám után majd Miranda elhívja Ronaldot egy kis sétára az éjszakába. Érted , ugye Ally? ( Elaine nevetett)
Ally válaszát már nem tudjuk meg, hiszen Hatalmas hangzavarra lett figyelmes az egész bár. A színpad közepén Miranda és Kriszta verekedett.
Kriszta: Te szemét k*rva! Te lotyó! Te voltál az...te tetted tönkre az életemet!
Miranda: Nem így van ! Csak magadnak köszönheted, hogy átvágtak te kis aktszûz!
Kriszta: Tudom, hogy te akartad, hogy átvágjanak. Te intézted el, hogy elcsavarják a fejem, aztán elhagyjanak! Mindezt azért, mert féltékeny voltál! Te lotyóóóóóóóóóóóóó!
:-)))))

Jöttek az õrök és kivezették a két hölgyet a bárból!
Elaine: Most mi lesz???!!! Ki fogja elcsábítani Ronaldot?
Ally: Majd te Elaine! Te képes vagy rá !
Elaine: De akkor ki fog majd fényképezni???
Ally: Majd én, vagyis megpróbálom! Kislány koromban már úgyis játszottam Billy-vel James Bondosat! ( Ally kuncogott)

Végül elkezdõdött a mûsorszám és meg is érkezett Ronald! Elaine nagyon szexis ...



ezt részt oda illesszétek be, ahol Elaine bemutatott Allynek a színpad mögött egy csajt!


Bocsi a kuszaságért!
:P
10/10
hozzászóló 2007 szept. 23. - 09:55:59 10/10
(1914/2983)
az elõbbi hózzászólásom jól összekuszálódott! Bocsi???

Szóval Meli te hogy Folytatnád?


Az utolsó napról annyit, hogy szerintem úgy kell élnünk minden nap, mintha karácsony lenne, mivel akkor mindenki békés, mindenki szereteben élk, akkor aztán kifejezzük az érzéseinket!
Ezt kéne minden nap, nem?
10/10
hozzászóló 2007 szept. 23. - 09:52:49 10/10
(1913/2983)
3.rész:

Ally-nek egy nagyon nehéz üggyel kell szembenéznie!
Egy nõt képvisel a bíróságon, akit azért pereltek be, mivel minden férfinek felkinálta magát a munkahelyén. A nõ egy fura betegségben szenved, aminek a lényege az, hogy nem bírja ki férfiak közelsége, érintése nélkül.
Ally nem tudja mitévõ legyen, mert szeretne segíteni Sandrának.
Mikor a bíróságra érnek, Ally megdöbbenten veszi észre, hogy a a lift mellett nem más ácsorog , mint LARRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))
Ekkor megállt a világ, Ally kizárta a külvilágot és könnyek bukkantak elõ a szemében. Zokogni kezdett , és odarohant Larryhez. Ally, mint egy ijedt kislány, megölelte Larryt és csak ölelte szorosan, jó szorosan.
Miután Ally megnyugodott, Larry-vel bementek egy üres terembe és beszélgetni kezdtek! Larry elmondta, hogy Sammel, a fiával New York-ba költöztek. Õ sem bírta elfeledni Allyt, nagyon sokáig nem tudott tovább lépni. De már két hónapja annak, hogy találkozott egy csodálatos nõvel, Juliával, akivel nagyon boldog és akit nagyon szeret. Ally-ben ekkor egy világ dõlt össze , de nem mutatta ki, hogy mennyire fáj neki ez a dolog, hanem inkább mosolygott és azt mondta:
-De örülök, hogy boldog vagy Larry!
De Larry átlátott Allyn és felajánlotta a barátságát!
A két ember megbeszélte, hogy barátok lesznek! :-(( :-)))
Közben Elaine magánakcióba kezdett! A fejébe vette, hogy lebuktatja Georga férjét, szerette volna ha Georgia is rájön, hogy egy szemét a férje, aki megcsalja.
Elaine el is kezdte terve elindítását! Küldött egy levelet a férfinak, amiben az állt, hogy este 8-ra menjen a Flamingó bárba, ahol persze õ várt rá. Elaine szerette volna, ha a férfi kísértésbe esik és összejön egy nõvel, akit Elaine bérelt fel. :-)))
Eljött az este. Elaine, Ally , Tom és Kriszta a bárban beszélgettek. Éppen Krisztina szidta a férfiakat, az összeset! A nagy gyûlölködés oka az volt, hogy Krisztát az egyetemen nagyon csúnyán átverte egy srác, akinek Kriszta a teljes szívét odaadta. Ez a srác csak fogadásból járt vele. :-(((((((((
Elaine ekkor a színpad mögé hívta Allyt és bemutatta egy hölgynek.
Elaine: Ally! Õvolt , nagyon erotikusra vette a "figurát". Természetesen a csajnak sikere volt, Ronald elment vele egy hotelbe. Ally persze , mint egy szuper titkosügynök követte õket! Ally nagyon cuki volt, sötét kabát és sapi, mint egy igazi nyomozó!
A képek elkészültek......Elaine a szálloda ajtajában jól megrugta Ronaldot ott, ahol a legjobban fájt neki, aztán lelépett!

Másnap reggel Ally Georgia-hoz érkezett! Georgia nagyon örült neki, be is hívta és beszélgetni kezdtek egy forró tea felett! :-))
Ally megmutatta a képeket, de Georgia furcsán reagált. Megvádolta Ally-t, hogy ez csak egy bosszú a régi Billy-s dolgok miatt, és most csak Elaine-nel tönkre akarják tenni a boldogságát. Ally elmondta, hogy látták, hogy a multkor a vendégükkel is csókolózott, amikor Georgia kiment a szobából!
Georgia annyira dühös lett, hogy azonnal kidobta Allyt!

Ally annyira magányosnak és elkeseredttnek érezte magát, hogy este elment a bárba, hogy leigya magát. Már 9 is elmúlt, amikor hirtelen elhallgatott a magnós zene és megvilágították a színpadot!
A színpadon Larry és az új szerelme jelent meg, hogy elénekeljenek egy közös számot! Na Allynek már csak ez hiányzott tényleg...!
Larry a szám után észrevette, hogy Ally is ott ül a nézõk között, ezért Juliával odaültek hozzá. Ally a bemutatkozás után elköszönt és otthagyta õket. De larry látta, hogy bajj van és nem engedheti el Allyt egyedül, ezért megkérte Juliát, hogy menjen haza nélküle, mert neki el kell kísérnie Alyt!
Ally és Larry elindult hazafelé!
Az út során számos élményüket felidézték! Beszélgettek arról, hogy mi is történt azóta, hogy Larry egy üzenettel elköszönt Ally-tõl.
A beszélgetés közben elkezdett esni a hó, ami még jobban felidézte a közös emlékeket!
Mikor megérkeztek , Ally nem bírt magával és egy meghitt pillanatban megcsókolta a srácot, aki visszacsókolt! De Ally hamar rádöbbent, hogy õ nem tolvaj és nem veszi el más szerelmét!
Larry beismerte Ally-nek, hogy teljesen összezavarodott , és nem tudja kit is szeret!
Ally is elmondta, hogy az elmúlt 6 hónap nehéz volt a számára, és , hogy nincs felkészülve egy iolyen bonyolult szerelmi háromszögre.
Ally megkérte Larryt, hogy ne talákozzanak ezentúl! Ally szíve hiába mondott mást, Ally mégis azt mondta Larrynek, hogy sose akarja látni!
Ally bement a lakásba és bebújt Maddie ágyába. Ally és Madie beszélgetni kezdtek. Ally végre megnyugodott és rájött, hogy elõbb, vagy utóbb, de úgyis rendezõdik minden.


A 6. évad ( ha én csinálnám ) így folytatódna:
Ally tehát nem tudja elfeledni Larryt, akivel folyamatosan összefutnak a bíróságon, az utcán, mindenhol.
Elaine úgy érzi, hogy többre képes, ezért Ally támogatására, bíztatására belevág a jogi egyetembe! :-))))
Maddie életében is hatlams változások történnek: szerelmes lesz!
Georgia szép lassan rájön, hogy a férje egy szemét disznó, így elhagyja!
Georgia végül Ally-nél kér munkát, így újra együtt dolgoznak. És csodák csodájára, nagyon szoros barátság alakul ki a két nõ között! :-)))
Elaine közben a bíróságon kezdi meg ügyvédi gyakorlatát és nagyon furcsa , különleges és színes eszközökkel védi az ügyfeleket! Képzelhetitek...! :-)

Persze az új szereplõk is nagyobb szerepet kapnak! Megismerkedhetünk az õ életükkel is! :-))))

Én így képzelem a folytatás egy változatát! :-))))






Te Meli hogy folytatnád??? itt Miranda. Õ pénzért megy el pasikkal.
Ally: Örvendek Miranda.
Ally csak nézett furcsa tekintettel.
Elaine: A terv az, hogy Miranda fellép egy nagyon szexis számmal, amit Ronaldnak, Georgia férjének fog ajánlani! A mûsorszám után majd Miranda elhívja Ronaldot egy kis sétára az éjszakába. Érted , ugye Ally? ( Elaine nevetett)
Ally válaszát már nem tudjuk meg, hiszen Hatalmas hangzavarra lett figyelmes az egész bár. A színpad közepén Miranda és Kriszta verekedett.
Kriszta: Te szemét kurva! Te lotyó! Te voltál az...te tetted tönkre az életemet!
Miranda: Nem így van ! Csak magadnak köszönheted, hogy átvágtak te kis aktszûz!
Kriszta: Tudom, hogy te akartad, hogy átvágjanak. Te intézted el, hogy elcsavarják a fejem, aztán elhagyjanak! Mindezt azért, mert féltékeny voltál! Te lotyóóóóóóóóóóóóó!
:-)))))

Jöttek az õrök és kivezették a két hölgyet a bárból!
Elaine: Most mi lesz???!!! Ki fogja elcsábítani Ronaldot?
Ally: Majd te Elaine! Te képes vagy rá !
Elaine: De akkor ki fog majd fényképezni???
Ally: Majd én, vagyis megpróbálom! Kislány koromban már úgyis játszottam Billy-vel James Bondosat! ( Ally kuncogott)

Végül elkezdõdött a mûsorszám és meg is érkezett Ronald! Elaine nagyon szexis
10/10
hozzászóló 2007 szept. 23. - 09:01:57 10/10
(1912/2983)
Szióka Meli!!!

Nem felejtettem ám el a két kérdésedet! Csak kicsit elgondolkodtam rajtuk! :-)))))))))

Szóval hogyan folytatnám a sorozatot???
Van egy-két gondolatom ezzel kapcsolatban , de csak nagyvonalakban!

1.rész:
Ally és Maddie már fél éve él New York-ban és Maddie nagyon boldog, kiegyensúlyozott életet él. Nagyon sok barátja van az iskolában , sokan szeretik. :-)))
Ally viszont problémákkal küzd. Nem nagyon tud beilleszkedni a New York-i életbe, az ottani életvitelbe.Fél éve él magányosan, még mindig Larry-re és Victorra gondol. Hiányzik neki Boston, hiányoznak a barátok, az esti bulik a bárban, egyszóval minden! :-((((
Ally-nek már hat hónapja nincs munkája, pedig folyamatosan próbálkozott elhelyezkedni ügyvédi irodák százaiban. Eddig a tartalékaikból éltek, de mivel az is kifogyóban van, így Allynek tennie kell valamit!
Végül úgy dönt, hogy a maradék pénzébõl nyit egy ügyvédi irodát! :-)))

2.rész:
Ally-ékhez csengetnek. Ally ajtót nyit , és ki áll az ajtóban? Nem más mint Elaine.:-))))) Elaine két bõröndel áll Ally ajtajában. :-)))
Ally behívta és beszélgetni kezdtek. Elaine elmondta, hogy amióta Ally elment, azóta nem olyan jó az irodai légkör a Cage&Fish-nél, mint régebben. Most Nell titkárnõje, akivel nem jönnek ki annyira. Corretta elment, Ling visszajött, John már sose jár be dolgozni. Tehát gondok vannak. Elaine azt is elmondja, hogy végleg New York-ba költözik , és szívesen dolgozna Ally irodájában. Ally örömmel beleegyezik, nagyon boldog, hogy végre egy ismerõs arccal találkozik. Végre Maddie is látja mosolyogni az anyukáját! :-)))))
Reggel Elaine és Ally munkába indulnak, de útközben egy nagyon helyes pasast látnak meg. a Férfi épp egy nagy kamionból kipakoló munkásoknak dirigál, hogy mit hova vigyenek. Ally-nek földig ér a nyelve, Elaine pedig elkezd izzadni a pasi láttán. Ekkor egy ismerõs arc lép ki a házból és így szól a pasinak:
- Drágám, hagyd a költöztetõkre a munkát! Gyere menjünk be és pihenjük ki az utat!
Ekkor megcsókolták egymást és bementek.
A titokzatos nõ nem volt más, mint Georgia.
Ally és Elaine megdöbbenten álltak fél percig az utcán.
Ally: Õ meg hogy kerül ide??!!
Elaine: Nem tudom! De azt tudom, hogy nagyon ennivaló pasija van! Úgy megenném vacsira!:-)
Ally: Na de Elaine! Bírj magaddal!
Ezek után elmentek dolgozni! :-))) A mai feladatuk volt, hogy egy új csapatot hozzanak össze az ügyvédi irodában. Nagyon sok jelölt volt, mindenki egy külön egyéniség sok -sok zizivel!
Ally és Elaine például meghallgattak egy jelöltet, aki olyan kicsi volt, mint egy törpe, aztán volt egy nõ is, aki annyira izgult, hogy minden szava után tüsszentett! Szóval volt munkájuk! :-)))
Végül 3 ügyvédet: Tomot, Krisztinát és George-ot vették fel.
Tom igazi aktakukac volt, Krisztina egy belevaló, tüzes fiatal lány, akit Ally azért vett fel, mert megszánta, mivel senki sem akarta alkalmazni, mivel nincs tapasztalata.
Krisztina: De , hogy szerezzek tapasztalatot, ha senki sem vesz fel?!
Szóval õ nagyon közvetlen, kedves csajszi volt.
A 3. emberke George volt, aki pszichológusi diplomával rendelkezik, ezért is alaklmazta Ally a McBeal ügyvédi cégnél.
Ally már George elsõ munkanapján berángatta egy irodába és elárasztotta a gondjaival , érzelmeivel. Elmondta, hogy egyre többet gondol arra, hogy elmegy Larry-hez és elmondja neki, hogy még mindig szereti. Ally azt is elmondja, hogy visszatérõ álma van, amiben vesz egy repülõjegyet és elutazik Larryhez, aki viszont már nem szereti és boldogan él Sam anyukájával, Jami-vel. :-(((
Este végül az új "banda" elindul a Nwy York-i éjszakába, hogy bulizzanak és megünnepeljék az új irodát!
Egy nagy diszkóban kötnek ki, ahol olyan zenét játszanak, aminek semmi ritmusa. Ally és Elaine nem érzi jól magát, így elindulnak és keresnek egy nyugodt kis bárt, ahol jól érezhetik magukat. Találnak is ilyet, de ott nincs elõ zene. :-((( Elaine végül fogja magát és felpattan a színpadra és elénekel egy nagyon jó kis számot. Ally sem bír nagyon magával és õ is felpattan a színpadra és énekelni kezd Elaine-nel. Ugyse énekeltek még együtt, most végre itt volt az alaklom. Az egész bár felállt és táncolni kezdett, sokan velük énekelték a dalt. Tombolt az egész bár, nem úgy , mint mielõtt megérkezett a két bosztoni csajszi.
Csodálatos este volt, nagyon jót buliztak.
Késõ este volt már, Ally és Elaine hazafelé sétálgatott, amikor elértek Georgia és szerelme, Ronald házához.
Elaine nem bírt magához és a hátsókertbe szaladt , ahol jól be lehetett látni a ház nappalijába. Ally hiába szólt neki, hogy ne menjen, már késõ volt, Ally is utánna ment.
A két csaj megbújt egy bokor mögött és kukkolni kezdtek!
Ally: Jesszusom, hova süllyedtünk?!
Elaine: Ez olyan izgalmas. Még sose csináltam ilyet.
Ally: Én se! Ez a te mûved Elaine! Rosszra viszel.
Elaine: Nézd csak, ott vannak! Az ott Georga és a hapsija.
Ally: Az a férfi egy görög isten! Olyan cuki!
Elaine: Ébresztõ királykisasszony! Figyelj, most kiment Georgia.
Aly: De ki az a nõ a fotelben?!
Elaine: És miért smacizik Georgia pasijával?!
Ally: Itt valami nagyon nem stimmel!
Elaine: Majd mi fénytderítünk a dolgokra.
10/10
Meli 2007 szept. 22. - 23:43:01 10/10
(1911/2983)
szept. 20. 21:17
10/10
Meli 2007 szept. 22. - 23:40:51 10/10
(1910/2983)
Pl. választ.
10/10
hozzászóló 2007 szept. 22. - 12:09:20 10/10
(1909/2983)
Ebben igazad van! A Szex és New York végében az tetszett, hogy Carrie összejött Biggel , és a többiek élete is kezdett kialakulni, mindenki megtalálta a helyét , azzal, akit szerettek!
:-)

Ally viszont egyedül maradt, de ahogy mondta, biztos boldog!
:-))))




Bárcsak ismételnének!
:-((((((((((((((((((((
10/10
Fauna09 2007 szept. 22. - 11:32:07 10/10
(1908/2983)
Köszönöm szépen! Szerintem furcsán lett vége, sajnálom, hogy Ally nem talált párra. De hátha majd New Yorkban... Apropó New York: a Szex és New Yorkban az volt jó, hogy teljesen pozitívan zárult, ezért nem hagyott maga után akkora ûrt, mint az Ally McBeal. A Jóbarátoknál szintén így történt. De Ally története számomra így olyan lezáratlannak tûnik.
10/10
hozzászóló 2007 szept. 22. - 11:24:47 10/10
(1907/2983)
Tényleg köszönöm én is ezt a kedves gesztust!
10/10
hozzászóló 2007 szept. 22. - 11:01:55 10/10
(1906/2983)
Annyira szomorú, hogy VÉGE...................
:-((((((((((((((((((
Nem is tudom, hogy mit írjak..
:-((((((((((((
10/10
hozzászóló 2007 szept. 22. - 11:00:06 10/10
(1905/2983)
Szióka!

Maddie nagyon rosszul érezte magát Bostonban. Nem talált barátokra az iskolában, nem alakított ki ott baráti kapcsolatokat. Végül a teljes idegösszeomlás szélére kerûlt, ami nagyon veszélyes lehet az egészségére. Ally úgy döntött, hogy visszaköltözik vele New Yorkba. Ally felmondott a cégnél, mindenki bánatára! Richard elõre hozta az esküvõjét Lizzával, hogy Ally ott lehessen. Végül megvolt az esküvõ, sõt még Renee és Georgia is tiszteletét tette. Ally pedig újra megidézte Billy-t, hogy végsõ búcsút vegyenek. :-(((
Végül Ally elköszönt mindenkitõl és elment! :-(((((((((((((((((((
10/10
hozzászóló 2007 szept. 22. - 10:52:03 10/10
(1904/2983)
Jó szórakozást!
:-)))))))))