Téma: Dolhai Attila

10/10
lizbet 2010 máj. 22. - 17:53:20 10/10
(3621/9601)
Hûség vagy lázadás vár?

Csak szállj!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zBQ4cTXKnR0&feature=related
10/10
lizbet 2010 máj. 22. - 17:44:18 10/10
(3620/9601)
A fotókat és a fotózást köszönjük. Néha nem is a képek minõsége a lényeg, hanem ha rágondolunk, hogy mikor is készült, mindig szép emlékek jutnak eszünkbe. Például errõl a képrõl Tata.
10/10
lizbet 2010 máj. 22. - 17:39:59 10/10 Előzmény fresia
(3619/9601)
Megkésett beszámoló? Megígérted, megírtad. De jó is volt, hát még visszaemlékezni az estére. Nagyon szép és kellemes ajándékot kaptunk Attilától mindnyájan, akik ott voltunk. A fehér ing, amirõl Általad nem készült kép.
10/10
tufedra 2010 máj. 22. - 10:33:16 10/10
(3618/9601)
Szép Hétvégét Mindenkinek!
Hûha! Látom nálunk is felzsongott a méhkas!! Szegény, szegény Attila, hogy mit ki nem kell állnia a "rajongóitól"! Már még lázadás is készül, csak le ne verjék!!!! Valóban az a meglátásom, hogy kicsit túlságosan közel engedte magához Attila az emberkéknek nevezetteket!!! Nem kellene ezt tennie a jövõben!!! Mi az, hogy nem dolgozik? Neki a Bp-i Operettszínház a munkahelye, ha ezt esetleg sokan nem képesek felfogni! Õneki ott kell elsõsorban megfelelni. Ki tudja milyen szervezés Siófok? És ha ott kell neki lennie kötelezõ jelleggel vasárnap? Én nem sírok, ha látom a TV1-en élõben, mert ez is az õ ismertségét szolgálja, elvégre országosan, vagy még határainkon túl is, látható lesz!!! Ha pedig beteg jobbulást neki és sajnálom, hogy korán vissza akart térni és visszaesett!
Az oldalunkat "ezerrel" színesítettétek, köszönet mindannyiótoknak, a sok jó fotóért, a beszámolóért, a hozzászólásaitokért! Köszönet az emberséges hangért, legalább itt Attilához méltó rajongói hangok olvashatók!
Szégyen, ami a Honlapján folyik ismételten!!! Ez a mûvész nem ezt érdemli!
Nem lehetne tisztelni Õt legalább annyira, hogy a Honlapjának Vendégkönyvében nem mocskolódások tömegével kell szembesülnie? Ezek csak "költõi" kérdések részemrõl és a saját felháborodásom hangja!!!
Ezzel a linkkel követem meg minden rajongója nevében a Mûvész Urat, az Õt ért "gyalázkodások miatt!!
http://www.youtube.com/watch?v=UJC_eoxHf04&feature=related
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:42:48 10/10
(3617/9601)
Az "utsó" és jó éjszakát kívánok Neked Ágnes, és mindenkinek. :)
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:40:27 10/10
(3616/9601)
Egy közeli - azok még kevésbé jól sikerültek.
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:38:19 10/10
(3615/9601)
Elnézést, kicsit lemaradt a feje... :(
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:35:13 10/10
(3614/9601)
:)
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:34:20 10/10
(3613/9601)
A lányokkal... :)
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:33:20 10/10
(3612/9601)
Köszönöm, bár ez nem igaz, nem tudok még mindig digitális géppel jó képeket készíteni - de ettõl függetlenül a kedves szavak jólesnek. :))
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:30:40 10/10 Előzmény fresia
(3611/9601)
Kár, hogy az elsõ részben nem készült fénykép - azt/!/ a "fekete nadrágos" - fehér inges Attilát meg kellett volna örökíteni - de lehet, jobb is, kész csoda, hogy a látványt túléltük... :P :)))
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:27:45 10/10
(3610/9601)
Még néhány, általam "elkövetett" fotó - a minõségükért elnézést kérek...
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 22:24:23 10/10
(3609/9601)
Egy megkésett beszámoló Attila, május 7- i, szombathelyi koncertjérõl, amin ott lehettem, Lizbetünk jóvoltából, kitûnõ társasággal, mint arról már írtam. :)
A koncert!
Remek volt! - Ennyi is elég lenne talán, de mégis kicsit bõvebben.
Attila szívét/lelkét és a testét belaadta ezen az estén is, mint már annyi beszámolóban olvashattuk a korábbi önálló estjei kapcsán. :)))
Az elsõ részben népszerû musicalokból adott elõ számokat, káprázatosan, nagy beleéléssel, ahogy Õ azt szokta... :)
Szorgalmasan jegyzeteltem, így tudom felsorolni a dalok címeit, Lizbet bizonyára fejbõl le tudta volna írni azokat, mellettem ült, az elsõ sor legközepén és végig, utolsó hangig együtt énekelt Attilával, pont úgy, mint a tavalyi, tatai mest- en. :)
Az indulásnak a Fényév távolság volt, majd következett az István a király egy betétdala. Részleteket hallhattunk a Mozart- ból, A zene, az vagyok én címût és az Árnyékdalt.
Duettben az egyik vokálozó énekesnõvel - Ez most más - következett a Rudolfból. Majd a Jézus Krisztus Szupersztár közismert száma, azután Getshemane, sokunk kedvence, fel is teszem:
http://www.youtube.com/watch?v=x66P1JYg6B0&feature=related
Azután az én egyik kedvencem Attilától, a Villa Negra - most egy kicsit pop- os stílusban - így még nem hallottam Tõle, de nekem "bejött". :)
A Verona - csodaszép volt most is... :)
A musicalblokkot és az elsõ "felvonást" két dal zárta a Hair- bõl, az egyik közismert, Berger dala, a másiknak nem tudtam felírni a címét, aki emlékszik rá, egészítsen ki. :)

A második részben fõként az új CD- re készülõ dalokból hallhattunk.
Mivel itt már fotóztam és nem tudtam teljesen az elõadásra koncentrálni /elõzõleg azt hittük nem szabad, de valószínûleg csak a videófelvételek készítése lett megtiltva/, elképzelhetõnek tartom, hogy ez is lehetett az oka, hogy nekem nem tetszettek annyira...
Némelyiknek Attila a zeneszerzõje. Szép a zenéjük és a szövegük szintén - talán, többszöri meghallgatás után megszeretem ezeket is...
Felsorolásszerûen az új dalok:
Jár az óra
Nézõpont
Viadal
Szemedben a tûz
Aranypart
Ébredjen a nap

Következett a nagy finálé, többszöri, hatalmas vastapsaink újra és újra visszahozták Attilát a színpadra, pedig addigra már nagyon fáradt lehetett, ez a dedikálásnál is látszott rajta, amit angyali türelemmel és kedvességgel az utolsó aláírásig, közös fotó készítésig szintén végig kibírt - bizony, nem nevezhetjük ezt a pályát (mûfajt) könnyûnek, fõleg, ha valaki úgy és olyan szinten mûveli, mint Õ. :)
Az utolsó számok, ami alatt a közönség elsõ sorai felállva tapsoltak, énekeltek, táncoltak - nem is lehetett volna másképp. :))
A kétszázhúsz felett, Tûzvarázsló, A zöld, a bíbor és a fekete:
http://www.youtube.com/watch?v=dk6L74ksz14 :)
Hé, nõvér
Van cél elég
Az légy, aki vagy
El kell, hogy engedj...

Végül, ha nehezen is - elengedtük, a viszontlátásig. :)))

Még annyit, hogy kirobbanó energiával, nem kímélve a fantasztikus hangját, nem beszélve a nem egyszer vitatott tánctudásáról :), rengeteget adott nekünk és még jelenlévõ kb. 900 nézõnek, ami szombathelyi viszonylatban /cirka 60.000 fõ lakosú város/ nagyfokú érdeklõdésnek és sikernek számít.

Röviden /?/ ennyi lett volna a "mesém" - amiben tévedtem, kérlek, Ti, akikkel együtt élvezhettem a koncertet, majd javítsatok ill. egészítsetek ki. :)
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 21:11:56 10/10
(3608/9601)
Nem olvastam bele most sem más fórumokba - könnyen lehetséges, hogy Attila megfázása kiújult. Reméljük, hogy nem nagy beteg, "csak" a hangja nem az igazi, amin nem lehet csodálkozni, tekintettel a mögöttünk álló hûvös, nyirkos idõjárású napokra. :(
Jobbulást kívánok Neki. :)

Az Oltári srácokat sem láttam, és egyelõre úgy néz ki, amint Lizbet írta,nem is lesz rá lehetõségem. :(((
Azt nem értem, hogy miért nem veszik fel legalább az ilyen sikeres elõadásokat DVD- re, ebbõl szintén lehetne némi bevételre szert tenni - ha már másért nem is... :S :(
Régen /ebbõl kitûnik, milyen öreg vagyok/ gyakorta közvetítettek színházi elõadásokat a TV- ben, vagy élõben, vagy felvételrõl.
Most annyi csatorna van, de minek???
Egyik sem érzi ezt sem feladatának, még a ún. királyi TV sem, lehet bárki az éppen hatalmon lévõ "uralkodó"... :(
10/10
lizbet 2010 máj. 21. - 20:25:28 10/10
(3607/9601)
Ki vagyok akadva! Hogy egyes "rajongók" mit meg nem engednek maguknak! ....lázadás lesz, nem végzi a munkáját...
Felháborító, undorító. Nem is írnám, hogy magukat minõsítik, mert õket tényleg nem az elõadás érdekli, de Attila sorsa sem, az biztos, nem miatta, hanem maguk miatt aggódnak.
Jobb, ha el sem olvasom, ennyi színház rajongó már sok nekem, fõleg, hogy ennyire rajonganak a "mûvészetért"!!!!!!
Lulu20 2010 máj. 21. - 20:12:43
(3606/9601)
Ja szegény..
De szánalmas hogy a Vendégkönyvben már megint elméleteket gyártanak. Értem hogy akinek jegye van az csalódott kicsit, de mikor megveszi akkor evvel számolnia kell mindenkinek, hogy nem vkire veszi a jegyet, mint pl. koncert hanem az elõadásra.

Na mindegy, csak szerintem szánalmas.
10/10
lizbet 2010 máj. 21. - 18:40:30 10/10
(3605/9601)
Én is most olvastam a hírt. Sajnálom, hogy Attila ismét "visszaesett". Mielõbbi gyógyulást kívánok Neki. Sajnos, Õ is ember, ez bárkinél elõfordul, de beszéltünk már róla, hogy nagyon sok jó színész játszik még a darabokban, amikben Attila is. Tudom, ha valaki "rákészül", nehéz tudomásul venni, hogy a kedvence nem lesz ott, de ez szerintem nem kisebbíti a helyette fellépõ színészt. Engem már a multkor is nagyon zavart a sok "kardjába dõlõ" ember Attila betegsége alatt. Remélem, az elõadás ennek ellenére jól fog sikerülni, és a közönség megtapsolja a mûvészeket és értékeli az Õ elõadásukat is.
10/10
lizbet 2010 máj. 21. - 15:25:43 10/10
(3604/9601)
Startlaposok írták, hogy lekerült a mûsorról az Oltári srácok a Tháliában.
10/10
fresia 2010 máj. 21. - 08:29:13 10/10
(3603/9601)
Sziasztok! :)
Csak bekukkantottam, üdv mindenkinek. :)
Lizbet, köszönet a "fehér kesztyûs"- ért. :)
Klassz karakterszerep a Bicska Maxi - ráadásul nem is lesz könnyû feladat megformálnia Attilának - de megelõlegezem Neki a sikert. :))
Igyekszem ma délután vagy este a már így is alaposan megkésett szombathelyi beszámolómat leírni - hátha még tudok újat mondani errõl... :P :)
Lulu20 2010 máj. 21. - 06:09:45
(3602/9601)
Nagyon szívesen, de csak azért sikerült ilyen részletesen, mert belenéztem a DVD-be.
Amúgy elég nehéz nekem leírni mindazt amit 1-1 fellépésén tõle kapok.