1/10
janderka 2020 okt. 15. - 14:32:34 1/10 Előzmény amira_daaa
(15450/18030)
Nem a rekláááám a lényeeeeg, hanem a rovátkák! :o)
9/10
amira_daaa 2020 okt. 15. - 14:13:21 9/10 Előzmény janderka
(15449/18030)
az egy viasathat reklám :D vagyis annak tünik semmi partedli :D de ha te mondod :D
1/10
janderka 2020 okt. 15. - 13:59:58 1/10 Előzmény amira_daaa
(15448/18030)
Ezt a cikket Tibi rendelte meg!!! Nézd meg a fotó alatti hirdetés rovátkáit és a kékszem által betett képen a bébi Tibike partedlijének díszítését! :)))) Hopppá!
9/10
amira_daaa 2020 okt. 15. - 13:55:31 9/10
(15447/18030)
a nagy szerelem eheti sztoriban :D
9/10
amira_daaa 2020 okt. 15. - 13:54:55 9/10
(15446/18030)
Gusztáv adott interjut a nagy szerelemről ami miatt feladott mindent ( vagyis a cikk szerint szingli volt ) igaz még február téjékán volt az interjú és akkor még Ildikozott de akkor elnézést hogy ennyire képben vagyunk-vagyok :D
9/10
amira_daaa 2020 okt. 15. - 13:53:54 9/10 Előzmény napraforgó
(15445/18030)
akkor végre jön az a verzio hogy elrabolják Margitkát meg a barátnőjét is - nagyon várhato fejlemény :D
9/10
amira_daaa 2020 okt. 15. - 13:53:24 9/10 Előzmény guess.who
(15444/18030)
jovanmár :D ne legyünk már ennyire izé figyelmesek :D
4/10
napraforgó 2020 okt. 15. - 13:30:31 4/10
(15443/18030)
Margit néni a kertben akarja elhelyezni a Máriát, gondolom a kerti törpék között.... megspórolja a Hófehérkét.
guess.who 2020 okt. 15. - 12:44:55
(15442/18030)
Azt mondják: "arról volt szó, hogy azzal a lovászfiúval barátkozik, hogy megfigyelje Katát"
Még jó, hogy akkor már nemigen volt mit megfigyelni. Meg egyébként ezt mégis hogy képzelte Dzsitta? Danika két nővel egyszerre, és ezt Katáng Danika nyakába való ugrálása közben szó nélkül eltűri?

És hát így dőlnek el a dolgok (fél óra alatt):
- Tomika egy képeskönyvből profi művészettörténésszé képzi magát.
- Stefán Danikával való olvadozós beszélgetése után már megint Lallerba szerelmes. (Érdekes, hogy úgy ment ki, hogy hozzámegy feleségül, kint is voltak együtt egy jó ideig, most mégis le akarja tudni annyival a magyarázatot, hogy akkor még úgy gondolta, most meg máshogy. Komoly, higgadt, felelősségteljes viselkedés, igazán illik egy felnőtt nőhöz.


És akkor a spoiler:

Éééés TÉNYLEG meglépték, hogy az ellenőr nyanya zenész. Más kérdés, hogy szokás szerint irtó gyenge, amit előadnak, hiába vágják össze a közeli gitározós mozgóképeket a slowhand-rockra való "tombolásukkal". :D Arról nem is szólva, hogy annak, amit ott zeneileg előadtak, semmi köze nincs a punkhoz - amihez viszont a frizurát viseli az ellenőr. Különben is: egyáltalán nem minden punk hord(ott) színes, tarajos hajat. Elég csak megnézni a műfaj emblematikus hazai képviselőjét, az Alvin és a mókusok zenekart. :) Egyszóval irtó gyenge ez a szál is. Nem is szólva MauniCa zseniális ötletéről, amitől "örökre lekötelezettje" lesz a nyanya. Aha, értem: egy nagyjából öt nézős "rockfesztivál" egy világvégi zsákfaluban - ezt minden kezdő zenész a karrierje csúcsaként szeretné megélni.

Margitka meg a tél közepén nyíltan, az udvaron "babusgatja azt a babát", amit amúgy titkolni akar a falubeliek elől, mert amikor meglátják, azonnal betakarja.

Az eddig is megvolt, hogy ha Kálmánka tényleg elvette Marosit, akkor bigámista - most viszont megtudhattuk, hogy Susan Šipšić szintén az, hiszen Kálmán mellé Gorant is elvette férjül (elvégre eddig mindenki tagadta, hogy elváltak volna, és a házhoz járó anyakönyvvezető sem halotti, sem válási anyakönyvi bejegyzést nem talált).

Azt hiszem, immár levonhatjuk e sorozat tanulságait: a világon háromféle ember létezik: kém és bigámista - no és a hülye néző, aki mindezt megeszi.

1/10
offtopic
janderka 2020 okt. 15. - 12:33:26 1/10
(15441/18030)
guess.who 2020 okt. 15. - 12:29:14
(15440/18030)

Gyanús, hogy ez a nújorki Lacibácsihentesboltja pont ugyanaz, mint ahová a múltkor Misi járt kolbászért Kárásziba. Mondjuk ha ezt a tökkelütött TTibi tudja, megspórolhatta volna a három repjegyet, mert elég lett volna Kárásziig elvinnie Renikééket.


1/10
janderka 2020 okt. 15. - 12:22:17 1/10
(15439/18030)

Barna Zsombor?


9/10
amira_daaa 2020 okt. 15. - 09:52:29 9/10 Előzmény kék szem
(15438/18030)
bébi Tibi :D :D és nem szőke ahogy Napraforto is mondta, köszi a képet :D
4/10
napraforgó 2020 okt. 15. - 09:39:01 4/10
(15437/18030)
Kedves Fórumozók!
Hogy ne történjen meg a tegnapi malőr, hogy szétesik a szöveg, felteszem a mai rész tartalmát, szigorúan SPOILER-ben. Aki nem akarja tudni, amig nem látja élőben, az NE olvassa el!

19. rész
Reggel Renátó ébreszti a bátyjait. A tesók kérdik, hogy ügyeskedte ki magát a yardról. Szerencsére a kapitány, egy nagydarab néger értett a nyelvükön. Ráadásul hagyta magát megkopasztani az itt a pirossal.
Reni biztatja a fivéreit, öltözzenek, mennek, először is vesznek 3 telefont, aztán megkeresik Tibi anyját. Grófó mutat egy nagy fényképet, tegnap este küldte Tibi a recepcióra. A képen Zsuzsa asszony (Vándor Éva).
A térképen nézegetik, hol is van a 67. utca.
Egy férfi, akit Subicz megbizott az ellenőrnő megtalálásával jelenti neki, hogy megtalálta az asszonyt. Egy iskolához viszi Subiczot, bemennek és az egyik teremben megtalálják az ellenőrnőt egy ifjúsági zenekarral.
A férfi szerint az ellenőrnő hetente háromszor itt próbál a fiúkkal. Subicz nem örül, amikor megtudja, hogy semmi más szenvedélye nincs a nőnek, csak egy egyszerű zenetanárnő.
Szláven és Zsóka valamit nagyon dolgozik a postán. Zsóka kiváncsiskodik, mi volt a gálavacsorán? Szláven elmeséli, hogy Subicz végig a Szappanosokat dicsőitette. De fura volt, mert az Attila is hivatalos volt. Nagyon kicserélték, új ruha, új frizura, új ház. Zsóka megdöbben, hogy az Attila az ő Danikája házába költözött. Méltatlankodik és szidja Attilát, aki épp belép a postára. Szlávennel akar beszélni, azt igérte egy hölgyismerősének, hogy bemutatja neki. A nőnek segitségre van szüksége. Este 7-kor találkoznak a kárászi kocsmában.
Tomika az anyját keresi a panzióban, ordibál utána. Tomi elismeri, hogy a szüleinek igaza volt Franciskával kapcsolatban, beszélt a nővel is, ő sem tagadta a dolgot. Ezek után Tomi a gyűrűt követeli vissza az anyjától. Mónika otthagyja, megy a gyűrűért, amit a páncélszekrényben tart. Ekkor bejön Kristóf és Szofival kapcsolatban kér segitséget a fiútól. Azt kérdi, hogy hol látta Pannát Pesten. A fiú megmondja. Mónika visszajön a gyűrűvel, de elmondja, hogy tudja, hogy honnan szerezte rá a pénzt a fia. Egy kétes haverjától csak sajnos nem biztos, hogy Tomika meg tudja adni neki tartozását, mert nem biztos, hogy lesz öröksége. Mert ha Marosi rájön, hogy ő nem Kálmán lánya, akkor mindkettejüket kizárja az örökségből. Mónika azt akarja, hogy a fia a gyűrűt, meg a két milliót, amit a haverjától kapott adja vissza neki, az "ún." kamatokat meg majd ő elintézi az apjával. Most már csak a hátralévő két hónapot kell kibirni, és elérni, hogy Marosi ne tudjon DNS tesztet végeztetni rajtuk. Tomika beleegyezik azzal a feltétellel, hogy ha megkapja az örökséget, az anyja nem szól bele tovább az életébe.
Misi egy újsággal jön Sanyihoz, a Kárászi Figyelő irt egy cikket a sakálok befogásáról. A cikk a két vezetőt dicséri a bravúros akcióért.
A 3 Sztojka már meg is találta a házat és a portástól a Zsuzsa asszonyt keresi. Kiderül, hogy a portás is Magyarországról származik, szerinte a nő nem lakik itt, soha nem is lakott. A vita közben Dorothy érkezik a recepcióhoz, de a fiúk nem figyelnek rá. A portás kitessékeli őket, kifelé menet Ármándónak lesz gyanús a nő, de Renike elráncigálja.
Dorothy szól a portásnak, hogy ezeket az embereket többé ne engedje be a házba.
Sztojkáék egy étkezdében arról gondolkodnak, hogy most akkor hol keressék a Tibi mamikáját, amikor belép a cigány portásfiú és őket keresi. Elmondja, hogy a Zsuzsanna asszony valóban ott lakott régebben, de nemrég elköltözött és jött helyette a Dorothy Walters. Armandónak leesik, miért is volt ismerős neki az asszony. Látta a Renike esküvőjén.A portás azt ajánlja nekik, hogy keressék meg a magyar hentest, a Laci bácsit a közelben, az minden magyart ismer a környéken. Ha az, akit keresnek még a városban van, ő tudni fog róla.
Margit néni a Mária szobrot törölgeti a kertjében, amikor arra jön Terike és Erzsike, kiváncsiak a szoborra. Kérdik, honnan van a szobor? Margit szerint ez egy egyedi darab, de a két nő kijelenti, hogy majd ők is csináltatnak egyet a kárászi szobrásszal.
Rezső az újságot olvasgatja, nagyon meg van elégedve, rögtön rendeli is a pálinkát Klárikától. A cikket ki kell vágni, bekereteztetni és föltenni a falra.
Zsocáék a kocsmában Stefikét faggatják, hogy megy a taxizás? Bejön Erzsike és Terike, az asszonyok pénzt kérnek a férjeiktől. Szobrot akarnak csináltatni, egy szent szüzet, olyat, mint a Margit. Stefi fölajánlja, hogy elviszi őket, mert úgyis a Rudolfhoz megy. Megérkeznek a Rudolfhoz. Erzsike és Terike kérik a szobrászt, hogy csináljon nekik is egy Mária szobrot. Rudolf nem akarja vállalni, de dugdossák a pénzt a zsebébe.
Subicz elmondja Mónikának, hogy mit deritett ki az ellenőrnőről. Ezzel bizony nem tudják megzsarolni. Mónika úgy gondolja, hogy ha nem tudják megfúrni ezt a nőt, akkor a kegyeibe kell férkőzni. A nő szerint meg kell hivni a nőt és a zenekarát fellépni Ökörapátiba. Subicz rögtön elhatározza, hogy szervez egy rock fesztivált a faluba.
Sztojkáék megtalálják a hentest, elmondják, hogy ők egy nénit keresnek és mutatják a képet. Laci bácsi mondja, ismeri, ez egy szerb-magyar nő, a Zsuzsanna Sipsics. De jobb, ha nem kezdenek a szerbekkel, őt meg hagyják ki ebből. Aztán megkinálja őket egy kis kóstolóval. Aztán elmeséli, hogy amióta idejött ez a Dorothy, azóta minden megváltozott, először csak a titkárnője volt a főnöknek, de aztán elcsavarta a fejét, azóta a Zsuzsa asszonyt nem látták. Egyesek szerint a Hudsonba ugrott, mások szerint egy öregek otthonában van.
Benedek bemutatja az evőeszközös dobozokat Marosinak, ezek a DNS minták. Marosi erre odaadja neki Kálmán mintáját is és megbizza, hogy személyesen vigye el a laborba.
Szláven a kárászi kocsmábaan megtalálja Kingát, aki a Zukai és Mahics részére kér segitséget tőle. Szláven visszautasitja, de a nő elmondja, hogy Bogdán foga őrá fáj. Zukaiék is a Bogdánék ellenségei, éppúgy, mint Szlávené. Zukai szeretne Szlávennel beszélni, tehát, ha meggondolja magát, keresse meg.


kék szem 2020 okt. 15. - 09:12:51
(15436/18030)
Valamelyik csoportból loptam. Bal felső sarokban "Bébi Tibi"
4/10
napraforgó 2020 okt. 15. - 03:13:34 4/10 Előzmény janderka
(15435/18030)
Te egy zseni vagy. Ezt irtam.
Még utoljára végig szoktam nézni, de néha igy is marad benne egy-két gépelési hiba, de alapvetően érthető szokott lenni.
1/10
janderka 2020 okt. 14. - 22:35:30 1/10 Előzmény napraforgó
(15434/18030)
Word-ben visszalakítottam (ahogy tudtam)

18. rész
Sötét éjszaka van, Tibi telefonja cseng. Renátó keresi azzal, hogy honnan fogják felismerni Tibi anyját? Hisz még egy fényképet sem kaptak róla. Tibi megigéri, hogy átküld egy fényképet, ha meglesz a telefonjuk, vagy vesznek Újat.
Mónika kora reggel keresi nándit, Andika bosszúságára. Mónika a gyűrűt mutatja És megkérdi nándit, Ő adott-e pénzt Tominak rá, mivel a gyűrű egymilliót ér.
Subicz jelenti Benedek alesnek, hogy megszerezte a mintákat. Benedek jelzi, hogy majd küld Érte valakit. Subicz közli, hogy sokba került ezeknek a mintáknak a megszerzése. Benedek halvány igéretet tesz, ha jók a minták, megtéritik aa költségeket.
Laura elmondja kristófnak, hogy Marosi Rudolf számát Dorothy telefonjából szerezte. Na de hogy jutott hozzá Marosi a Dorothy telefonjához? Végül kitotózza, hogy Tomika telefonján keressztül, mert arra másolták át Doroty telefonjának adatait. Tomikától meg Franci nyyúlta le.
Tomika kitanulta Jolika könyvét, most már szakértőnek hiszi magát a pravoszláv műkincsekből. Rögtön elemezni is kezdi a szarajevói szűz másolatát.
Attila beállit a kárászi kocsmába, beszédbe elegyedik a Zukai szeretőjével És védelmet kinál neki. A nő nem kér belőle, erre Attila távozik.
Rezső klárikát faggatja, mikor is jön ma az újságiró hozzá? Klárika nem tudja, de jön géza. Amig megérkezik az újságiró, rezsső azt jaavasoljaa, hogy vegyék Át a kérdéseket a sakálbefogásról. Behivják klárikát, Ő játsza az újságirót. Géza És rezső Összekapnak, hogy ki is volt, aki a vezető szerepet játszotta az akcióban. Végül csak megegyeznek. Megjön az újságiró, egy nyegle ifjonc, aki nem nagyon lelkesedik a sztoriért. Géza és rezső fényezik magukat És mutatják a fotósoppolt képet is. A srác elkéri a fotót és megigéri, hogy a másnapi számban megjelenik a kép És a cikk.
Tibi nem jön reggelizni, alszik az Éjszakai telefon miatt. Vali elmeséli kristófnak És laurának, hogy nándiék kommandósokkal akadályozták meg Tomika Újabb lánykérését. Laura elmondja, hogy Franciska mindent elmondott a családról Marosinak. Vali elhatározza, hogyy felhivja franciskát.
Marosi ideges, most már a Szappanosok tudják, hogy figyeltette Őket. Franciska túlságosan belekeveredett, ő eredetileg a lovászfiú megfigyelésével bizta meg, hogy Szappanos katáról referáljon neki. (ahá, magyarázzák a múltat, miért lett franciból hirtelen kémnő). Benedek nyugtatjgatja.
Benedek közli, hogy begyűjtöték a DNS mintákat, mire Marosi azt mondja, hogy akkor átadja Kálmán mintáját is, kezdjenek vele valamit.
Tomi rettenettesen meg van magával elégedve, hogy most már hű, de okos lett, ezért valamit ki kéne próbálni. Joli erre egy feladattal bizza meg, vigye el a mária szobrot a kárászi templomba istván atyának.
Zukait beszélőre hivják, Kinga jön, a kárászi kocsmárosnő. Mahicshoz nem engedték be. Zukai mondja, őt szigoritott zárkába tették, mert nagyon hőbörgöt, amikor behozták. A nő megkérdi, mit segithet. Zukai szerint a szerbekre kell rábizonyitani mindent. Azt mondja, hogy szláventől félnek a bogdánék, őt kéne megkeresni és maguk mellé állitani.
A lovászok a gálavacsorával viccelődnek, azzal, hogy Icuka ráhajtott attilára. Majd józsi elmondja Daninak, hogy alaposan beletrollkodott Lali és Stefi románcába amikor megjelent dániában. Dani közli, ő nem akar stefitől semmit. Józsi szerint ezt tudatositani kéne a lányban, mert attól tart, hogy Lali viszamegy dániába, ha azt látjaa, hogy Stefi Dani után ácsingózik.
Tomika a becsomagolt szoborral a buszmegállóba tart, Lujzi és Margit lesi, hogy mit cipel a fiú. (Tomika mindig tudott kocsit szerezni, ha Pestre ruccant ki, vajon most miért megy busszal a 10 percnyire lévő kárásziba? Tibi autójával félóra alatt oda-vissza megjárná). Tomi megmutatja a szobrot, a nénik ráismernek, ez a szobor tűnt el az esküvőről. Tomi rájuk hagyja, azt mondja, hogy viszi vissza a templomba. Margit fölajánlja, hogy majd ők beadják a templomba. Margitnak esze ágában sincs beadni a szobrot a templomba, hazavisszi magának. Lujzi szerint nem szép dolog ellopni egy kegytárgyat, de Margitot nem Érdekli, le is száll a buszról.
Anikó egyedül viszi a kocsmát, jön Dani És Stefit keresi. Anikó elmondja, hogy a lánya most kárásziban taxizik. Anikó céloz rá, hogy Stefi bizonytalan a Dani jelenlététől. Erre Dani megrendeli a taxit a kocsma elé. Stefi meglepődik, hogy Dani hivott taxit. A fiú kárásziba viteti magát, kéri a lányt kapcsolja be a taxamétert. Stefi közli, hogy nincs fuvardij, mire Dani pikirten, az jó, hisz úgyis minden pénzem neked adtam már. Kárásziban meghivja a lányt egy kávéra. Kicsit megdicséri, hogy a lány ügyesen intézi az ügyeit, majd laliról akar beszélni. Szerinte nem kéne a lánynak Lalit szivatni. Attól tart, hogy a fiú végleg visszamegy dániába. Közli azt is, hogy őközötük a jövőben semmi nem lehet.
Renike az aluljáróban itt a pirosozik, amikor jön két rendőr. Reni a pénzt a két bátyjának passzolja, akik elszaladnak, Renit meg beviszik a rendőrök.
Tomika állandóan azon rágódik, hogy fel kéne hivni franciskát, de fél, hogy nem fogja felvenni. Aztán mégis felhivja a nőt, aki fölveszi a telefont. Szabadkozik azért, amit a szülei műveltek, de a nő közli, úgysem fogadta volna el a házassági ajánlatot. Különben meg felejtse őt el, a számát is töölje ki. Tomi megint Összeomlik.
Dani visszaér a lovardába és szól Lalinak, hogy kinn vár rá egy sárga taxi.
Lali kimegy És Stefi mosolyogva várja, kocsikázzanak kicsit, még nem is beszélgettek az elrablásuk óta. A fiú nagyon örül.
9/10
amira_daaa 2020 okt. 14. - 22:32:20 9/10 Előzmény kék szem
(15433/18030)
legalább nem másolják le a "fan" oldalak amit Napraforgo ir. :D most bajban lesznek
kék szem 2020 okt. 14. - 22:01:52 Előzmény napraforgó
(15432/18030)
Sajnálom, hogy a bolygók keresztrejtvényt csináltak az összefoglalóból.
4/10
napraforgó 2020 okt. 14. - 21:48:32 4/10 Előzmény amira_daaa
(15431/18030)
Köszi amira, kb. másfél órai munkám most olvashatatlan, élvezhetetlen. Hiába mentettem el, nehogy elszálljon, önállósitotta magát és átállt valami más formátumba, vagy ki tudja mibe.
Esetleg a bolygóállás....