Téma: Elkrtuk

4/10
The Cortez nov. 09. 13:12:15 4/10 Előzmény Kobaki
(984/984)
Inkább te értelmezd a lentebbi kérdésemet. Talán nem csak a politikai fröcsögést kell tolni. Menni fog!
offtopic
Sz. Péter nov. 07. 19:13:33 Előzmény Kobaki
(983/984)
Majd ebből a Szájer sztoriból is csinál valaki egy filmet.
"Elkrtuk 2. avagy Megkrtak".
:)
offtopic
Kobaki nov. 07. 13:44:12
(982/984)
Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. ... cselekedete nem elfogadható és nem védhető.”
Aztán eltelt négy év, és ugyanaz az, aki 2020-ban még úgy gondolta, hogy Szájer viselt dolgai nem védhetők, most ugyanennek a Szájernek a visszatérését úgy kommentálja, hogy „már ideje volt”.
Na, kicsoda ez a következetes politikus?

offtopic
Kobaki nov. 06. 09:46:44 Előzmény The Cortez
(981/984)
Értelmezd!
Talán egy kicsit el kell vonatkoztatni a konkrét szituációtól, de menni fog!
4/10
The Cortez nov. 04. 22:33:18 4/10 Előzmény Kobaki
(980/984)
Ez nem válasz a kérdésemre.
offtopic
Kobaki nov. 04. 12:11:04 Előzmény Nagy1A
(979/984)
Megint csak a fiatalok kedvéért: Gergényi a kitüntetést „Budapest rendőrfőkapitányaként a főváros közbiztonságának megszilárdítása érdekében végzett intenzív és innovatív munkájáért” kapta, amit aztán a fideszes közgyűlés 2011-ben visszavont. Soha nem ítélték el, de ez az ártatlanság vélelme a fideszeseket csak akkor érdekli, amikor az ügyészség által már meggyanúsított Simonka szavazatára is szükség van a kétharmados törvények elfogadásához.
offtopic
Kobaki nov. 04. 11:59:05 Előzmény Nagy1A
(978/984)
"nagyon zavarnak az ilyen fajta emberek, akik úgy érzik, hogy ők az egy és igazmondók, tévedhetetlenek, véleményüktől eltérőket szabadon sértegethetik és azt a sok szemétséget, gazemberséget amit ők csinálnak, folyamatosan fröcsögik a másikra......a kommunisták!!...."

Ha ennyire utálod a karaktergyilkolászó fideszkomcsikat (HírTV, Megafon, Mandiner, Pesti Srácok, 999, TV2, Magyar Nemzet és a többi KESMA lap, stb.), akkor miért csak onnan tájékozódol?
A NER vezető között üldögélő, jól fizetett komcsikat meg egy kis netes kereséssel másodpercek alatt megtalálod. (Ha meg nem, ne kérd ki magadnak, amikor a szellemi képességeidet firtatom.)
Kobaki nov. 04. 11:49:42 Előzmény The Cortez
(977/984)
A legnagyobb rendezők legalább egy emlékezetes filmet már alkottak, ellentétben ezzel a niemanddal.
offtopic
Kobaki nov. 04. 11:43:32 Előzmény Nagy1A
(976/984)
Antalom!
Vedd már észre, nem neked írok! Te egy fanatikus, orbánhit-gyülis szektatag vagy, akiről az érvek és a tények úgy peregnek le, mint borsószemek a falról. Én azokat a fiatalokat próbálom tájékoztatom a valóságról, akiket a hozzád hasonló fizetett és önkéntes propaganajszórók próbálnak elkábítani azt hazudva, hogy a NER a minden világok legjobbika.

Egyebekben mi a véleményed 10+ éve adócsökkentő ártunk és kurmányának legújabb trükkjéről, az inflációval együtt emelkedő közterhekről?
offtopic
Kobaki nov. 04. 11:32:37 Előzmény Nagy1A
(975/984)
Aztán miért engem kellene végleg törölni, és nem téged?
Mert megírtam az igazat a csökkent szellemi képességeidről?
Nagy1A okt. 28. 01:03:29 Előzmény Ahoj poplacsek
(974/984)
....attól, hogy ez már hivatalos lenne......még nagyon zavarnak az ilyen fajta emberek, akik úgy érzik, hogy ők az egy és igazmondók, tévedhetetlenek, véleményüktől eltérőket szabadon sértegethetik és azt a sok szemétséget, gazemberséget amit ők csinálnak, folyamatosan fröcsögik a másikra......a kommunisták!!....na ők azok akik igen nagy rutinnal csinálták és csinálják folyamatosan!!
Nagy1A okt. 28. 00:50:02
(973/984)
Hááááát..........nekem emiatt nem több mint 5-6......tehát egy jó közepes.
Ahoj poplacsek okt. 27. 20:23:44 Előzmény Nagy1A
(972/984)
wow

1-10 mennyit adnál a filmre ez alapján?
Nagy1A okt. 27. 19:56:14
(971/984)
Még egy apróság, hogy érthető legyen..........ez nem egy igazi játékfilm, amit egy rendkívül jó rendezőnek kell rendezni! Nem Oscárra kkészült! Ez, ha csak egy sima dokumentumfilm lenne, akkor sokkal jobb lett volna.........de, sajnos nem az lett!!....akkor sokkal jobban lehetett volna látni a lényeget, amit az emberek a saját vállukon, hátukon, arcukon éreztek, ahogy szétverték, fejmagasságban lőtték őket a rendőrök!! A mocsok kormány - gyurcsány vezetésével, a mocsok rendőrkapitány - gergényi vezetésével, aki viperával szerelte fel a rendőröket és levetette a rendőri jelzéseket, hogy ne lehessen később azonosítani a rendőröket!!....aki azután a Budapestért Érdemérmet meg is kapta!!
Ha sok eredeti részletet illesztettek volna bele és nem ennyire bénáztak volna a háttértörténettel, meg lírai szállal, sokkal jobb lett volna!!
Amikor az állítólag garázda, tomboló, bunkó fradidrukker tömeg, az MTV székház előtt, a tömegoszlatásra kivezényelt, beragadt vízágyúból fülkéjébe fölmásztak és megölelve a rendőröket, „Magyar rendőr velünk tart!” skandálása mellett békésen elkísérték a székház melletti rendőri egységhez!!
4/10
The Cortez okt. 24. 23:22:39 4/10 Előzmény Berente Imre
(970/984)
„Milyen jó rendező lehet az, aki 2021-2024 között NEM RENDEZ semmit sem?
-a forgatókönyvírónak is EZ volt AZ ELSŐ munkája, 3 év kihagyás után ír 2024-ben sorozatot....”

Ennek mi köze bármihez? A legnagyobb rendezők még ennél is ritkábban rendeznek. A forgatókönyvírás ugyanez.
Nagy1A okt. 24. 21:12:58 Előzmény Berente Imre
(969/984)
Sajnos, sokkal rosszabb volt az utcákon a helyzet.........a srác most halt meg akinek kilőtték a szemét, a Móczárt is féltholtra rugdalták és verték......sün...sün.......sün közepette,.......körül kellett a rendőröknek állni, azt az embert, akit a füldön a többiek, szanaszét rugdostak és vertek!! a linken látható, hogy nézett ki a ....sün...!
https://magyarnemzet.hu/tollhegyen/2022/12/veres-lett-az-aszfalt
offtopic
Ahoj poplacsek okt. 24. 21:00:16 Előzmény Nagy1A
(968/984)
A legfrissebb közvéleménykutatási adatok alapján ez már hivatalos, ezért nem kellene őt töröltetni akarnod.
offtopic
Nagy1A okt. 24. 20:53:57 Előzmény Kobaki
(967/984)
......"Pedig te valójában egy fideszes gomba vagy, akit sötétben tartanak és lósz...ral etetnek."...és csodálkozol, hogy törölnek néhány megszólalásodat!!..igazábol téged kellene törölni......de végleg!!
2/10
Berente Imre okt. 24. 06:04:33 2/10
(966/984)
Sok mindent elmond a filmről:
-egy NEM MAGYAR a rendezője, aki ezelőtt csak egy 18 és egy 105 perces filmet rendezett és az Elk.rtuk óta egyet sem...
Milyen jó rendező lehet az, aki 2021-2024 között NEM RENDEZ semmit sem?
-a forgatókönyvírónak is EZ volt AZ ELSŐ munkája, 3 év kihagyás után ír 2024-ben sorozatot....
Tehát a "készítők" egy tapasztalattal nem rendelkező forgatókönyvíróra és egy 1,25 db filmet rendező KÜLFÖLDIre bízták a filmet.....
2006-ban nem éltem Budapesten, de nem tartom valószínűnek, hogy ez a sztori így történhetett meg....
Izma-el Farad okt. 24. 00:26:25
(965/984)
hát nem tudom.. sokadjára sem jöttbe bár én a Bánovits lánytcsak Vitézy szép filmjeiben láttam ez a"jelenkori" szereplés túlnagy időugrás volt....első30percvisakodik a képanyag egytmobil és egy yettel volt pannon reklámmal egyik évonal másik az élvezetilyen színvilágés képanyag háztatnvaló álmélkodás romantika már csak a műhold és robokuty hiányzik a reklámbólmeg két ferde 1 1 es amibl lesz az M1 részeges éspapírkosárba dobott halálfej ahogy gyűlik "az mszpes kiseeloadás" alatta szemét
másodszorra csak az elejét láttam elsszörre avégér összeraktam ésnem jött ki-sajnálom lehet agéphiba zavar nálamvan .más "lelki szemeten " nőttem fel....