10/10
ondok 2008 febr. 12. - 23:17:38 10/10
(1001/2021)
Ha már a történeteknél tartunk,én is elõadok egyet,amit a Discovery csatornán láttam nemrég.Tudományos kísérletet végeztek kutatók,ami a következõ volt: Két fekete hasábot mutattak 15 embernek egy papírlapon,az egyik 3x olyan hosszú volt mint a másik.Melléraktak egy papírt,amin egy db hasáb volt,pont olyan hosszú mint a nagyobbik az elsõ lapon.Aztán megkérdezték az embereket,hogy melyikkel egyforma hosszúságú a második lapon lévõ hasáb.14 ember beépített színész volt,és mind azt mondta,hogy a rövidebbel egyenlõ a második lapon lévõ.Ezek után a valódi alanyok 75%-a is ugyanezt a rossz választ adta,nem azért mert nem volt önálló véleménye,hanem ,mert a csoportvélemény elsöpörte az övét.Ezt hívják "csoportgondolkozásnak".Én agymosásnak nevezném inkább.
Ezt ajánlom figyelmébe azoknak,akik beveszik a Fidesz siránkozását a rossz életrõl,hogy rosszabbúl élünk,mint 4 éve,hogy Gyurcsány a hazug sátán,Orbán meg a sohanemhazudó remek államférfi stb.
Sorolhatnám napestig ,úgyhogy mindenki a saját józan eszével gondolja végig a dolgokat és ne üljön fel a sulykolásnak,propagandának,amelynek prófétái ebben a topicban is szorgalmasan hülyítik a népet.
robidusin 2008 febr. 12. - 17:16:48 Előzmény ondok
(1000/2021)
Örülök, hogy ezt a véleményedet (?) meg osztottad velünk, kár lett volna ha benned marad! Valóban nem olyan rossz emberkék ezek, meg aztán az általánosítás is butaság! Mi állunk hozzá és fogjuk fel ezt a dolgot rosszul, tudom!
Ez: http://www.barikad.hu/node/10795 is csak a rasszista hozzáállásunk miatt van!
hungaricum 2008 febr. 12. - 16:42:53
(999/2021)
kedves *moderálva*, be kellett látnom, hogy neked van igazad. Mindenben. Szétteszem a kezem, megvonom a vállam és elismerem, hogy te nyertél. Gratulálok neked, egy szép új világ (vagy régi?) úttörõje vagy, egy olyan világé, amelytõl hánynom kell. További jó fórumozást, és sikerekben gazdag, rasszista- és antiszemitamentes boldogulást kívánok neked *moderálva*!
10/10
ondok 2008 febr. 11. - 01:11:19 10/10 Előzmény issti1
(998/2021)
Ekkora energiát fordítani egy ilyen agyament történetre becsülendõ,bár õszintén szólva nem született shakespearei mû.Az egész arra jó,hogy egy "politikailag elfogulatlan ember" egy beszéd szófordulatait beépítve próbálja papagáj módjára sulykolni,hogy lám milyen csúnya ember az aki ezeket a bizonyos kitételeket használta. Nos a példa nemcsak ,hogy gyengus,hanem még erõtlen is,mert ha az a bizonyos nõ a város legnagyobb lotyója volt,akkor a derék férjnek még igaza is van.-:)És mint tudjuk,akik annyira megjátszák a felháborodottat,bizony képletesen a legnagyobb lotyók ma is.
1/10
issti1 2008 febr. 10. - 09:49:08 1/10
(997/2021)
Ezt valakinél olvastam, akinek-érthetõ okokból- elment a gusztusa ettõl a fórumtól. Politikai vicc: tessék rajta elgondolkozni!

"A feleség rajtakapja férjét, legjobb barátnõjével a
hálószobájukban. A férj magyarázata:
Hát igen. Megkúrtam. Nem kicsit. Nagyon! A legjobb
barátnõdet. Az utóbbi másfél évben folyamatosan, minden héten. Ilyen böszmeséget még nem követett el férj a világon

De!

Most beismertem. Ez nem hazugság volt, hanem csak elegem lett ebbõl az erkölcstelen világból, ahol minden férj titokban a feleség
háta mögött aljas játékokat folytat. Ha hazudni akartam volna, akkor keresek egy
eldugott motelszobát, és ott elkapok egy 5 rongyos kurvát.DE én nem így tettem. A legjobb barátnõdet kaptam el, a saját hálószobánkban, a saját ágyunkban. Tudatosan akkor, amikor várható volt, hogy hazaállítasz. Ami történt, nem csak az én felelõsségem.

Mindketten hibásak vagyunk abban, hogy ez így alakult. Nem
figyeltünk oda eléggé egymásra. Tudd meg, az elmúlt tizenhat évben minden férfi akiben csak bíztál, megcsalt téged.
Eddig én sem voltam elég bátor, hogy szakítsak ezzel a egyértelmûen téves életfelfogással,
de mostanra elég lett a hazugságokból. Amikor azt mondod te még sosem csaltál meg, tudom, hogy hazudsz.
És még csak be sem ismered. Egy aljas hazudozó vagy, aki
képes lenne élete végéig hazugságokban élni, csak hogy
megmentse a házasságát. Egy hazug lotyó vagy és kész.
Hiába rongálsz, hiába szaggatod szét az öltönyeimet, ezzel is csak azt bizonyítod, hogy egy primitív ember vagy, aki nem érdemel meg engem. Beadhatod a válópert, de én soha nem mondok le a házról. A gyerekek is inkább maradjanak nálam, mint egy olyan durva, vandál embernél, aki csak, hogy leplezze saját hazugságait, szétveri a fél lakást, ordibál, és félelmet kelt szegény ártatlan gyerekekben."
10/10
ondok 2008 febr. 08. - 19:55:46 10/10
(996/2021)
Kedves intelligens barátaim! Már megint keveritek a szezont a ...Nem azt állítottam,hogy könnyû mondjuk a cigányokkal együttélni,valaki azt írja megverte õt 3 cigány,és megfogja védeni magát .Teljesen igaza van,védje is meg,sõt az összes tolvaj cigány kerüljön lakat alá,kapjon ugyanolyan büntetést ,mint a nemcigány.Arra azért felhívom a figyelmet,hogy nagy magyar bakancsosok is vertek már meg olyat,aki nem tetszett(pl. Csintalan)A rasszizmus az,ha an blokk kijelenti valaki,mint itt,hogy a "cigányok diszkriminálják magukat".Mert ebbõl az következik,hogy ki kell õket közösíteni stb. Ez az okos hozzászóló még tudatlan is,mert azt írja Hitler elött nem is lehetett zsidóüldözés.Nos az antiszemitizmus többezer éves hagyományokkal rendelkezik,már az ókori Egyiptomban is volt.Hitler nem talált ki új dolgot,csak egy régit meglovagolt,részben zsigeri gyûlöletböl,amivel akár itt a fórumon is találkozhattok,részben bûnbakállítás okán ,részben a zsidó vagyonok megszerzése miatt.Aztán,ha valaki azt mondja,mint Horthy,hogy "nekem zsidó barátaim is vannak"-hát pont ezzel bizonyítja antiszemitizmusát,mert normális ember nem mondja sem ezt sem pl,hogy református v. sváb barátaim is vannak.Eszébe sem jut,mert nem szelektál.
Zajac 2008 febr. 07. - 14:41:32
(995/2021)
Engem megvert 3 cigány csak úgy,rendõrség mit tett kétszer járõrözött arra és kész.
Akkor rá jöttem,hogy itt farkastörvények vannak.
Én magyar vagyok és nemfogok kitérni a cigány ha keménykedik mégha a rövidebett húzzom akkor sem,és elfutni sem fogok soha.
Az biztos,hogy nem védi õket az,aki találkozik velük minden nap vagy közelükben él.
robidusin 2008 febr. 07. - 14:13:59 Előzmény hungaricum
(994/2021)
A lényegen mitsem változtat! Ez az én identitásom és ha még mellé azt is elárulom, hogy a võm is sziú, hát nem vagyok büszke!
hungaricum 2008 febr. 07. - 10:37:10
(993/2021)
köszi...természetesen én is millió ilyen linket tudnék betenni, de ha én csatolok linket, akkor az ott található tartalom azonnal rasszista, antiszemita elleget kap csupán azért, mert én hivatkozom rá.
1/10
issti1 2008 febr. 07. - 10:00:51 1/10
(992/2021)
Valaki nem szeret engem: mostmár bármit írok, törlõdik mindenestõl...jó vicc, hehe!!
rat 2008 febr. 06. - 21:39:25
(991/2021)
Meg engeded hungaricum, hogy egy linket is adjak a hozzászólásod mellé?
http://www.barikad.hu/node/10795
Ez persze nem rasszizmus, ez tény!
1/10
issti1 2008 febr. 06. - 14:32:57 1/10 Előzmény issti1
(990/2021)
**moderálva**

Akkor viszont ennek jegyében ki is mondom, s nem kerülgetem: Hungi, szinte mindegy mit írsz, mert az alternatív módon gondolkodóak számára(itt egy konkrét fórumozóra célzok) tökmindegy, úgyis beleköt!
hungaricum 2008 febr. 06. - 09:10:29 Előzmény ondok
(989/2021)
még csak annyit tennék hozzá, ondóka: a cigányság nem kissebbségi vagy faji, fõleg nem vallási alapon diszkriminálódik, hanem viselkedési alapon. Aki úgy viselkedik, hogy a társadalmi normákat felrúgva eltaszítja magától a többségi társadalat magára haragítva azt, azt automatikusan elkerülik. Ez történik a cigányokkal is, mert véletlenül éppen a cigányokra a legjellemzõbb ez a fajta "normarendszer". Tehát senkit nem érdekel a bõre színe, és itt van a legnagyobb csúsztatás és manipulálás. Mindenki tudja, hogy a cigányok milyenek, még akkor is, ha ismer nem egy rendes, dolgos cigányt (én is egyébként). A többségük mégis olyan, amilyennek mindenki ismeri õket, és errõl NEM MI THETÜNK? HANEM ÕK!!! Ezt kellene felfogni, és mindjárt kiszakadunk a rasszizmus hamis vádjából... És ha ez megtörténik, akkor lehetne tényszerûen beszélni a problémáról. És igazad van, a társadalomnak nem szabad engedni, hogy valaki születése,vallása stb. okán elnyomottá váljon, itt nem is ez a dolog lényege. És tudod a társadalom azt sem engedheti, hogy egy egyre többeket érintõ, egyre nagyobb mértékû probléma a többségi társadalom nyugodt élethez való jogát csorbítsa, vagy egyáltalánbármilyen jogát csorbítsa. Mert ha ez így megy tovább, akkor polgárháború alakulhat ki, de pénzügyileg is teljesen taccsra teszi az amúgyis nagyon szar helyzetben lévõ országot (gondolj az egyre több cigányra, amelyre egyre több segélyt fizet ki az ország!!!! Mert ez sokkal nagyobb gond, mint az egészségügy!!!!). Na ennyi kiegészítést fûztem volna hozzá, bár ez jól tudom, esetedben csak falra hány borsó, mert neked ettõl hányingered van csak. Tudod mit? Akkor hányj!!!!
hungaricum 2008 febr. 05. - 21:48:17
(988/2021)
sajnos megint botorságokat írsz. Elõször is (és ez megint egy bizonyíték részedrõl a pozitív diszkriminálásra) megszoktuk a magadfajtáktól, hogy ha zsidókról vagy cigányokról van szó, akkor még az is elõfordulhat, hogy 100 évvel Hitler elõtt is dúlt a fajelmélet, és Hitler retrospektíve mosta az agyakat (biztosan volt idõgépe is), mert az holt biztos, hogy ha mindenki kirekesztette a zsidókat, akkor ott a "mindenki" a hibás, aki kirekeszt, és nem azok, akiket kirekesztenek, pedig a nagy számok törvénye teljesen mást diktál (nekem is vannak egyébként zsidó barátaim, márcsak ezért sem lehetek élbõl rasszista). És ezzel már válaszoltam a cigányos fejtegetésedre is, ugyanis velük ugyanaz a helyzet: szerinted nem õk a hibásak abban, hogy ilyen helyzetben vannak (még akkor sem, ha soha sehol a világon nem tudtak felemelkedni, beilleszkedni vagy letelepedni, és õsidõk óta ugyanaz maradt a "kultúrájuk" és soha senkinek sem sikerült semmiféle integrációs programot sikerre vinni), és hogy mindenkinek hasonló gondolatai vannak a cigányokról. Tehát szerinted ha a magyar szülõk elviszik a gyermekeiket a falusi, elcigányosodott iskolából a városiba, mert ott még nem kell félnie, hogy megverik vagy kirabolják a gyermekét a cigók (mert sajnos a helyzet ennyire komoly), akkor az a magyar szûlõ a felelõs azért, mert a falusi iskolába lassan már csak cigók járnak (szegregáció). Erre egy példa, hogy a városban ahol lakom - Pesthez közel - azért rendelt el az egyik általános iskolában felnõtteknek bejárási tilalmat az igazgatóság, mert többször elõfordult, hogy cigányok bemászkáltak, elloptak kabátokat és egyéb értékeket és párszor az ellenük fellépõ tanárokat megverték. Ezért ÉN ÉS MINDEN MÁS SZÜLÕ NEM MEHETÜNK BE AZ ELSÕS GYEREKÜNKET BEKÍSÉRNI AZ ISKOLÁBA!!! Ez felháborító, hogy kollektíve szív mindenki pár cigány miatt, nem is repesik senki az örömtõl! Errõl szerinted véletlenül sem a cigó tehet, ugyebár. Mert õket sajnálni kell, mert sz*rul élnek, mert elnyomott kissebbség. Már hallom lelki füleimmel, ahogy mondod: biztos miattam és a többi rasszista szülõ miatt vannak a gondok... És a magyart ki fogja sajnálni vagy védeni a saját országában? Mondd meg, hogy ki? AZt a gazdát ki fogja sajnálni, aki a földjein alszik, nehogy éjszaka valaki nehogy "betakarítsa" a termést, amit õ termelt meg? Ki fogja sajnálni azt a magyar anyukát, akinek a gyermeke azért nem tud továbbtanulni, azért nem tudja a jövõjét az iskolában megalapozni, mert a sok cigány lehúzza az oktatás szintjét (és ne kezdj el hazudozni és félrebeszélni arról, hogy a hátrányos helyzetû cigányok tanulmányi eredménye javul az integráció eredményeképpen, mert ez éppen fordítva van: a cigók lehúzzák az egész osztályt a kisegítõs szintre - csodálkozol, hogy ez a felelõsségteljes, gyermeke jövõjéért aggódó magyar szülõ nem hagyja)? Õket ki és mikor fogja sajnálni? Érdekes jelenségre hívnám fel a figyelmedet, te pesti posztkomcsi: ahol a Magyar Gárda felvonulást tart, ott a fehérek tapssal üdvözlik õket. Szerinted miért? Biztosan megvan a válaszod, hogy õk agymosott fidesznyikek. Nem errõl van szó, hanem arról, hogy örülnek, hogy végre valaki foglalkozik az õ bajukkal, és nem csak az õ életüket megkeserítõ cigányságnak öntik a lovét, nem csak a cigányok "érzékeny lelkkivilágával" foglalkoznak. Ez a helyzet, és ide a tefajta gondolkodásmód vezetett, mert ti mindig csak toleranciát követeltek a többségtõl, pedig a többség hócipõje lassan már tele lesz. **moderálva**
Te csak nyugodtan ápold a hagyományaidat, és kezdj el rasszistázni, antiszemitázni és fasisztázni. Isten úgyis gondoskodik arról, hogy egyszer csak megtapasztald (és ez igen fájó tapasztalat lesz neked) az igazságot!!!! **moderálva**
Volt szeremcsém.
10/10
ondok 2008 febr. 05. - 20:00:04 10/10
(987/2021)
**moderálva**
10/10
ondok 2008 febr. 05. - 19:55:20 10/10
(986/2021)
"zsidókat pl. majdnem mindenhol diszkriminálták még 100-150 éve is. Nem hinném egyébként hogy ebben a tömeges diszkriminációban éppen ezek a tömegek lettek volna a hibásak, mert még nem létezhetett szervezett fajüldözés (ugye még bõven a holokauszt és a hitleri fajelmélet megszületése elõtt járunk) így egymástól nem tudták azt eltanulni, egyszerûen csak egyformán reagáltak a zsidók betelepedésére. "
Hát ugye ebben tényleg nincs semmi szubjektív hozzáadás? Akkor hadd kérdezzem meg,hogy a tömegek miért nem reagáltak egyformán a svábok, tótok, szerbek stb. betelepedésére? Azért mert nem voltak meghülyítve antiszemita,rasszista nézetekkel a fenntiekkel szemben.Olyan nézetekkel ,amikre a te példád is mutatja,hogy van fogadókészség.Horthy,bár lenézte a zsidókat,de voltak zsidó barátai,de a nyilas keretlegények zömét alulmûvelt ,primitív viceházmesterek alkották.
A cigányokra visszatérve,ugye az nem tipikus ,hogy a cigányok hátrányosan megkülönböztetik a fehéreket,diszkriminálják,külön iskolába járatják a gyerekeiket.Ha ütik a fehéreket,akkor általában a barnákat is ütik.Lehet ,hogy õk is ütnek etnikai alapon,de veszélyezteti ez a többség társadalmi esélyegyenlõségét? Nem,egyáltalán,és itt arról van szó,hogy a jogrendszernek, a társadalomnak nem szabad engedni, hogy valaki születése,vallása stb. okán elnyomottá váljon.Különben visszajutunk a rabszolgatartó társadalmak szintjére.A polgári forradalmak még az arisztokratikus elõjogokat is eltörölték,akkor ,hogy lehetne megengedni ma a kisebbségi,vallási v. bármilyen diszkriminációt.He?
1/10
issti1 2008 febr. 05. - 19:48:53 1/10
(985/2021)
Ezzel az erõvel elkezdheted a kötõszavakat is magyarázni: aki bele akar kötni a dolgokba, az mindenbe beleköt!
**moderálva**
hungaricum 2008 febr. 05. - 19:23:14
(984/2021)
akkor figyelj rám, **moderálva** : nem azt írom, hogy a cigány kissebbségi alapon üti a magyart (bár nemsokára már úgy lesz), hanem hogy azért, mert fehér. Ugyanis ilyen van, de épp a **moderálva** ennek a lehetõségét kizárják vagy nem tulajdonítanak neki jelentõséget. És ez baj, diszkrimináció, mert ugyanazért (esetleg) kettõs a mérce, vagy ha a magyar ver cigányt, az automatikusan faji alapon történik (mégha egyébként nem is) és annak sokkal súlyosabb a besorolása. Másfelõl pedig nem írtam, hogy természetes, hogy a zsidókat üldözték, hanem tényt közöltem, és ebbe semmi szubjektívet nem tettem hozzá magamtól, azokat te magyarázod bele. **moderálva**
1/10
issti1 2008 febr. 05. - 13:21:09 1/10
(983/2021)
Köszi a kedves, becézõ szavakat: eddig rendben is vagyunk - tovább meg nem olvasnám, ha nem okozok vele maradandó károkat érzékeny lelkületedben, jó?

Köszi, azért írogass nyugodtan: a pszichiáterek is azt szokták mondani, hogy jót tesz kiírni magunkból, nem szabad hogy elfojtsuk!

Még az is lehet, hogy másvalaki elolvassa!

Részemrõl ennyi, viszhall!
10/10
ondok 2008 febr. 04. - 22:40:19 10/10
(982/2021)
Aranycsillag, kis huncutka,hát azt hiszed,hogy elhiszi neked valaki,hogy véletlenül olvastad el a hozzászólásomat?
Ej -ej ,ennél még a Szíjjártó -Répási különítmény is ügyesebben hazudozik.
Aztán ,kiknek is a szavajárása az öszödi beszéd óta,hogy "elk...rtam, nem is kicsit" ? Tán nem a fidesznyikeknek? Akkor ki is az elfogult?
Lehet hülyíteni a népet,de ennyire?
A végén még azt is elhisszük nektek ,hogy a Gaskó úr a dolgozók érdekében keveri a sz*rt a MÁV-nál,azok érdekében kér toronyórát lánccal,és nem beépített politikai ügynök,ugye? A hazaáruló ellenzék független ügynökei: Jakab István fõparaszt,potenciális miniszter,ÉGer pityu objektív szakember,Mikola a nemzet doktora (Hazafias Népfront szakértõ),stb. Mind mind ,ahogy írtad olyanok,akik pl KIszes gennyládaként indulva mindenkit kiszolgálva köröznek a húsosfazék fölött.
Ezt csak azért írom,mert tudom,hogy úgysem olvasod el.:)) Úgy vagyok vele,mint az a bizonyos asztaltáncoltató,aki így idézte meg a lelkeket:"Kedves szellem ha jelen vagy, koppants egyet, ha nem akkor kettõt!:)