offtopic
handi99 2013 nov. 22. - 21:39:57 Előzmény mary0114
(1394/2174)
Azt hittem, hogy a testvére miatt hallgatni fog, de, nem. Paula elmondta Santának, hogy Willy az anyjával kavart.
offtopic
handi99 2013 nov. 22. - 21:38:11
(1393/2174)
Szia! Nincs mit! :)

A 74. részt már láttad?... ha még nem, akkor

Franco megbízásából Santi kivett egy plüssmackót a teherautóra felrakott cuccból. A maciban kábítószer volt elrejtve.
Elisa elmondta Humbinak, hogy rosszul végzõdött a kapcsolata Vicentével. Humbi végül vállalta, hogy belenéz Mara aktájába, de a védelemmel kapcsolatban nem ígért semmit.
Patricio Transito „házába” vonszolta Victoriát és azt mondta neki, hogy ez lesz mostantól az otthona. Transito meglátta a lépcsõrõl és elõvette Patricio fegyverét. Le akarta lõni Patriciot, de végül eltette a fegyvert még azelõtt, hogy P. belépett a szobába.
Lisette próbálta lebeszélni a fiát, hogy a Cano-házba költözzön, de nem sikerült. Ivánt Daniela kérte meg, hogy költözzön oda.
Franco mesélt Santanak a múltjáról. Santát nem igazán érdekelte. Franco egy „királynõ”t szeretne a házába.
A teherautónál razzia volt Santi nagy örömére...
Patricio megvágta Transito arcát.
Iván elment Victoria házába, de V. már nem volt ott.
Franco elkábította Santát, ezután Franco emberei kidobták a kocsiból a háza elõtt. Paula bevitte a házba.
Willy bement a kórházba Inéshez.
Humbit felhívta a titkozatos telefonáló. Említett egy nevet, aminek a hallatán Francisca ideges lett: Mónica Pérez.
Elisa felpofozta Hortensiát. Hortensia eljátszotta a nagyhalált, de amikor Elisa mentõt akart hívni, akkor bámulatosan gyorsan felébredt.
Miután Santa felébredt Paula kitálalt: Willynek volt egy kis románca Begoñával. Képzelheted, hogy Santa milyen képet vágott...
Neli 2013 nov. 22. - 20:16:20
(1392/2174)
na visszatértem a hétvégére, köszi a beszámolókat :P
msot néztem gyorsan bele a tegnapi, 75-ös SD-be, hát nem elég a sok új eddigi infó, most jött még hozzá... hogy itt mik történnek :O :S

elõször is W. elmondta S-nak, hogy az övé, W-é Ines gyereke, aztán Santát elrabolták és már gyilkossággal vádolják, de nem tudom, kiével, Vicente miatt vagy van más is? egy letakart testet láttam csak... és Pancho nagyon dühös, gondolom, az apjához van köze...
aztán Paula beköpte Begonát Santának, aki persze kiakadt, Begona meg anyához absz. nem illõ módon még Paulára volt dühös, hogy miért nem hagyja, hogy boldog leghyen (mármint õ, B.)... :S agyrém :S annyira abszurd ez az anyós-vej dolog, ráadásul nem is egyszer sütik el :S

ezek után jött a következõ sokk, Vi ari volt, de a csaj tudta, hogy P. miatt baj lesz és búcsúzkodott a csóknál a 72esben, viszont I-nak tagadott, de P. befogta prostinak a bárba (gondolom, a fegyverügy miatt)... :O :S és Franco vitte neki "kliensnek" na kit? Santit... :S aki meglepõdött V-n, naná... ez votl a 75ös vége asszem.

viszont itt még nem ér véget a sztori: láttam egy új promót, amiben Santa börtönben és Santi halottnak tûnik, sõt mintha meg is ölne vkit, de nem nagyon értettem... :S és mondanak egy olyat, bár az talán a mai rész ajánlója volt, már nem tudom, hogy kiderül, ki a gyilkos... :S kivi leszek :P Santi olyan furának tûnt amúgy... a másik promóban, olyan hidegvérûnek láttam vagy nem is tudom... :S mikor asszem lelõtt vkit, na de hogy kit és miért, passz... :S viszont ha azt akarják majd kihozni, hogy Santi is meghal és esetleg ezzel is vádolják majd Santát, az azért úgy elég meredek lesz :S mert akkor kivel marad Santa, ha a "párja" már nincs a képben? eljön a H-rajongók ideje? :D :P izgi lesz :P :D
offtopic
handi99 2013 nov. 21. - 22:01:10 Előzmény Neli
(1391/2174)
72. rész
Santa hazament. Amikor meglátta Willyt a házban dühös lett. Tudni akarta, hogy mi volt Willy és Inés között... és kivel csalta még meg. Begoña próbálja nyugtatgatni. Santa Willyt vádolja Vicente meggyilkolásával. Begoña meg a lányát kérdezgette, hogy õ tette-e.
Pancho megtalálta Vicente levelét, amit Inés szobájában hagyott. A levél elolvasása után bement Inéshez a kórhába. Megkérdezte tõle, hogy hol volt, amikor megölték az apjukat.
Patricio rámászott a feleségére.
Humbi álmában Santa és Santi csókolózott.
Victoria elvitte Patricio fegyverét Transitohoz.
George felfedezte, hogy Vicente halálának napján Santa kiment a szobából.
Willy meglátta, hogy Santa és Santi csókolóznak. Santi és Willy összeverekedtek.
Victoria elment Ivánhoz. Csókolóztak. :)
Hortensia kórházban volt egy vizsgálaton.
Pancho kihallgatott Lucyt és Transitot.
Willy megcsókolta Begoñát. Paula meglátta õket.

73. rész
Paula felháborodott azon, hogy Willy Begoñával kavar(t). Begoña könyörgött neki, hogy ne mondjon semmit. A veszekedés közben Willy megtudta, hogy Paula gyermeket vár.
George megmutatta Panchonak a videofelvételt. Santa is megérkezett végszóra.
Franco megjegyzése jó volt (Humbinak): Santának olyan férfi kell, aki lehozza neki a csillagot is.
Patricio felfedezte, hogy nincs meg a fegyvere.
Marát letartóztatták.
Santi bement a kórházba Inéshez. Közben felhívta vki (eltorzított hangon. Korábban Humbit is felhívta).
Patricio veszekedett Victoriával. Megütötte.
Franco elraboltatta Santát.
Pancho Humbit is kihallgatta.
Elisa megkérte Humbit, hogy segítsen Marának, de Humbi visszautasította. Elisa ekkor tudta meg, hogy Vicente meghalt.
Paula felhívta Santát, de nem sikerült elérnie. A telefon leesett, amikor elrabolták. Begoña találta meg.
mary0114 2013 nov. 19. - 21:54:40
(1390/2174)
Húh, ez tetszett! Vajon elmondja Santanak? Sajnos kétlem.

Santa milyen kemény lett már Willyvel. :D De tetszik, hogy ilyen.
offtopic
handi99 2013 nov. 19. - 21:49:36 Előzmény mary0114
(1389/2174)
Azzal lett vége a tegnapi résznek, hogy Paula meglátta, hogy Willy és Begoña csókolóznak.
mary0114 2013 nov. 17. - 20:57:17
(1388/2174)
"Santi nekem is túl nyugodtnak tûnt..."
És akkor is, mikor Vicente testét megtalálta... Szóval nekem gyanús még õ is. Meg Humbi. Meg Willy. És a végén lehet, hogy nem is õk voltak azok. :D

Azért idáig sokat nem húztak semmit sem, remélem a George által rejtegetett dolgokat sem.
offtopic
handi99 2013 nov. 17. - 20:44:40
(1387/2174)
"'Egyébként mi van akkor, ha Santi a tettes v. tényleg Santa?'
Egyébként komolyan elgondolkodtam rajta, hogy vajon nem-e Santi. :D Pontosan azért, mert õ volt a látszólagosan is leghiggadtabb az egész szituáció kiderülése után. Santa is sokkos volt, de neki ugye jött az újabb is."
Santi nekem is túl nyugodtnak tûnt...
"George vajon kinek készít videókat és kinek számol be telefonon állandóan? Meg ugye a banki széf tele volt a családról készült dvd-kkel."
Erre én is kíváncsi lennék. Remélem pár részen belül kiderül.
offtopic
handi99 2013 nov. 17. - 20:39:53
(1386/2174)
Nagyon nem volt szép... :S Inést akkor tényleg sajnáltam. Kész csoda, hogy nem vetélt el.
mary0114 2013 nov. 17. - 20:39:32
(1385/2174)
"Willy-Begoña, Lazaro-Elisa: úgy látszik a pasasoknak nem elég a lány, az anyjuk is kell nekik. :D"
Épp elgondolkodtam rajta, hogy a forgatókönyvíró rendesen rámozdult a témára. Lazaro is milyen hamar váltott már Mararól.

'Egyébként mi van akkor, ha Santi a tettes v. tényleg Santa?'
Egyébként komolyan elgondolkodtam rajta, hogy vajon nem-e Santi. :D Pontosan azért, mert õ volt a látszólagosan is leghiggadtabb az egész szituáció kiderülése után. Santa is sokkos volt, de neki ugye jött az újabb is.

George vajon kinek készít videókat és kinek számol be telefonon állandóan? Meg ugye a banki széf tele volt a családról készült dvd-kkel.
offtopic
handi99 2013 nov. 17. - 20:35:36
(1384/2174)
Vicente feje: Szó szerint tálalták. A Cano-házban vacsora lett volna... Vicente feje ott volt az asztalon, csak letakarták fedõvel. Inés felemelte a fedõt... és meglátta az apja fejét. A sikítására mentek be a többiek a szobába.
mary0114 2013 nov. 17. - 20:32:08
(1383/2174)
"Vicente halálát hogy tálalták? én csak a lefejezést láttam... Inesnek tényleg durva lehetett megtudni (látni mit látott? hogy derült ki, hogy mi történt?) :S "
Családi kajázásra készültek Canoék, mindenki a házban. Ines szintén, hisz megszökött a kórházból ugye. Megterített asztal, Ines egyedül az ebédlõben. Felnyitja a tálat és megtalálja az apja fejét. :S Sikított egy óriásit, és odaszaladtak mind, szembesülve a ténnyel. Szóval csodálom, hogy Ines nem ájult el.
offtopic
handi99 2013 nov. 17. - 20:31:08
(1382/2174)
Igen, Santa tuti, hogy börtönbe kerül.
Vicente halála: úgy néz ki, hogy Pancho Santát gyanúsítja vele... pedig H. is megfenyegette Vicentét. Egyébként mi van akkor, ha Santi a tettes v. tényleg Santa? José Ignacio Valenzuela (LCDAL) írja a történetet. Kitelik tõle, hogy a látszólag szimpatikus fõhõs legyen a gyilkos. Persze lehet Willy is. Egyre több disznósága derül ki.
Willy-Begoña, Lazaro-Elisa: úgy látszik a pasasoknak nem elég a lány, az anyjuk is kell nekik. :D

Vicky: szerintem túl szigorúak vagytok vele. Szegénynek az életét teljesen megnyomorította a bátyja és most Patricio... Idõ kell neki, hogy kitörjön.

MEA: addig emlegetted, hogy belenéztem... Annyit láttam belõle, hogy Amaliának balesete volt és kiderült, hogy gyermeket vár. Megszületett Esther gyermeke. A gyerek biológiai szülei: Beatriz és Guillermo (Alba bátya). Ha jól vettem ki Simón Patriciának udvarol... aztán TC a lépcsõn veszekedett Freddel (a szakáccsal), majd elsült a pisztoly és Fred meghalt. Utána megjelent TC nagynénje. TC beadta a rendõröknek, hogy a nagynénje bolond. Vajon TC hány embert ölt már meg eddig? Kb. ennyi.
Neli 2013 nov. 17. - 20:29:32
(1381/2174)
Vicente halálát hogy tálalták? én csak a lefejezést láttam... Inesnek tényleg durva lehetett megtudni (látni mit látott? hogy derült ki, hogy mi történt?) :S

"Kicsit lentebb beszúrtam egy képet, amit Gaby rakott fel a twitterre, börtönszerkóban vannak. Pancho most nagyon elborult az apja halálán, már a lehetséges tetteseket keresi. És felrémlett neki, hogy a kórházban Santa és Vicente nagyon veszekedtek, õ állította le õket. Ezért gondoltam, hogy emiatt kerül börtönbe Santa."


jaa, értem... rémlik a kép már, most, hogy mondod :D :P azt hittem, mutattak vmi elõzetest, amit kihagytam...


"Vicky-Ivan: ha együtt vannak nekem is cukik, de már csak Ivan miatt. Vicky hülye. :D"

teljesen egyetértek :D :P


írjatok a jövõ héten, mi történik, fõleg SH-, SS-, SW-, és VI-vonalon :D :P igen, kevéssel is beérem :D :P
mary0114 2013 nov. 17. - 20:22:43
(1380/2174)
Vicente halálának tálalásától én is sokkot kaptam. :S Csoda, hogy ezt lábon kibírta Ines, már eleve is rosszul volt.
offtopic
handi99 2013 nov. 17. - 20:10:20
(1379/2174)
Sajnáltam Inést. Azért egy várandós nõnek hatalmas sokk lehetett.
mary0114 2013 nov. 17. - 19:51:57
(1378/2174)
Kicsit lentebb beszúrtam egy képet, amit Gaby rakott fel a twitterre, börtönszerkóban vannak. Pancho most nagyon elborult az apja halálán, már a lehetséges tetteseket keresi. És felrémlett neki, hogy a kórházban Santa és Vicente nagyon veszekedtek, õ állította le õket. Ezért gondoltam, hogy emiatt kerül börtönbe Santa.

Vicky-Ivan: ha együtt vannak nekem is cukik, de már csak Ivan miatt. Vicky hülye. :D

Begona: elfogadta ám Willy közeledését, csókolóztak is, erre emlékszik vissza állandóan Begona. Willy mikor megjelenik elõtte, csak sunyin vigyorog az anyósra. És persze rögtön arra kíváncsi, hogy Santa szerelmes Santiba. :D
Neli 2013 nov. 17. - 18:43:23
(1377/2174)
Santa börtönben? most nézem át jobban, amit írtál, mintha ez fix lenne, úgy írtad... volt vmi, amirõl lemaradtam? könnyen lehet, soakt tekerek meg felejtek is :D :P

jövõ héttõl nem nagyon fogom látni, max. késõbb, szóval majd írjatok ;) :P

MEA-t nem néz senki? még mindig nem kaptam választ a múltkori kérdéseimre :D :S

/ja és egyébként a szövegeimhez semmi kommentár? ;) :D :P én itt vért izzadok a briliáns megfogalmazásért, és akkor semmi reakció... :D :P :S ejnye :D/
Neli 2013 nov. 17. - 18:39:52
(1376/2174)
Vicente halála: na erre én se gondoltam volna, az amúgy se túl tiszta képbe egy újabb "gyûrûzõ kavics" került... :S mondjuk hogy pont Santát gyanúsítanák vele, mikor ott a másik ügye is (sztem még azt se tisztázták), azt azért nem hiszem, de itt aztán mindenre lehet számítani, semmi elõre megmondható dolog nincs... :D :P :S én amúgy W-re gyanakszom azért, amíg ki nem derül, hogy H. volt :D :P vagy persze más, de nála van még indíték sztem, szóval õt mondanám majdnem biztosra még... Ines tuti nem, mert épp betegen fetrengett... meg nõrõl ilyet nem tudnék vhogy feltételezni, hogy lefejez vkit :S szóval teljes homály, ki volt, nem lehet tudni, csak gyanakodni... :S

VIcky: igazad van, teljesen hülye (sokszor olyan furán zavartnak tûnik, mikor meredten néz maga elé, mint akinél nem stimmel vmi) :S én se bocsátok meg neki olyan könnyen, de Ivan miatt az a jelenet teljesen elragadott, amikor megragadta a nõ fejét és olyan kétségbeesetten, ugyanakkor aranyosan csókolta, tisztasággal... :P ahogy az elsõ szerelemnél szokás :P egyszerûen megvett a srác :P :P

Begona: szóval el is fogadta W. közeledését? :O :S na ne :S ezt nem tudtam... :S egyre jobb :D :P
mary0114 2013 nov. 16. - 17:25:22
(1375/2174)
Húúú, azért ez a 71. rész rendesen sok(k) volt számomra. Vicente-t megtalálták, nem is akárhogyan, jön a következõ etap, megjelenik a halottnak hitt Willy.
Santa szerintem ezért lesz börtönben, mert Pancho rá gyanakszik, hogy õ ölte meg az apját. Felkavarták rendesen a történetet.