csincsilla72 2012 nov. 19. - 14:03:37
(192/572)
Okos, intelligens nõ, külalaktól függetlenül, nem jelentkezik a mûsorba. Volt ott egy rahedli levél, ha ezek voltak a leginkább vállalhatóak, akkor nem tudom, milyen lehetett a felhozatal.
focusghia 2012 nov. 19. - 13:21:33
(191/572)
Egyetlen részt láttam összesen, annyi elég is volt, a legelsõt. Amikor a tucatnyi levél alapján csupán ilyen silány felhozatalt sikerült kiválasztani. Mert ha valaki nem nagy szépség, hát legyen, de hogy még buta is.... Mondjuk az is igaz, hogy akinek egy csöpp esze van, nem jelentkezik ilyen mûsorba.
Ezüstliliom 2012 nov. 19. - 10:26:59 Előzmény Tereplovas
(190/572)
A francba! Már csak ezért a lóért is bele fogok nézni a mûsorba!:D Miért olyan jó fej?

Egyébként tettem fel Neked nemrég egy kérdést, de még nem kaptam választ: az a ló, amelyikrõl betettél egy képet, az a Tiéd? Õ az Andi?
Ezüstliliom 2012 nov. 19. - 10:14:49 Előzmény olahmiki1959
(189/572)
Mondjuk a másik kettõ meg segíthetett volna pakolni...
Ezüstliliom 2012 nov. 19. - 10:13:16
(188/572)
Na, most potyognak a könnyeim a nevetéstõl.:DDD A fácáncsordáról is mesélnél?
Ezüstliliom 2012 nov. 19. - 10:04:53 Előzmény olahmiki1959
(187/572)
Annak, hogy country-t adnak a bevezetõ alatt, nem cigányzenét vagy magyar népzenét, egyetlen, de sarkallatos okát látom: a fiatalokat akarják bevonzani a mûsorral, és az bizony kevésbé menne a magyar népzenével, pláne cigányzenével, mert az manapság egyáltalán nem trendi.:/ A country sem igazán, de talán egy fokkal jobban.
olahmiki1959 2012 nov. 18. - 20:45:07 Előzmény szekeresb
(186/572)
Köszönöm.

Nem tudtam, ki olvashatta el az írásomat, ezek szerint te voltál.:)))
_goldie_ 2012 nov. 18. - 19:32:16 Előzmény csincsilla72
(185/572)
hogy mit szólnak a rokonok barátok ismerõsök?
fontosabb h saját magában hogyan feldolgozza ezt fel
de ezt már meg is válaszoltad :)
"Akinek minimális önbecsülése is van, az ilyen mûsorba nem jelentkezik"

..nem valószínû h "innen" házasodnak
_goldie_ 2012 nov. 18. - 19:18:32 Előzmény szekeresb
(184/572)
na persze nem a régiekrõl hanem a mostaniakról beszéltem :)
20-30 évvel ezelõtt (vagy még régebben) egész más vezérelte a készítõket
ott még a felfedezés "vágya" hajtotta õket..ma pedig a pénz

már egyik verseny sem a tudásról szól..már nincsenek ilyen jellegû vetélkedõk
nem közvetítenek értékeket

egyre több az olyan fiatal aki tanulás és munka nélkül szeretne pénzt keresni azzal h "eladja magát" a médiának
csak azt felejtik el h az lefut pár hónap alatt aztán már nem kell a kutyának se
viszont addig is szép pénzt hozott azoknak akik kihasználták
és ez undorító..ezért nem nézem
szekeresb 2012 nov. 18. - 18:41:39
(183/572)
Ez így van.
csincsilla72 2012 nov. 18. - 18:09:31 Előzmény szekeresb
(182/572)
Ebbõl a helyzetbõl egy nõ nem tud jól kijönni. Ha valaki komolyan azt gondolja, hogy a városi életét felcserélné gazdasszonyira, akkor felregisztrál egy társkeresõ oldalra és keres magának egy ilyen partnert. Egy igen kedves barátnõm is ezt tette, még évekkel ezelõtt. Tanítóképzõt végzett, egyedül volt, nem akart Budapesten élni. A hirdetésére meglepõen sokan jelentkeztek, találkozott velük, végül kikötött egyikük mellett egy kis faluban. Pedig már régen lemondott arról, hogy férjhez megy, családot alapít. Ha egy gazdálkodónak tényleg nincs ideje és tényleg házasodna, akkor megtalálja a média támogatása nélkül is a párját.
szekeresb 2012 nov. 18. - 15:34:19
(181/572)
Az elõbb lemaradt. Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Én úgy gondolom, - bár lehet, rosszul, - hogy a gazdák ebbõl jól ki tudnak jönni, a hölgyek lehetõsége már nehezebb, de nem megoldhatatlan.
Városi ésszel(!!!) a gazda vagy szimpatikus, vagy egy bunkó paraszt lehet, mert egyébként is csak egy falusi kis pöcs. Gondolom más is úgy gondolja, hogy a korábbi hozzászólások szerint a gazdák mindegyike besorolható a két típus valamelyikébe. Tehát veszteni nem veszít semmit. Ha szimpatikus, akkor szeretik, ha nem akkor meg mit lehet várni egy "ilyentõl"?
A hölgyek is kijöhetnek belõle jól, ha nem hozzák magukat megalázó helyzetbe. Most természetesen nem arra gondolok, hogy összetéveszt egy libát egy hattyúval, - ami azért elgondolkoztatja az embert, - hanem hogy a "nõi mivoltában dönt rosszul". Nem akarok vulgárisan fogalmazni, remélem érthetõ vagyok.
Emiatt úgy gondolom, hogy kezelhetõ a dolog mindkét szereplõi oldalról, csak nem szabad ostobán viselkedni. Bár a legutóbbi részben az elküldött lánynak nem sikerült ezt megoldani. Én meg tudom érteni, kellemetlen helyzetbe került a többi lány és a kamerák elõtt, nem volt erre a szituációra felkészülve, emiatt elveszítette a józan ítélõképességét. Ahogy mondom, ezt az esetet én el tudom fogadni, de mások nem feltétlenül. Még az a szerencséje, hogy ilyen hamar kiesett, bár nem értem miért. Ha ilyen tempóban haladunk egy hónap múlva vége a sorozatnak.
A következõ rész elõzetesében Bence magashomlokú "lakótársát" mutatták. Nem értem, hogy miért kell néhány nap, esetleg egy-két hét ismeretség után egy nõnek bizonygatni, hogy milyen fontos neki a férfi, illetve hogy mennyire szereti. Ennyire jó csávó ez a Bence? Vagy olyan horderejû dolog történt, ami ezt az érzést kiválthatta? Na majd meglátjuk. ;-)))
szekeresb 2012 nov. 18. - 15:00:06
(180/572)
"Önként vállalják, igazából ország-világ elõtt prostituálják magukat. Vajon hogyan dolgozzák ezt fel a mindennapi kapcsolataikban?"

Igazából engem sem motiválna egy ilyen mûsor sem egyik, sem a másik oldalról, sõt...
szekeresb 2012 nov. 18. - 14:46:50
(179/572)
A "voice-facktor-csillagokat" mindig nézem. Régen is volt több ilyen mûsor. Az egyiknek például "Ki mit tud" volt a címe, onnan indult Kovács Kati, Zalatnay, Kern András, Hacki Tamás, és ahogy abban az idõben mondták: sokan mások. Volt a "Riporter kerestetik", gondolom Horváth János nevét hallottad már. Az ilyen tehetségkutató mûsorokkal semmi gond nincs. De ugye ez a fórum nem ilyen mûsorról szól.
szekeresb 2012 nov. 18. - 14:33:11
(178/572)
"Nem jóérzésû lányok mennek ilyen mûsorba. :)))"

Röviden: igen, hosszan: sajnos igazad van. :-(((
csincsilla72 2012 nov. 18. - 12:28:06
(177/572)
Önként vállalják, igazából ország-világ elõtt prostituálják magukat. Vajon hogyan dolgozzák ezt fel a mindennapi kapcsolataikban?
A gazdákat inkább megértem. Végül is: reklám nekik, a cégnek vagy a farmnak. Gondolom, nem arra kötöttek szerzõdést az RTL-lel, hogy tényleg el is veszik szívük választottját.
_goldie_ 2012 nov. 18. - 11:58:42
(176/572)
én nézni se bírom az ilyen feltûnésre/nyerésre és lealázásra hajazó mûsorokat
sem ezt..sem a "voice-facktor-csillagokat"
meg a "vetélkedjünk pénzért és alázzanak le" mûsorokat
..hová megy ez a világ..
csincsilla72 2012 nov. 18. - 11:51:30
(175/572)
Akinek minimális önbecsülése is van, az ilyen mûsorba nem jelentkezik. Iszonyatosan megalázó lehet ezt végignézni. Ehhez valami olyan plusz motiváció kell, ami egészséges nõkbõl hiányzik. Vagy "VVÉva-beakarokkerülniatévébe", vagy végtelenségig elkeseredett és minden lehetõséget megragad a párválasztásra.
_goldie_ 2012 nov. 18. - 11:42:55
(174/572)
nincs olyan korú nõ aki "ebbõl" kinõne
ezt egy normál felfogású nõ nem viselné el
de ide nem is ilyenek jelentkeznek..
Bear99 2012 nov. 18. - 11:39:45
(173/572)
Egyetlen egy részt láttam, és az összes szereplõ helyett szégyelltem magam.

Ha Téged felhívtak az Rtl-tõl, akkor Te is tudhatod, h mint mindegyik másik valóságshow-t, ezt is megrendezték.
A jóérzésû lányok itt ki is merültek. Nem jóérzésû lányok mennek ilyen mûsorba. :)))