9/10
Johann 2012 okt. 13. - 17:08:01 9/10 Előzmény közönségbarát
(2/2)
Ezek szerint Szentendrén hamarabb láthatta a közönség. :) Én ugyanis ezt a Karrier komédiát még idén januárban néztem meg ott, a PMK színháztermében, ugyanebben a szereposztásban, rendezésben. Arról is emlékezetes számomra az az este, hogy a nézõközönség soraiban felfedeztem Fellegi Tamás miniszter urat is. Lehet, hogy a közelben lakik, ezt nem tudom. A Dunakanyarban általában elég jól ki van plakátolva a Száguldó Orfeum aktuális mûsora. Az mindenesetre biztos, hogy Fellegi Tamás se a port.hu-ról értesült az elõadásról. Az ugyanis sajnos itt nem jelent meg. Mint ahogyan a Száguldó Orfeum mostani PMK-beli mûsora sem található meg itt, a port.hu-n. :( Az érdeklõdõk itt tájékozódhatnak: http://www.szaguldoorfeum.hu/?page=11
Nem tudom, milyen lehet egy miniszternek megnézni egy ilyen darabot, ami deklaráltan "a politika, az üzleti élet és a média" területén tapasztalható "visszásságok, hajmeresztõ arcátlanságok" görbe tükörben történõ bemutatására vállalkozik. :) Lehet, hogy éppen õ értette a legjobban az üzenetet... Mindenesetre jó látni, amikor politikusok is mûvelõdnek.
Magáról az elõadásról annyit, hogy egy egész jó darabot láthatott a nagyérdemû - kivételesen jó szereposztással, kiváló színészi teljesítményekkel. Az egyetlen apróság, ami zavarta az estét, a hangosítás tökéletlensége volt.
A Száguldó Orfeum általában magyar szerzõk mûveit szokta bemutatni. Összességében azt mondhatom, hogy megérte kivételt tenni Richard Strand darabjával. (Nem tudom, miért nem tünteti fel a szerzõt a port.hu...)
közönségbarát 2012 febr. 01. - 15:48:31
(1/2)
Budapesten Ez még nem volt! Nézzük meg. Jegyek még kaphatók a MOM Kulturális Központban, a jegy.mom.hu oldalon és persze a Közönségbarátnál (kozonsegbarat@gmail.com, 0630/9987956)