Idunnowuttodo 2010 dec. 26. - 16:43:29
(8/48)
én igazat adok Weedra-nak, mi közemberek nagyon sokat nem tudunk az agy mûködésérõl, lehet hogy Keith Barry meg tud. Ez nem bûvészkedés, és hiszem, hogy ha nagyon akarnám én is ki tudnám fejleszteni ezt a képességet. Egyébként szerintem csak idõ kérdése hogy elfogadják az emberek, mert pl pár száz éve ha valakinek el akarom magyarázni hogy mi az a wifi meg a "levegõben terjed a világháló meg a mobil esetében a hang", szerintem amiatt is elég sokan hülyének néztek volna. Kitudja, lehet hogy Kieth meg az agyhullámokat tudja értelmezni :D miért olyan elképzelhetetlen?
offtopic
Warysh 2010 dec. 26. - 16:18:06
(7/48)
"Lehetnénk nyitottabbak is a világ felé.... "

Igen, legyünk nyitottabbak, higgyünk el mindent!! Persze.
Aztán az ilyen emberek szerepelnek a hírekben, hogy átvágták õket, akár a hitellel, akár valamilyen áruval kapcsolatban. Az ilyen emberek szerepelnek a HírTv Panaszkönyv címû mûsorában.
1/10
Gonzo 2010 dec. 26. - 14:30:04 1/10
(6/48)
Nem tudsz meggyõzni.
Én tényleg csak azt hiszem el amit látok. És biztos vagyok benne hogy ez átverés, de a cím is erre utal Keith Barry TRÜKKJEI! nem Keith Barry varázslatai vagy Keith Barry különleges képességei!
Na mindegy nem akarok vitatkozni veled, tiszteletben tartom a véleményed, de azért nyugtass meg hogy az ezo.tv-be nem telefonálgatsz :)
9/10
Weedra 2010 dec. 26. - 10:46:09 9/10
(5/48)
Gondolom csak addig gondolod így, amíg Te magad nem találkozol ilyesmivel, vagy nem épp a szemed láttára mutatnak be ilyet. A memóriakitörlés-t pedig szerintem nem kell "kitörlésnek" érteni, lehet inkább "pillanatnyi tudatmódosítás",nem?
Magyarországon is van ilyen "mentalista-srác". Egyszer a Fókuszban is tesztelték az embert, a Váci utcában állítgattak meg embereket és Õ meg eltudta mondani kinek hogy néz ki a rokona, milyen személyiség stb...
Mindent meg lehet tanulni, csak valamihez kell egyfajta érzék is. Tudni kell mi hogy mûködik, aztán mindjárt máshogy állsz a dolgokhoz.
;)
1/10
Gonzo 2010 dec. 26. - 02:05:27 1/10
(4/48)
azt a 10%-ot az igazságvizsgálos részre adtam, ahoz tényleg tehetség kell és nagyon jo megfigyelõkészség, de a többi....
Ne mond már hogy elhiszed hogy valakinek a gondolataiban olvas vagy kitöröl a memóriádból ezt azt!
9/10
Weedra 2010 dec. 25. - 22:12:29 9/10 Előzmény Gonzo
(3/48)
Gonzo:
Szerinted ha a jelenetek 90 %-a statisztákból áll, a maradék 10%-al miért bajlódtak volna "igazi" szereplõkkel? :O
9/10
Weedra 2010 dec. 25. - 22:08:26 9/10 Előzmény Gonzo
(2/48)
Azt nem értem miért kell rögtön kételkedni, szkeptikusan hozzáállni az ilyen típusú mûsorokhoz. Az elsõ kérdés: miért ne lehetne valós az amit a mûsorban láttunk? A második kérdés: Ha csak megrendezett az egész mûsor, akkor legalább jól szórakoztunk rajta?
Akármilyen pszichikai-mentális-tudatalattis mûsort mutatnak be, rögtön el akarják nyomni a negatív "nem hiszem el", "biztos megvolt rendezve" típusú emberek...Ezek a mûsorok nem akarnak legombolni senkit, nem kell sms-ben szavazni rá, nem kötelezõ elhinni. Mindenki maga dönti el, hogy elhiszi vagy sem. De azért nem kell elsõre kötni az ebet a karóhoz. Lehetnénk nyitottabbak is a világ felé....
1/10
Gonzo 2010 dec. 25. - 11:57:38 1/10
(1/48)
Jobbra számítottam.
Szerintem 90%-a megrendezett jelenet volt statisztákkal.