Téma: Kim Nam-gil

fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 20:11:58
(26687/65967)
... fránya billentyûzet, mindig melléütök, mintha analfabéta lennék XD ...azért remélem, érthetõ a mondandóm lényege XD
ani.net54 2011 nov. 29. - 20:11:36
(26686/65967)
Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Annyira, de annyira örül a szívem, mikor ilyen sokat kell visszaolvasni....
Alakul a molekula, látom többeteknek beindult a fantáziája, az enyém is.....
Az este a címlapról álmodoztam, jött is egy pár ötletem, de errõl majd késõbb.....
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 20:04:47
(26685/65967)
Köszönöm szépen a kedvességet ... hát ... igazából szerintem az a kettõ megnyilvánulásom fejezi ki azt, mit is érzek valójában :) ... de majd visszakeresek, hátha a múltból találok még valami gyöngyszemet :)
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 20:02:33
(26684/65967)
Tudjátok azt néztem pont, hogy ti is mennyire összeszedett és összeszokott csapat vagyok ... csakúgy
mint a KNG FC HUN ... nektek is megvannak a magatok vezéregyéniségei, ötletelõi, különbözõ kapcsolatai, hírforrásai ... csakúgy, mint a KNG FC HUN- nak ... viszont ezek többnyire különbözõk ... tudjátok, szerintem ezért is lenne érdemes összedolgozni ... a KNG FC HUN- nak és a Fórumos Namgil rajongóknak ... hisz Namgil csak a magysr rajongóit ismeri, nem tesz különbséget a magyar rajongók elérhetõségei között, hogy "hmmm, õk a Portfórumosok de lám, hmmm ott van a híres nevezetes KNG FC HUN is" ... Namgil azt mondja "Hmmm, a MAGYAR rajongóim! ...és lám, milyen lelkesek :) " ...és lám, Namgilnek igaza is van ... ha MI, a két tábor (mert legyünk õszinték, bizony, sajnos két tábort alkotunk jelenleg, hiába is közös rajongásunk tárgya) összefogunk és több szem többet lát, valamint több kéz többet fog alapon összedolgozunk, olyasmire leszünk képesek, amire külön külön bizony semmire nem mennénk! Bízzunk meg képességeinkben és mutassuk meg Namgilnek, hogy mit tudunk MI MAGYAROK együtt, hisz ez a név: Kim Namgil közös itt a Topikban és a Kim Namgil Fan Club Hungaryban is, ...mert Kim Namgil az ok, amiért Mi összetalálkoztunk, Kim Namgil az ember, akiért közösen rajongunk!
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 19:45:37
(26683/65967)
... lehet egy kérésem? ... nekem személy szerint konkrétan két hozzászólásom lenne ... mármint a klubból valók ugyan és igaz, hogy angolul, de ha lehet, szeretném, ha bele lennének véve a készülõ könyvbe ... lehet róla szó? :)
76 babika 2011 nov. 29. - 19:42:34
(26682/65967)
Szia omama, szépek csak milyért ilyen kékek a képek?
76 babika 2011 nov. 29. - 19:38:10
(26681/65967)
Szia Cilia, ez nagyon jó hír.
76 babika 2011 nov. 29. - 19:36:15
(26680/65967)
http://dramatomy.com/2010/01/queen-seon-deok-2009-mbc-drama-awards-transcript-part-1/ Már régen ide akartam tenni ezt a linket remélem most sikerül.
Cilia 2011 nov. 29. - 19:30:42
(26679/65967)
Sziasztok! Beköszönök már ide is, hisz mindig olvasom ezt a topicot is. KNG persze nálam is a No1., onnan senki le nem taszajthatja már!
Anna, nagyon jól sikerült az összefoglaló a szavazásról, sok-sok munkád van benne, de megérte! Köszönet érte!
Azt hiszem, a leendõ könyvben, amit néki szánunk, ezt a róla szóló összefoglalót is feltétlenül szerepeltetnünk kell majd! Mindent elmond a szeretetünkrõl iránta, ki ne maradjon már!
A tegnap esti koreai filmhét elsõ darabjának vetítése elõtt a Dong Yi-alakító színésznõ szólt /felvételrõl persze/ a magyar közönséghez és tervezi, hogy jövõ évben ellátogat hozzánk. Abszolút tisztában vannak azzal, hogy itt mennyire szeretjük a koreai filmeket. Ha õ jön, van reális esély arra, hogy más színészek is eljöjjenek, így reménykedhetünk, hogy KNG is ellátogat ide egyszer. Meg tán Junki, SIG és mások is, akiket szeretünk.
Azért az nagyon jólesõ érzés volt hallani egy top-on lévõ koreai színésznõtõl, hogy számon tartanak bennünket!
Szép estét mindenkinek!
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 19:24:32
(26678/65967)
A decemberi filippínó videó téma: karitatív tevékenység.
Ha van kedvetek, ti is szálljatok be, segítsetek nekünk! Szerkesszetek ti is képeket!
A képekre írjátok rá: Hungary :) , mi pedig továbbítjuk ! :) Hajrá! ;)
76 babika 2011 nov. 29. - 19:24:24
(26677/65967)
76 babika 2011 nov. 29. - 19:20:15
(26676/65967)
Szia ezt én vágtam ki egy vidibõl.
76 babika 2011 nov. 29. - 19:17:48
(26675/65967)
Kedves kje köszi a hírt Lee Young-ae rõl õ a kedvence szinésznõm.
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 19:17:46
(26674/65967)
Filippínó barátaink visszaszámlálásként 2011 szeptemberétõl minden hónapban készítenek egy videót, adott témában, szerkesztett képekbõl. A novemberi téma Namgil harcos jelenetei, fekete-fehérben. Ezeket a videókat megpróbálják Namgilhez eljuttatni, remélhetõleg Õ is látja õket ... mi, a KNG FC HUN is rendszeresen részt veszünk a projektben, rendszeresen küldünk mi is képeket ... ezt a fekete fehér képet személy szerint én szerkesztettem, de rengeteg fantasztikus képet készítettek admintársaim és a rajongók is :) Érdemes megnézni õket :)! Én büszke vagyok rájuk! :)
76 babika 2011 nov. 29. - 19:15:21
(26673/65967)
http://youtu.be/Qih2VI6O-k0 Szép estét mindenkinek, nagyon nagy a csend.
döncimama 2011 nov. 29. - 19:08:50
(26672/65967)
WOW.
Ez nagyon tuti. Köszönjük az összes KNG rajongó nevében!
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 17:54:56
(26671/65967)
Hajaj ... izzik a levegõ ;)
fanclubADMIN 2011 nov. 29. - 17:48:45
(26670/65967)
Haló-haló ;) Jól látom, valaki hív? ;)
kje 2011 nov. 29. - 12:31:54
(26669/65967)
Találtam egy érdekes cikket, hogy miért szerepelnek Koreában a nagy sztárok a reklámokban olyan sokat.

Commercial-Only Stars Let Down Their Fans

Shin Hyo-seop One of the most popular topics on the Internet in recent weeks has been a TV commercial featuring actress Lee Young-ae. The ad, for a telecom firm, makes use of the femme fatale image Lee perfected in the movie "Sympathy for Lady Vengeance." It was good to see her on the screen again, but it was also sad that we can only see her in 30-second commercials instead of feature films.

"Sympathy for Lady Vengeance" in 2005 was her last film, and her last TV series was "The Jewel in the Palace" in 2003. Since then, she has kept in the public eye with a string of commercials, for which she earns more than W1 billion (US$1=W1,151) a year.

Lee is not the only star who can only be seen in commercials. Ko So-young has not appeared in any movie or TV drama since 2007 but instead sells shampoo, rice cookers, construction materials, electronic gadgets, cosmetics and food products. Some report say she made W4 billion from ads over the last year.

Superstar Bae Yong-joon recently started appearing in an ad for a gas company and has made no TV drama since "Taewangsasingi (The Four Guardian Gods of the King)" in 2007 and no movie since "April Snow" in 2005. He only made a cameo appearance this year in the TV drama "Dream High," which he produced. Other top stars Jang Dong-gun, Kim Nam-joo, Jung Woo-sung, Jeon Ji-hyun, Kim Tae-hee and Lee Hyo-ri also appear in more commercials than TV programs or movies. This may be a reason for a contemptuous view that Korea is the only country where top stars are more dedicated to signing ad contracts than to their own profession.

There is no shame in appearing in a commercial. In a capitalist society, there is no rule that limits actors to appearing only in films or TV dramas when their fans and consumers want to see more of them. Advertisers are also responsible for this phenomenon. If they have the money, they can hire any actor to pitch their products. Among the 2,000 commercials produced in Korea last year, 65 percent featured celebrities. In the U.S., United Kingdom and France, the rate is less than 10 percent. But under these circumstances, how can Korean ad companies come up with original ideas and take the industry to the next level? And why should consumers have to shoulder the extra cost for the astronomical fees paid to celebrities?

Fans probably just want to see Lee Young-ae, Bae Yong-joon and Ko So-young, and if it has to be in a commercial, so be it. But these stars became famous because of their fans, so they owe it to them to produce more worthwhile work.

By Chosun Ilbo columnist Shin Hyo-seop

Google fordítóval:

Kereskedelmi-Only Csillag Let Down-rajongók

Shin Hyo-seop egyik legnépszerûbb téma az Interneten az elmúlt hetekben már egy TV-kereskedelmi featuring színésznõ Lee Young-ae. A hirdetés, egy távközlési cég él a femme fatale image Lee tökéletessé a film "Sympathy for Lady Vengeance." Jó volt látni a képernyõn újra, de azt is szomorú, hogy csak akkor tudjuk látni a 30 másodperces reklámok helyett játékfilmek.

"Sympathy for Lady Vengeance" 2005-ben volt az utolsó film, és az utolsó TV-sorozat "The Jewel a Palace" 2003-ban. Azóta õ tartotta a nyilvánosság elõtt egy sor reklámot, amelyért többet keres, mint W1 milliárd (US $ 1 = W1, 151) egy év.

Lee nem az egyetlen csillag, aki csakis a reklámokban. Ko annyira fiatal nem jelent meg semmilyen film vagy TV dráma, 2007 óta, hanem eladja sampon, rizs tûzhelyek, építõanyag-, elektronikus szerkentyû, kozmetikai és élelmiszeripari termékek. Néhány jelentés szerint õ tette W4 milliárd hirdetéseket az elmúlt évben.

Superstar Bae Yong Joon-nemrég kezdtek megjelenni ad a gázipari vállalat, és nem tett TV dráma, mivel "Taewangsasingi (A négy Guardian Gods király)" 2007-ben, és nincs film óta "Április hó" 2005-ben. Csak tett egy cameo megjelenése idén a TV-dráma "Dream magas," amit készített. Egyéb felsõ csillag Jang Dong-gun, Kim Nam-joo, Jung Woo-sung, Jeon Ji-Hyun, Kim Tae-hee Lee és Hyo-ri is megjelenik több reklám, mint a TV-mûsorok és filmek. Ez lehet az oka egy megvetõ véli, hogy Korea az egyetlen ország, ahol a tetején csillag több szentelt aláírásával ad szerzõdést, mint a saját szakma.

Nem szégyen a megjelenõ kereskedelmi. A kapitalista társadalom, nincs szabály, amely korlátozza szereplõk jelennek meg csak filmek vagy televíziós drámák, amikor a rajongók és a fogyasztók szeretnék többet látni õket. A hirdetõk is felelõs ennek a jelenségnek. Ha megvan a pénz, õk is bérelhet minden színész pályán termékeiket. Között 2000 reklámok termelt Koreában tavaly 65 százalékkal szerepelt hírességek. Az USA-ban, az Egyesült Királyság és Franciaország, az arány kevesebb, mint 10 százalék. De ilyen körülmények között, hogyan lehet a koreai cégek hirdetési felér az eredeti ötleteket és hogy az iparág a következõ szintre? És miért kellene a fogyasztók számára, hogy mentesüljön többletköltséget a csillagászati ​​fizetendõ díjak hírességek?

Rajongók valószínûleg csak azt szeretném látni, Lee Young-ae, Bae Yong Joon-és Ko annyira fiatal, és ha kell a kereskedelmi, hát legyen. De ezek a csillagok vált híressé, mert a rajongók, így tartozunk nekik, hogy több értékes munkát.

A Chosun Ilbo rovatvezetõje Shin Hyo-seop
zoya.doky 2011 nov. 29. - 10:38:40
(26668/65967)
OK! Köszönöm! Ha jön valami, rögtön küldjük majd!
A mi e-mail címünk egyébként - ha bárki szeretne megkeresni minket, bármilyen ügyben - kngfchun@gmail.com!
De az elérhetõségek itt is fel vannak sorolva:
http://kimnamgilfanclubhungary.info/index.php?page=kapcsolat

Tudjátok, azért örülök nagyon, hogy sikerült létrehozni a weblapot, mert egyrészt jó érzés látni, hogy mindenkinek tetszik, másrészt képes összefogni a rajongókat, bárhol is legyenek jelen egyénként az interneten. Így pedig könnyebb az összefogás, ha pl. egy ilyen remek kezdeményezés indul el. :)