meszag 2011 máj. 27. - 22:40:32
(35/55)
Egyre csak hallgatom a sok okos embert, és nem értem hogy lehetünk ennyire ostoba gazdaságpolitika foglyai immáron egy éve. Hazugságok tömkelege, és jó részt elhallgatás.... Összezagyválnak mindent:

http://hvg.hu/gazdasag/20110524_arfolyamrogzites_bokros_lajos

az meg, hogy bevallják, hogy tévedtek: pl. szja törvény
géGyula 2011 ápr. 09. - 00:01:28
(34/55)
A mai mûsorban napnál világosabban kijött, hogy Juszt mennyire unintelligens.
A minap dicsértem az intetellektuális bátorságát(amikor PálfyG-t meghívta) jó jó, ez derék dolog volt, itt Hankiss esetében az õ bátorsága inkább a cigány lováéra emlékeztet, emely nem vak, hanem bátor.

Bennhagyta Hankissban a Fidesz-kritika javát, sztem legalább is: én még forszíroztam volna, vagy Jusztot nem igazán érdekli? – hát egy röhej!

Magam nem mindenben értettem egyet Hankissal, egyrészt nyilván rányomja a bélyeget, hogy külföldön él, igen messzi.
Tovább hát õ sem fiatalodik az idõvel, sajna.
sanjust 2011 ápr. 06. - 00:52:23 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(33/55)
Ez most hogy jött ide? Ojtogat téged is a csengõ? Hiszen Te nem ismerheted ondokot a kéthetes regeddel:)
géGyula 2011 ápr. 06. - 00:38:30
(32/55)
Miért figyelmeztesselek, ha annyira jó, úgyisészre veszed!
Meglepi lesz!
offtopic
Tyrannosaurus(velo)Rex 2011 ápr. 05. - 20:03:16 Előzmény géGyula
(31/55)
Akkor javaslom az"Odeur á la Györgyi Lang" márkát használatra. Csak majd elõre figyelmeztess, ha a közelbe jössz.
géGyula 2011 ápr. 05. - 01:04:08 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(30/55)
Jaj, kedves velócipéd, számomra a bal-lib szag maga a francia parfõm!
offtopic
Tyrannosaurus(velo)Rex 2011 ápr. 04. - 12:52:12
(29/55)
És szentjuszt-ról mi a véleményed? Nekem egy kicsit ondok szagú.
géGyula 2011 ápr. 04. - 12:37:11
(28/55)
Jusztot nem kedvelem, nem elég intelligens. Persze, ez még nem halálos bûn. Azért még nem bántanám, valószínûleg nem barátkoznék vele(vannak barátai: RózsaGy és ami igazán érdekes, s kiváncsivá tesz: Vágó). Nem örülök szükségképpen bal-libet elõre mozdító szándékú akcióinak, sok esetben többet árt, mint használ(pl. hasonló okból, de sokkal jobban utálom Havast).
Azt azért el kell ismernem, hogy félni nem fél, megy elõre, mint a faltörõ kos, akár, ha úgy esik, a porcellánboltban is.
És bátorsága nem csak „fizikai” bár milyen nehéz esetében ezt a szót használni, de „intellektuális” is. Nem átallotta meghívni rlégi ellenfelét, PálfyGIstvánt, aki megérdemelte a figyelmet, tartózkodó a jelenlegi elaljasult és silány Fidesz-éra eseményeivel. Persze föl lehet tenni a kérdést, mit szólna, ha a jelen urai bevonnák mostani üzelmeikbe, ha közelebb klenne a husosfazékhoz. Ez olcsó támadás, még ha van is esetleg benne igazság. Az a helyzet, hogy a különvélménynek mindenképpen tisztelettel adózom, még ha a saját különvéleményem másként is szólna.
Ahogy a demokrácia és a Köztársaság érdekében sztem még magával az ördöggel is össze kellene fogni, hát, naná, hogy egy konzervatív jobboldali uriemberrel is.
Tán , ha úgy alakul, még magával a Jobbikkal is!!!
offtopic
meszag 2011 febr. 18. - 21:22:13
(27/55)
A mai beszélgetés is tanulságos
port_man 2011 jan. 14. - 21:24:04
(26/55)
TGM.
csengõ_zoli 2010 okt. 29. - 21:19:11
(25/55)
Najó, beszélgessen veled az akinek sok ideje van elmebetegekre...
csengõ_zoli 2010 okt. 29. - 10:33:28
(24/55)
"Ez még nem jelenti azt, hogy egyébként ne láthatnám a helyzetet olyannak, hogy akár politikai okból is letilthatnák"
Nyugodtan,hisz: "mindenkinek joga van hül yének lenni"
offtopic
csengõ_zoli 2010 okt. 29. - 10:32:30
(23/55)
"Nincs összefüggés a politika irányában(egyedül te hoztad bele Németh S-t"
Hápersze,jussunk el oda,hogy még én vagyok az aki politikát kevert bele! :)
csengõ_zoli 2010 okt. 29. - 10:00:36
(22/55)
Neme?
"van mindenütt éppen elég s*ggnyaló önjelölt buzgó mócsing aktivista!"
"Más kérdés,hogy elszaporodásuk Viktorhoz köthetõ."

Arra még nem gondoltál,hogy az említett eset miatt egyszerûen csak bemondták párszor,hogy mûsorváltozás lesz és ennyi,nincs benne több?
Csak így szimplán... :)
csengõ_zoli 2010 okt. 28. - 23:05:39
(21/55)
Miért tudtam elolvasás nélkül is,hogy egy elmaradt ATV-s mûsorról is Orbán tehet? :)
Szegény te...
Borzasztó lehet így élni,szívbõl sajnállak.
csengõ_zoli 2010 okt. 28. - 12:23:49
(20/55)
De látod,hogy nem lett igazad,tehát mégiscsak normális országról beszélünk :)
Azt kéne észrevenned,hogy icipicit,-de tényleg csak icipicit- túlreagálod a dolgokat és összeesküvéselméleteket garmadáját gyártod tök fölöslegesen :)
Áh,hagyjuk,hiába tépem a billentyûzetet...
Hát neharagudj,de az ATV-hez Németh Sándornak némileg több köze van,mint nekem!
Na, vidám csütörtököt... :)
csengõ_zoli 2010 okt. 27. - 19:26:35
(19/55)
Nem gondolod,hogy mikor egy elmaradt tévémûsorral kapcsolatban is központi politikai utasításokat vízionálsz,akkor kicsit el kéne gondolkodnod?
Vagy szerinted ez normális?
A ATV etikáját meg ne rajtam,hanem a Németh Sándoron kérd számon :)
csengõ_zoli 2010 okt. 26. - 20:44:37
(18/55)
Tõlem bánthatod, csak akkor nem bírom megállni,hogy írjak,mikor masszív hulyeségeket olvasok a rettegõ demokratáktól :)
Kanadában van? Nemár! :(
Akkor majd kikérem az archívumból az Orosz összest és 0-24-ben hallgatom ezt a drágajó, elfogulatlan szabadságharcost!
hurvanyek 2010 okt. 26. - 20:37:44
(17/55)
Tök igazakat írsz, valóban még egy kis idõ, és beindul a SzER magyar adása.Orosz Józsi Kanadában van, nem tudsz neki telefonálni egyenlõre (sikerélmény számodra megmarad,ha ahogy saccolom, Ozorai válaszát csak szótárral tudnád fordítani)
Bánccsák a szegény jogállamfelszámoló Fideszt, fújj.!!
Mer ugye van az,hogy a diktátor legalább hasznost dolgokat csinál,de ez az új forradalmi nemzeti egységkormány még hülye is.Ezért nem illik bántani.
csengõ_zoli 2010 okt. 26. - 20:22:54
(16/55)
"Ez így van,a mûsor elött be kellett volna mondani, bár korábban bemondták, hogy mûsorváltozás lesz." :)
Igen ez szörnyû,mit képzelnek?!
Ez valami Orbános ármánykodás lesz,hogy nem mondták be elégszer!
Bemondták,de nem elégszer, sokkal többször kellett volna!
Szegény Kgyuri, pedig már teljesen fel volt ajzva,hogy habzó szájjal Orbánozhat,erre minõ balszerencse, kedvenc csatornája mondott csõdöt! :(
" Egyébként pedig nincs szükségük az ATV mûsorainak betiltására egyenlõre"
Ez ugye egyelõre és nem "egyenlõre"?
Azthiszem szótárazásra neked lenne szükséged, de elég lesz egy magyar is EGYELÕRE!!! :)
"megveszi egy Fidesz oligarcha "
Jobb a mostani igaz? Mikor a hitgyülié a Tv! Most bizonyára egy objektív tévérõl beszélhetünk! :)
"Most még hagyják a Klubrádióval együtt ,mert a többi médiumnál a közszolgálatival az élen tökéletes seggnyalást sikerült megvalósítani "
Igen,teljesen igazad van a Klubrádió maga az elfogulatlanság, mindenféle seggnyalás nélkül!
Jut eszembe,be is telefonálok Orosz mûsorába,hogy mi volt ez az ATV-s baki! :)
Szabad Európa és ATV? Látom a 168óra osztja az észt :)
Szegény Cseke László,ha ezt olvassa... :P