hurvanyek 2010 okt. 26. - 18:11:09
(15/55)
Most szótárazhat szegény-:D
hurvanyek 2010 okt. 26. - 18:04:00
(14/55)
Ez így van,a mûsor elött be kellett volna mondani, bár korábban bemondták, hogy mûsorváltozás lesz.
Egyébként pedig nincs szükségük az ATV mûsorainak betiltására egyenlõre, mert majd ellehetetlenítik az egész csatornát vagy megveszi egy Fidesz oligarcha ha szükséges.Most még hagyják a Klubrádióval együtt ,mert a többi médiumnál a közszolgálatival az élen tökéletes seggnyalást sikerült megvalósítani egyszerûen a megfelelõ emberek pozicióba helyezésével, és kirúgásával.
A Kádár alatt is mûködött a Szabad Európa rádió.Na egyenlõre ilyen az ATV kishazánkban.
csengõ_zoli 2010 okt. 26. - 11:34:58
(13/55)
"Egyértelmû, hogy a mûásort politikai okból letiltották."
Elmebeteg...
hurvanyek 2010 okt. 25. - 23:08:17
(12/55)
Egyszerû az ok: meghalt Szilágyi György és ez egy korábbi adás ismétlése volt emlékezésül.
pneklara 2010 szept. 25. - 07:38:43
(11/55)
Sajnos a közepe táján kapcsolódtam be a mûsorba, így nem tudom kivel beszélgetett tegnap este Juszt László/Miért nem lehet ezt megadni?/ Nagyon érdekes dolgokat fogalmazott meg, energikusan, agilisan. Kár, hogy az eredménye többszáz év múlva mutatkozhat majd meg. De lesz akkor még Magyarország? Én most szerettem volna jól élni. Politika, politikusok évszázadok óta van/nak. Miért nem a Kánaán felé vezetik a népet? Tévelyegnek, mi meg kénytelenek vagyunk követni õket.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 11. - 08:15:42
(10/55)
Való igaz, kibõvült az MSZ(m)P néhány ifjú karrieristával is, ennyiben nem teljesen azonos a jogelõdjével. A másik különbség, hogy kommunistából vadkapitalista lett. A volt KISZ-esek gyurcsány, bajnai stb. még elég jó karban vannak, hála a luxuséletnek.

"igen jól megtalálták a helyüket és megkötötték a maguk kompromisszumait (igen még a nagy hõsök mint Csóri vagy Makovecz stb... is)"

Azért én nagy különbséget látok a diktatúra mûködtetõi és egy építész között, aki ugyan nem robbantott pártházakat, csak épületeket tervezett.

"és bizony elég jól elszámolt a vagyonával."

Ezt én kicsit másképp látom:
nagyszüleink, szüleink és mi felépítettünk egy országot, állandóan a szép jövõben bízva, a reális jövedelmünknek töredékét keresve, azután jött a "rendszerváltás" és a tûzközelben lévõ derék kommunisták egyszerûen hazavitték (szép szóval privatizálták) a jövõt, vagyis az ország ingó és ingatlan vagyonának nagy részét.
Sajnos én már úgy fogom a talpam feldobni, hogy nem bírom elviselni egy kapolyi, szekres, vagy baja pofájának a látványát.
Nem tudom Te milyen fajta liberális vagy, de szerintem az SZDSZ-nek semmi köze a liberalizmushoz csak a szó pejoratív értelmében. Elég sajátos az a liberalizmus ami megengedi, hogy a liberális fõpolgármester kitüntessen egy gergényit, aki a békés tüntetõket is szétverette ( most ne gyere a kukaborogatókkal, mert ott voltam szinte mindenhol és láttam mindent pontosan, hogyan tomboltak a bünözõkkel szemben gyáva rendõrök védtelen emberekkel szemben)
rockjano 2010 márc. 10. - 22:42:53
(9/55)
Miért azonosítod a mai baloldalt egy az egyben a már 20 éve elmúlt 40 évvel??? Ez így teljesen igazságtalan még akkor is ha kétségtelenül van sok személyi átfedés, bár egyre kevesebb, lassan már a volt kisz-esek is kiöregednek.

Te is tudod hogy a másik oldalon is vannak sokan akik a pártállamban igen jól megtalálták a helyüket és megkötötték a maguk kompromisszumait (igen még a nagy hõsök mint Csóri vagy Makovecz stb... is) Egyébként mindenkinek meg kellet kötnie valamennyire a maga kompromisszumait akik élni akartak.

A mai baloldal 89 után 4 évig igen kicsi pártként ellenzékben volt, és bizony elég jól elszámolt a vagyonával. Persze voltak személyes meggazdagodások, lehetõség kihasználások de az volt mindenütt a környezõ országokban is. Sok gond van velük én sem szeretem õket mert etatista, paternalista párt ilyen szempontból nagyon hasonló a most hatalomra készülõkhöz mert sajnos õk is pont olyanok. Mert erre vevõ a nép.

Mert Kádár népe vagyunk a jobb és baloldalon egyformán. Én mint liberális egyiket sem szeretem, de az örökös kommunistázás már annyira unalmas legalább mint a fasisztázás a másik oldalon és kb. ugyanannyira igazságos is.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 10. - 22:20:06
(8/55)
Kedves Janó!

Nem tudom mi kifogásod lehet Lovas Istvánnal ellen. Maximálisan felkészült, nyelveket beszél, az elveihez sziklaszilárdan ragaszkodik, nagyon jól ír. Minden újságíró a példaképének tekintheti. Bayer nagyon tehetséges, de sajnos erkölcsi hulla. Kár érte.
Egyik oldal, másik oldal? 40 év diktatúra után számomra az egyik oldal elfogadhatatlan, szalonképtelen. Egyetlen lehetséges viselkedés részükrõl 89 után a meglapulás lehetett volna. Ehelyett pofátlanul visszajöttek és most õk magyarázzák nekünk, mi is az a demokrácia. Kérdezz meg esetleg egy franciát, mit szólna Petain-hez vagy Laval-hoz és pereputtyához a francia parlamentben?
rockjano 2010 márc. 10. - 22:10:08 Előzmény filiszteus
(7/55)
Kedves Fliszteus

Sok kritika mégha kissé talán túlzó is de igaz a pasival kapcsolatban.
Ezzel együtt csinált és csinál jó mûsorokat. Persze sokszor elfogult, aláírom.

De kérlek ne viselkedj agyatlan pártkatonaként mert ennél többet nézek ki belõlled.

Nem kell Rogánig elmenni van az úgynevezett jobboldalon elég sok más politikus (Semjén, Mikola, Kövér stb...) és sok olyan újságíró vagy un. értemiségi akik joggal verik ki a biztosítékot talán nem csak a baloldalon vagy a liberálisok között. Gondolok a mélységesen tahó (bár jól iró) Bayer Zsoltira, Lovasra és még nagyon sok palira a Hír és Echo TV-bõl hogy aztán néhány MN publicistát már ne is említssünk.

Elég annyi hogy van sok gond ezzel a szakmával, és ezzel a korosztállyal a gyûlölködés mindkét oldalon zsigerig hatol, és nem hiszem hogy itt akárki gyõzni tud. Ha az egyik oldal kinyírja a másikat maga is belehal.

jano
filiszteus 2010 márc. 04. - 12:25:55
(6/55)
Na ilyen sem volt még. Valamiben egyetértünk. Természetesen én is nagyon értékelem Juszt balliberális elkötelezettségét. És minél több ilyen nagyszerû embert kívánok Nektek.
A személyes meglátásom Juszt-tal kapcsolatban:
- a hangja olyan érzést kelt bennem ,mintha életlen, rozsdás késsel vakargatnák a gerincemet
- Az az idétlen, zsíros örökvigyor akkor sem tud letörlõdni az arcáról, ha éppen 200 000 fõnyi halálos áldozattal járó katasztrófáról beszél
- Az észbeli képességeire mi sem jellemzõbb: a 80-as évek elején, amikor még nem volt olyan sikk gazdagnak lenni, szerepelt egy reklámfilmben a jól táplált kisfiával ültek a BMW-jében és valószínûleg nem értette, hogy a jelenet miért nem népszerûséget, hanem közutálatot eredményezett számára.
És, hogy valami olyat is mondjak, ami Téged felvidíthat: itt van nekünk Rogán Antal
10/10
kgyuri0 2010 márc. 04. - 11:54:16 10/10
(5/55)
Ezzel a Juszttal bajban vagyok.

Értékelem( még hozzá igen nagyra!), balliberális meggyõzõdését, racionális és lelkes kiállását a visszásságokkal szemben(remek mûsor a tévé ügyvédje, teszem azt), ilyen beszélgetésekkel azonban nem kellene égetnie magát, s nem utolsó sorban az általa fémjelzett politikai oldalt. Hogy úgy mondjam, van nekünk elég bajunk Juszt nélkül is!

Mellbevágó az ostobasága, a saját magával való csordúltig eltelése, ahogy halvány fingja láthatólag nincs arról, hogy mit mondott Vágó „barátja”. Ha az én „barátom” ennyire figyelne rám, úgy vágnám ki, mint a macskát …!)
Mint egy nyálas-zasíros kidagadt parízer, vigyorog öntelten a rajta szellemileg nagyságrendekkel toronymagasan túlemelkedõ Vágóra, hogy Vágó humbugnak minõsítette volna az õssejtkutatást, az hiába tiltakozik ezerszer s ezredszer…!
Szánalmas!
Állatbarát 2010 jan. 24. - 23:09:00
(4/55)
Lehet, hogy Juszt László jövedelméhez abszurd, hogy piti 300ft vizitdíjat nem lehetett bevezetni, de munkábol élö, vagy egy életet végigdolgozott ember pénzéhez sok. Fõleg ebben a zavaros renszerben, ahol ahogy a beszélgetésben is elhangzott,hogy a háziorvos csak beutalókat írhat, a gyógyítás a szakrendelõkben zajlana, de a beutaló nélkül nem lehet odamenni, ez már 600ft, ha hétvégére esett valami sürgõs eset, már 1000ft, ez egyhónapban több ezer forint, pár 10 ezer forintból. Ehhez jön a drága gyógyszer. Ez a médiában terpeszkedõ Juszt Lászlónak, Vágó Istvánnak piti pénz.
Nagytibor 2007 máj. 01. - 15:20:54 Előzmény SzeZsu
(3/55)
Engem is érdekelne!!!!!!!!
SzeZsu 2006 dec. 06. - 21:20:07
(2/55)
syrius:)
nagyonszépen megköszönném, ha valami uton-módon megnézhetném a felvételt.
ha van valami oldalad ahonnan letölthetném... vagy kiirod cdre és utánvéttel kifizetem a költségedet....vagy ha van valami jobb ötleted:)
ha az utanvétes változat a megfelelõ, akkor szecskozsuzsa@freemail.hu emilkén megirom a cimemet.
elõre is köszönöm:)
SzeZsu 2006 nov. 25. - 19:08:28
(1/55)
Tisztelt Szerkesztõség!
Sajnos e mûsor (magánbeszélgetés) ismétlésének csak az utolsó 15 percét láttam:(
De ez is nagyon nagy élményt - tanulságot- ismeretet adott.
Nagyon tisztelem, és rettentõ! okos "EMBER"-nek tartom Fekete Urat!
Szeretném megkérdezni, hogy ezt a beszélgetést, hol és mikor lehet legközelebb/még 1x látni?!
válaszukat elõre is köszönöm!