10/10
fresia 2010 jan. 10. - 09:19:08 10/10
(10384/11664)
Nekem pedig a jégeralsó ugrott be elõször - ez is mutatja, hogy mennyivel fiatalabb vagy nálam... :(

Álomvilág remélem, kirukkol pénteken azzal a nagy meglepivel - bár, azt hiszem belehalnék, pedig nincs a szívemmel semmi gond - de azt már nem bírnám ki - sokkot kapnék az örömtõl. :))

Na, ideje meg is komolyodnom, megyek, talán sikerül :P, úgyhogy mára búcsúzom, szép napot, mindenkinek! :)
http://www.youtube.com/watch?v=05dVWdw6g74
10/10
fresia 2010 jan. 10. - 09:09:47 10/10 Előzmény Anita851020
(10383/11664)
Szia! :)
... hát hiába beszélek neked? :P :)
Mondtam pedig, ha meglátod a topicban, hogy "fresia" hsz- a következik, mondd azt magadnak, hogy "ugorgyunk". :(
Jobban jártál volna, hidd el, de most már veszett fejsze nyele, hogy maradjak a közmondásoknál. :)
Lehet, hogy úgy gondoljátok, ezeket inkább privátban kellene megírnom /vagy még inkább sehol!:P/, de nem szoktam ZOLI- ról privát is üzengetni - ami Vele kapcsolatosan felmerül, azt sztem itt beszéljük meg.
Elnézést, most már tényleg ejtem én is a témát.

Az Anna- ra én sem megyek - nagyon úgy néz ki egyelõre, sajnos, hogy a közeljövõben sem..., talán nincs is olyan nagy nézettsége a komolysága, témája miatt, mint a többi zenés darabnak, nem tudom, Ti talán jobban figyelitek a Madách idevonatkozó oldalait, azért veszik le. :(((

Egy tavaszi vagy nyári közös MIH- ben természetesen benne vagyok, reméljük, azt sikerül majd összeegyeztetni. :)))
10/10
fresia 2010 jan. 10. - 08:50:04 10/10 Előzmény zo-mánia
(10382/11664)
Jó reggelt! :)
Nagyon bízom abban, hogy Marteeka ajánlata 23- i Anna- val végül nagy örömet okoz neked... :))
Szerintem, egy állásponton vagyunk ZOLI- t illetõen majdnem teljesen, csak elbeszélünk egymás mellett...
A "sok beszédnek, sok az alja" is nagy igazság - nekem ez a stílusom /mondjuk így :P/, tõmondatokban képtelen vagyok árnyaltan /??/ fogalmazni..., majd azért a jövõben törekszem rá.
10/10
zo-mánia 2010 jan. 09. - 22:51:35 10/10
(10381/11664)
én írtam:)
10/10
marteeka 2010 jan. 09. - 22:34:19 10/10
(10380/11664)
Ha valaki még utoljára megnézné Zoli-Vronszkijt, akkor 2 jegyfoglalást 23. estére ma oldottam fel. Hogy hol, azt privátban, ha valakinek kellene.
10/10
Anita851020 2010 jan. 09. - 21:33:45 10/10
(10379/11664)
Szép, jó estét Mindenkinek!

Jelentem elolvastam mindent(Fresia, amit írtál azt is:-)).

Akkor sajnos Annát leveszik megint, még jó, hogy 1 éve meg tudtam nézni. Most igazán értékelem azt a januári hideg estét.

Majd akkor Made in Hungáriára kellene összegyûlnünk, mert ott mindig Zoli játszik. Akkor talán Kriszta is jön.
10/10
zo-mánia 2010 jan. 09. - 09:26:09 10/10
(10378/11664)
jobb reggelt!:)

jaaaj...nem úgy értettem,hogy eltünök csak befogom a számat és nem írok le mindent amit gondolok,hogy nyugis maradjon mindenki.
Bár néha lehet el kéne tünnõm:)))mondjuk nyaranta elszoktam.
Amúgy persze,hogy mindenki az általa elképzelt Zolit védi és hiszi azt amit hisz.Ez így van jól.
DE sok beszédnek sok az alja...ugyhogy nincs semmi gáz azzal amit írtál.
Mindenkinek jó 7végét!!!:)
10/10
fresia 2010 jan. 09. - 07:48:21 10/10
(10377/11664)
Jó reggelt, mindenkinek! :)
Most aztán tényleg sietve, de válaszolok Neked, mivel nagyon nem szeretném, ha megint eltûnnél, az én "lelki fröccsöm" miatt. :((((
Azt hiszem, ellent kell mondanom: nem különbözik az álláspontunk annyira egymástól, sõt...
Közben meg is bántam részben, amit írtam: a "beleszólás" és a "megváltoztatás" - azt hiszem, még a múltkori vitából ragadt bennem, akkor nem szerettem volna kinyilvánítani a véleményemet, tegnap viszont "szómenésben" szenvedtem /finoman fogalmazva :P/, most nem volt már igazán aktuális, elnézést kérek emiatt. :(
A hozzászólásomban azt szintén rosszul sikerült megfogalmaznom, amit arról írtam, hogy ZOLI is biztosan változik..
Nos, lehet, hogy számunkra pozitív irányban történik meg ez a változás, reményeink szerint vissza a színházhoz, vagy nem, most mondok csak valamit, pl. egy utazási irodát nyit..., ami persze, óriási veszteség lenne, fõleg nekünk, ún. rajongóknak.
Az utóbbi esetben sem tehetünk semmit, maximum nagyon sajnálhatjuk...
Addig meg, amíg tudunk /ki meddig/ kivárunk, mivel kedveljük Õt, emberileg /úgy, ahogy van, ill. amilyennek ki - ki elképzeli magának - magában/ és elsõsorban a felejthetetlen színészi alakításai miatt.

Egyébként, nem számíthatom magam, sajna, ebben a tekintetben a "nagy öregek" közé, nem olyan régen fedeztem fel magamnak ZOLI- t.
A "marhaság"- ban és korban, szintén sajnos, viszont igen, el is tûnök egy idõre /ameddig kibírom, hogy ne jártassam itt a csõröm :(:P/ és nagyon szeretném, ha Te viszont mihamarabb jelentkeznél... :)))
Remélem, sikerül azzal a jeggyel valamit tenni és végül mégis összejön a ZOLI Vronszkij Neked és Szinvának. :)
10/10
zo-mánia 2010 jan. 09. - 00:57:40 10/10 Előzmény fresia
(10376/11664)
Szerintem ugyse tudunk egy álláspontra jutni max.csak megpróbáljuk,de ezért különbözõek az emberek:)
Amúgy a franc se szól bele abba amit csinál meg az életébe se csak max.véleményem lehet róla (ami van is)de az megmarad magamnak.
De még mindig az a véleményem errõl,hogy az utóbbi ídõben ezt a színház dolgot nem igazán veszi komolyan..sok emberrel beszéltem errõl akik sokkal régebb óta is követik nyomon a pályafutását és szintén ezt gondolják.Persze elfogadunk mindent vele kapcsolatban mert szeretjük,tiszteljük azért amit nyujtott eddig nekünk meg hár lehet rá haragudni??:)
És ha visszagondolok egy két saját mondatára régebbrõl,hát ellentmond a mostani cselekedeteinek.
Mivel õ szerinte 100%-osan szeret csinálni mindent,hát nemérzem,hogy ez most az a korszaka (amit a színházra értek.)
de mindez az én nyomorom ha nemtudom ajnározni az utóbbi ídõkben és attól még mindenki szeresse,fogadja el amilyen.
Én is azt teszem,hisz akkor mi tart már 5 éve:)
CSak kezd egy kicsit most ez nekem már "sok"lenni.
UGyhogy nézzétek el nekem,hogy halvány az a rózsaszín felhõ Vele kapcsolatba.
És akkor téma lezárva.
Amugy tényleg nem kéne már ide se írnom,mert ha megfigyelitek én bármikor írok bárhol vmi nem túl lelkeset(ami nem sûrûn fordul elõ,bár mostanában...)akkor állandóan nagy lelki kiosztást kapok mindenkitõl.:)
Persze nem rosszindulatból (mondjuk olyat is kikapok néha)írjátok tudom:)
Istenem,én ilyen szókimondó,õszinte vagyok..hisz Miller is ezt mondja magáról:)

naaaa elég vot:)
mehet tovább a "marháskodás"amit a "nagy öregek"elkezdtek a napokban:))

én meg befogom..:)
10/10
szinva 2010 jan. 08. - 21:52:10 10/10
(10375/11664)
bocsi, a kép kicsit nagy lett (meg szemcsés..)
10/10
szinva 2010 jan. 08. - 21:50:26 10/10 Előzmény zo-mánia
(10374/11664)
Olvastam, hogy sokan lemondósnak mondják(mondták) a Fantom miatt (is).. Bár azt meg tudom érteni, mert én is eléggé hangulat és motiváció függõ vagyok, és biztos volt oka, hogy lemondta.. de tényleg lehervasztott, mert nagyon számítottam rá, és borzasztóan váram, hogy végre láthassam Zolit, egy ilyen darabban + hátha most jobban értékelem majd a darabot, amihez már az hozzásegített volna, hogy Zoli is benne van..
Mondjuk igyekszem nem belegondolni, hogy (valószínüleg) ez volt az utolsó esélyem, hogy Zolit lássam Vronszkijként.. :(
10/10
fresia 2010 jan. 08. - 17:43:47 10/10
(10373/11664)
A "farkincákhoz" nem fûznék hozzá semmit sem - ugyanis ami eszembe jutott róluk, azt már nem merészelem... :( :D
Kellemes estét, mindenkinek. :)
10/10
fresia 2010 jan. 08. - 16:29:41 10/10
(10372/11664)
Az nagy szám lenne, ha az a Kand- úr :) megjelenne Veletek nálam..., igyekezz, kérlek, hogy így legyen - azt hiszem, akkor kihívatom a 24 órát /a helyi sajtó/ is. :)))
10/10
fresia 2010 jan. 08. - 16:22:30 10/10
(10371/11664)
Újra itt..., de hogy valami vigasztalót is mondjak, holnap nem leszek gépközelben... :P :)
Értem én, igazad is lehet, ugyan tudni nem tudom, ismétlem, de elképzelhetõ ZOLI- ról, már csak abból, ahogy saját magát szokta jellemezni, hogy mégis csak rajta múlik/múlt, hogy egy - egy elõadást lemondott.
De /!/... mondom én szintén...
Tegyük fel/!/, hogy így van, akkor fogadjuk el Õt ezzel együtt, elõször is azért, mert mást nem tehetünk...
Megváltoztatni úgy sem tudjuk, bárhogy szeretnénk, a legközelebbi hozzátartozóinkat sem vagyunk képesek /fõleg a férfiakat nem - kiütést kapnak, még az erre irányuló törekvéseink gondolatától is :P/.
... nem lehet és nem is szabad mások életébe beleszólni - persze, véleményünk lehet. Errõl is, és arról, ami publikusan jelenik meg róla vagy Tõle. /Fõleg, mivel nem is hiszem, hogy követné az itteni topicját./
A másik, hogy talán mégsem tudom teljesen átérezni a helyzetedet sem - mivel csakúgy, mint Margitnak /bár nála volt egy rossz emlékû Fantom, ebbõl a szempontból, ha jól emlékszem/, eddig mindig ZOLI jelent meg a "deszkákon", amikor Õt vártam.
Még a gyõri Elvis- en is láthattam, ugyan nem a darab végéig játszotta a szerepét.
Gondolom, Te sokkal több alkalommal láttad Õt, ill. több elõadására vettél jegyet, mint én.
Más színészek honlapjait sem figyelem annyira - lehetséges, hogy Õk sokkal megbízhatóbbak ezen a téren, de megint csak arra tudok kilyukadni, aminek már többen hangot adtunk itt - ha nem "ilyen" lenne, akkor valószínûleg, mûvészileg sem azt nyújtaná, amivel elvarázsol bennünket is. :)))
... és ha már megint szóba hoztam a "változást", mint olyat, akkor még annyit, korral is változunk, szinte napról - napra, óráról - órára, ez tuti, hogy ZOLI- ra szintén érvényes, ebben bízhatunk csupán - addig el kell fogadnunk Õt, úgy ahogy van, a hibáival együtt, nincs más választásunk.
Félre ne érts, ezt a "litániát" /bocs´ érte :(/, vigasznak szántam, és hogy ne menjen el teljesen a kedved, miközben mi itt bolondozunk. :)))
10/10
szinva 2010 jan. 08. - 15:49:27 10/10
(10370/11664)
na ez "fantasztikus".. én a 7. sorba vettem, de az asszem még 1 árkategória.. 23-án mind kétszer Zoli lesz, vagy azt nem tudni? mert megpróbálhatom elcseréni, egy ismerõsömnek eladni a jegyet, de akkor szombaton tizenvalahanyadik sor, vagy karzat, ha van egyáltalán hely.. :(
10/10
álomvilág11 2010 jan. 08. - 14:40:58 10/10
(10369/11664)
<--ezt a fotót akartam XD
10/10
álomvilág11 2010 jan. 08. - 14:39:29 10/10
(10368/11664)
tudom én, hogy csak poénkodtál a pletyóval :)))

akkor a Manóban bízok...nem szeretném én hogy azonnal elfogadjanak...csak egy öntörvényû macskával rossz emlékeim vannak...pillanatok alatt oroszlánná változott és nekem támadt:(

a Kandúr beszerzésérõl jól elterelted a szót...de, ha gondolod , hogy neked nem fog sikerülni ...vihetem én magammal...:DDD

koromhoz képest én is eleget komolytalankodtam ma, most már lépek mert a végén túl sok hülyeséget írok ;DD

további szép napot Mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v=Z_q8_2cMuOc
ez a dal most így vízkereszt után aktuális, elvégre farsang idõszaka van:)
10/10
álomvilág11 2010 jan. 08. - 14:20:47 10/10
(10367/11664)
ne foglalkozz a napokkal, péntek vagy csütörtök...a lényeg hogy 28.-a legyen ....:)

a gépeden már nem csodálkozok , hogy bezavarodik, amíg ennyi jó képet tárolsz benne...ez már sok neki is :DDD

azok a huncut csillagok is tudták hova kerüljenek...megtalálták a legmegfelelõbb helyet...;D

<--ez a kép sem piskóta, a technika ördöge mûködött...kicsi ördög farkincákat rakott...;D XD
na különben meg fõ a humor !:DD
10/10
zo-mánia 2010 jan. 08. - 12:01:40 10/10
(10366/11664)
szia!:)

nemtom...még nagyon meggondolom,tudod azért lelohad a kedve az embernek már ilyenkor:(

de majd meglátom:)

amúgy szép napot akkor nektek!!
menek én is dolgozni:(

pá!!
10/10
zo-mánia 2010 jan. 08. - 11:59:03 10/10
(10365/11664)
Persze,hogy így gondolom én is:)
de most jön a "de"...
azért azt gondolom,hogy neki is van némi része abban,hogy mindig vmi probléma akad ha színházi idõpontokról van szó.
kicsit körbenézel más mûvészeknél ott nem olvasod állandóan,hogy ezt lemondta,az változott....
elõfordul persze...de Zolinál ez már túl sokszor...:(
és hát miatta vesszük azt a jegyet...

na de mind1..téma ejtve a lényeg nem változik.