lipsandi 2007 ápr. 16. - 10:25:47
(761/9721)
Az a cime:Washinktoni utazás 2 rész!
lipsandi 2007 ápr. 16. - 10:23:59 Előzmény Mary2
(760/9721)
Köszönöm a kazetát ma érkezett meg!!!Szeretnélek megkérdezni neme megvan még a 58 rész is nagyon kérlek, ha igen megfizetem küld már el nekem!!Köszönök mindent mégegyszer!Andi!!!!
10/10
Veva 2007 ápr. 14. - 12:40:40 10/10
(759/9721)
Nagyon köszönöm! Ennyi elég.
Mary2 2007 ápr. 14. - 11:39:45
(758/9721)

Szia Veva!
A dalról kérdeztél, én a honlapon nem tudom megnézni, de vkivel nagyjából lefordíttattam. Alapvetõen a háláról szól a dal, miért lehetünk hálásak. A refrénje pedig kb. így van.
"Ebben az évben, mikor számba veszem az áldásokat.....
Megköszönöm az Úrnak, hogy megteremtett téged."

S aztán szól arról, ha majd el kell menni, s Isten veled- et kell mondania......

Hálaadáskor egész további életem során megköszönöm az Úrnak,
hogy megteremtett téged.

Szóval, nyersen vmi ilyenrõl szól, de lehet vki szó szerint is le tudja fordítani, ha megvan a szöveg.

Csak gondoltam, leírom, amit én tudok.

Így is érzékelhetõ azt hiszem, hogy egy kedves, hálaadó ének, amit valóban nagyon megható hallgatni.
creek 2007 ápr. 14. - 10:40:16 Előzmény Nannyfan
(757/9721)
Köszi a választ, mostmár eszembe jutott, hogy Emmára gondoltam, igazán összeszedhetettek volna neki valami aranyos kis feleséget, akár az a cirkuszi lány is visszajöhetett volna...kár.., amúgy szerintem még mindig jobb, hogy Colleent kellett kicserélni és nem Briant, õt nem nagyon lehetne pótólni, szerintem!
10/10
Veva 2007 ápr. 14. - 09:23:24 10/10 Előzmény Nannyfan
(756/9721)
Most néztem meg újra a Hálaadás-napi epizódot, és annyira szeretném tudni, mirõl énekel Johnny Cash! Nincs meg a dal szövege azon a honlapon, ahol a szövegkönyv van? Hálás lennék, ha valaki nagyjából lefordítaná nekem. Mindenki olyan meghatottan hallgatta. Ruth nõvér engem is zavar, de a múltkorihoz képest most igazán visszafogottan viselkedett.
10/10
Veva 2007 ápr. 14. - 08:13:56 10/10
(755/9721)
Engem az is érdekel, hogyan oldják meg a közös életüket. (A mesék mindig véget érnek azzal, hogy "és boldogan éltek, amíg meg nem haltak", és magunkra hagynak a problémával, hogy akkor nekünk miért nem sikerül?) Ez a forgatókönyvíró egy dologban nagyon jó: remek "pszichológus". Ügyesen veti fel a problémákat, például a megszokott függetlenség elvesztésének kérdését, és szépek a párbeszédek. Sully és Michaela kapcsolatából hiányoznak a hétköznapi "játszmák", mindenrõl õszintén beszélnek jó lélektani érzékkel. De ez a többi szereplõre is igaz. Az is hiteles, hogy nincsenek hibátlan jellemek, mindenkinek van gyenge oldala. Például két hét múlva láthatjuk, Robert E hogy szidja a kínaiakat.
ryana 2007 ápr. 13. - 20:56:06
(754/9721)
Sziasztok!
Nem is tudom kinek címezzem a választ, de egyet értek veletek, az a jó rész, amelyikben Sully sokat van. És nagyon jó volt a közvetítõs rész, ahogy ott vívódott...Nagyon jó volt.
És én is azért néz(t)em, mert szerettem, ahogy kerülgetik egymást, közelebb kerülnek stb :-). A mostani részek már kezdenek olyan mindegyek lenni. Persze lesznek még szép részek, de egyre kevesebb. Ezeket a részeket már csak megszokásból nézem, és mindig örülök, ha valamelyik jobb a többinél. pl. könyvégetõs. Persze ez csak az én szerény véleményem, és ennek ellenére maradok hû az utolsó részig :-).
10/10
Veva 2007 ápr. 13. - 15:56:28 10/10 Előzmény Nannyfan
(753/9721)
Nekem is a kettõjük kapcsolata tetszett meg, azért kezdtem nézni valahol az elsõ évad felénél. Jól látod, tényleg Sully a fõ húzóerõ, nélküle nem ér annyit a film. Bár a többi szereplõ is remek, de ha Sully sokáig nem jelenik meg (például az új tanítónõs résznél csak késõbb bukkant fel, mert állítólag a csapdákat ellenõrizte), már hiányzik. Meg akkor is, ha csak háttérszerepet játszik, mint kedden. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy Joe Lando egy idõ után már nem tudott annyira azonosulni a szereppel, fõleg, hogy más párt választott, s ahogy írod, már gyermekük is született. A honlap is utalt rá, hogy a nagy népszerûség annak a különleges légkörnek tudható be, ami Joe Lando és Jane Seymour között volt. De errõl már elég sokat elmélkedtünk.
10/10
Veva 2007 ápr. 13. - 15:47:56 10/10 Előzmény henett
(752/9721)
Ezt nem tudom, majd meglátjuk. Többet nem írtak róla. A sorozatot meg én is most nézem elõször. Erikát én is sajnálom, már nagyon megszoktam, és tetszett a viselkedése. Meg sok mindenben hasonlított egymásra a három gyerek, idõnként gesztusokban és mimikában is. Hihetõbb volt, hogy testvérek.
10/10
henett 2007 ápr. 13. - 14:38:18 10/10
(751/9721)
Szia! Azt nem írák, hogyan változik az "új"Colleen? Mostanáig olyan talpraesett, igazlelkû,tudatos nõvé válni akarónak tûnt, ezek után mindig félni fog, vagy nem fog tudni jó döntéseket hozni?
Mary2 2007 ápr. 13. - 14:20:17
(750/9721)
Szia Andrea!
Ma postára tettem a kazettát.
Remélem, tetszeni fog a rész.

Egyébként én is szomorú lettem, hogy Joe Lando nem akarta végigjátszani a sorozatot. Nekem is feltûnt a Hallmarkról emlékezve, hogy sokat odavan. Eddig úgy tudtam, az esküvõje miatt hiányzott részeket. Sully nélkül valóban rossz lett volna a vége. Jó, hogy végül így döntött.
Láttam már más filmjét is, nem igazán jó benne szerintem.
Sully- ez viszont nagy alakítás.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 13. - 13:09:31 10/10
(749/9721)
Én azt olvastam, hogy ekkoriban született meg az elsõ gyereke is. Ez is ok volt a hiányzásra. Én olyan cikket találtam még régebben, hogy ki akarta próbálni magát másban is. A sorozat utolsó szériája alatt voltak filmjei.
Lehet, hogy én nem vagyok értelmes eléggé a dologhoz, de miért nem lehetett volna úgy megoldani, hogy kikötötték volna, hogy csinálom még 1 évig, abba adjuk bele apait-anyait és fejezzük be a sorozatot eszméletlen nézettséggel. Aztán lehet más dolgokat is csinálni.
Ez ennyire nehéz? Miért kell mindig elszúrni a végét?
Bár ennél a sorozatnál ez nem volt annyira vészes. Szerencsére itt még azért elég jól tudták befejezni.
Nekem másik szívügyem az X-Akták volt. Ott is a férfi fõszereplõ (Mulder) kilépésével ment tönkre a sorozat. A nézettség hatalmasat zuhant. Hiába tért vissza hébe-hóba, nem volt az igazi. Ott meg is lett az eredménye a dolognak.

Befejeztem a dühöngést. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 13. - 13:00:46 10/10
(748/9721)
Tudtam, hogy Joe nem akart annyit benne lenni a 6. évadban és ugye mint észre vettük ezt meg is oldotta. De ezt nem tudtam. Az ilyentõl tudok berágni de nagyon!!!!
Ezektõl az emberektõl ilyenkor megkérdezném, hogy mégis milyen világban élnek õk? Azt nem hiszem el, hogy Joe nem volt tisztában azzal hogy a nézõk nagy százaléka miatta nézi. Ez nem titok, hogy a nõi nézõk voltak túlnyomó többséggel. Sok férfi gyomrát megfekszi az ilyen tipusú sorozat.
Méghogy Sully nélkül is meglenne a sorozat... Hát majd láthatjuk az eredményét. A 6. évad már csak szenvedés. Ki lehet fogni pár jó epizódot, de az évad 2. felében már elég ritka. Én kifejezetten Michaela és Sully miatt nézem a sorozatot. A kapcsolatuk alakulása és a közös életük lett a sorozat sikerének a kulcsa. Ez tény és ezzel egyikük sem vitatkozhat.
10/10
Veva 2007 ápr. 13. - 12:19:21 10/10
(747/9721)
Egy honlapon olvastam, hogy Jessica Bowman beugrása a sorozatba az egyik legjobb húzás volt a televízió történetében. Nekem is szokatlan még. Igaz, nem a haja miatt, mert hiába nézem színesben, nekem még mindig nem tûnt fel, hogy vörös, hanem az arca miatt, amely egészen más, mint Erikáé volt. Azt is írták, hogy Colleen karakterét ezentúl Jessicá-hoz igazították. Egyéb pletykát is olvastam, méghozzá azt, hogy Joe Lando az 5. évad után már nem akart visszatérni, s azt mondta, hogy a sorozat jól megvan Sully nélkül is. Ezért kellett Sullynak lezuhannia a szikláról, s állítólag attól függõen, hogyan dönt Joe Lando, találta volna meg dr. Mike holtan vagy élve. Azt is írta a honlap, hogy a rajongók megtudták, mire készül Joe Lando, és "Mentsétek meg a mi Sullynkat!" kampányt indítottak. Joe végül azzal a feltétellel tért vissza, hogy csak néhány epizódban szerepel majd. Talán ezért hiányzik annyit a 6. évadban.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 13. - 11:56:48 10/10
(746/9721)
Nekem is pont ez jutott eszembe! Egész végig az új Colleen-t figyeltem, és hát hiába láttam trégebben vele több részt, beletelik kis idõbe mire megszokom újra. Állandóan olyan képet vágott mintha meg lenne riadva. Õ ilyen. Erika nagyon jól játszotta a szerepét. majd Jessica is belejön. :) De õ oha nem lesz olyan jó mint Erika, ez sajnos tény.

SPOILER!
Ingrid a 4. évad 3. részében hal meg. A rész címe Brother's Keeper (A Hallmark Búcsúzások-ra fordította). Ezek a részek már meg vannak kazin. Legalább is pár. most nézetem meg és õk is kavartak a sorrendel. Õk ezt a részt 4. évad 4. részeként adták le a Mothers and Daughters (nagyon jó rééész!!! ) után.
Matthew-nak lesznek még próbálkozásai, de nagy szerelme már nem lesz több a sorozatban. :( Említésre méltó még talán Emma lesz. De vele sem tart a dolog sokáig.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 13. - 11:44:29 10/10
(745/9721)
Jake végig ilyen marad. Õ nem változik. Jessica marad mostmár Colleen. A haja pedig végig vörös lesz.
creek 2007 ápr. 13. - 00:35:10
(744/9721)
Sziasztok!
Nem semmi, ahogy a fõcímben kiretusálták a régi Colleent a haldokló anyukája mellõl.Én legalább annak tudok örülni, hogy nem változott a magyarhangja, valahogy már megszoktam ezt a hangot.A végére meg úgy is megszokja az ember a színészt is, legalábbis nekem fel sem tünt már a végén:)Csak néha olyan bambán bámul.....az elsõ Colleen jobban beleillett nekem a képbe, de hát meg kell szokni...
Nekem a mai részbe Hank is tetszett, ahogy ott kellett maradnia Horace mellett, aranyos volt, ahogy kezelte a helyzetet!
EZT A KÉRDÉST NE OLVASSA, az, aki nem akarja elõre tudni a történetet, bár nem tudom van-e olyan közülünk!!!!Nannyfan lenne egy kérdésem, Ingrid, mikor fog meghalni, még messze van vagy már hamarosan, arra rosszul emlékszem, hogy Matthewnak lesz utána valakije?Vagy keverem a dolgokat nagyon?
köszi a választ, jó napot mindenkinek!
10/10
henett 2007 ápr. 12. - 22:01:45 10/10
(743/9721)
Kedves Nannyfan! Az elején én is sajnálkozva néztem, ahogy Sally nem tud mit kezdeni a politikai élettel, nem is neki való.Ez egyenes emberek mindig elbuknak abban a csúf politikában. Onnan kezdtem élvezni a dolgot, amikor behúzótt Hanknek, akkor mintha a józan ész újra gyõzött volna a korrupció felett.
Jake-rõl meg csak annyit:pont olyan, mint ahogy a megválasztásáról szóló részben viselkedett:fölényeskedõ, buta, majd belátó, meggyõzhetõ. De mikor fog tanulni a hibáiból? Változik majd, ha megnõsül?
Az új Colleen végigjátsza a sorozatot? Nem lesz szõke?A mai részt sajna nem láttam, úgyhogy hétfõn lesz a nagy ismerkedés. De még mindig nem szimpi.
10/10
henett 2007 ápr. 12. - 21:48:50 10/10
(742/9721)
Ja! És abban is teljesen igazad van, hogy Dr.MIke nagyon okosan, tapintatosan viselkedett. Néha jól jönne nekem is ilyen diplomáciai érzék! elõször nagyon furcsálottam, hogy a mindig rámenõs, aktív, szókimondó Dr. MIke ilyen visszafogottan reagál, de szerintem sokat segített neki Matt figyelmeztetése:ez amolyan férfi dolog, hagyja hagy döntsön Sally, inkább legyen védelmezõ és ne okoskodó!