Petrapetrus 2008 dec. 07. - 11:46:19 Előzmény Gyöngyi76
(732/1052)
Ez szerintem hülyesééég. De ha még így is volna, Stohlék akkor is jobbak, mint Katusék.
Nafi 2008 dec. 07. - 11:42:18
(731/1052)
Gondolom itt mindenki nagy táncszakértõ...szóval az igazság akkor lett volna, ha Ramónáék valahol Rózsa Györgyék közelében estek volna ki..Múlthéten miattuk ejtették ki Udvarosékat tök értelmetlenül, mert nekik kellett volna. Nóri és jól oda mondta " ez már lógott a levegõben" Inkább hagyták, hogy Udvaros menjen..elképesztõ. Ami Ramóna paso dobléjét illeti, valóban minden volt csak tánc nem. A koreográfia, a zene, és Ramóna mozgása együttesen rossz volt. Iringó szenzációs, színésznõnek is kíváló lenne, Bucival együtt tényleg szuperek. Nekem Katusék is tetszenek, hiába sok az akrobatikus mutatvány, a táncuk akkor is élvezhetõ.
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 11:16:04
(730/1052)
Szerintem nem bunda, hogy Buciék nyerik meg. Buci remekül táncol. Egyébként ha már mindenáron bunda, akkor esetleg az lehetett tudatos, hogy Iringót kapta párjául. Iringónak hatalmas rajongótábora van, nagyon tehetséges táncos, úgyhogy ha már valami nyom a latba, akkor ez. És nem azért, mert Buci RTL-es, meg minden.
Mondjuk az is tény, hogy én is Iringót adtam volna András mellé. A többi lány elég magas...
Nem feltétlenül szerencsés, ha a nõ a magasabb. Mondjuk Dorottyáéknál ez volt a helyzet... Hmm, hmm... Hát nem tudom. :-D
Gyöngyi76 2008 dec. 07. - 11:05:19 Előzmény Divinyeczné Orosz Éva
(729/1052)
Értem én, mire gondolsz, Buci azért tud mozogni, Iringó szenzációs. De az tényleg nyilvánvaló, hogy õk fognak nyerni, ez nem csak az én véleményem, sokan látják így. Ha nem õ nyerne, az nem lenne Rtl. Szerzõdése van ide-oda, felbukkan itt, felbukkan ott, ilyen mûsor, olyan mûsor, ezért "rendezték már le elõre", hogy õk nyernek. Szóval, õk jól táncolnak, azonban egy igazságos verseny azért jobb lett volna. Elég már a csalásokból.....
phoebe46 2008 dec. 07. - 11:05:14
(728/1052)
Egyet tudok veled érteni:). Nekem az maradt meg nagyon, amikor az elsõ adásban talán valamilyen latin tánchoz, ABBA-tól a Dancing Queen-t választották...De biztos lehetne még ilyen példákat sorolni. Nekem néha az a benyomásom egyébként, hogy a továbbjutást talán közvetve ilyen módon is befolyásolják, azt nem állítom, hogy tudatosan, sõt megkockáztatom, hogy talán a népszerûbb párok jobb dalokat is kaptak. Arra gondolok, hogy pl. tangó zenének Stohl-éknak az El tango de Roxanne-t énekelték, ami meglehetõsen szenvedélyes, karakteres dal, és mélyebb benyomást tesz a nézõben, mint egy kevésbé ismert és karakteres dal.
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 10:51:09
(727/1052)
Hát a zenékkel én nem. Énekes, zenekar jó, csak maguk a dalok sokszor nem. Nem oda valók. Még ha a zenei alap passzol is. Ezért az egyért utálom, hogy sokszor hülye popslágereket kell betenni táncos-zenének. :-( Ahelyett, hogy valami tényleg odaillõ lenne... :-(
A mûsor elején a szamba sem volt teljesen élvezhetõ, éppen emiatt. Sean Paul szerintem nagyon nem illett oda... :-/
phoebe46 2008 dec. 07. - 10:48:33
(726/1052)
Latin tánchoz tényleg érdekes volt:), de összességében meg vagyok elégedve a zenékkel, az elsõ adást leszámítva élvezhetõ a zenekar és az énekesek tevékenysége.
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 10:37:58
(725/1052)
Hozzá kell tenni, hogy Ramónáék Paso zenéje minden volt, csak jó nem... :-/ Egy ilyen zenére én sem tudnék vad és latinos lenni... :-/
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 10:36:47
(724/1052)
Kiss Ramóna - Markó Róbert esett ki.
Stohl András - Südi Iringó jutott tovább elsõként. (megérdemelten)
phoebe46 2008 dec. 07. - 10:36:46
(723/1052)
Nálunk épp elment az áram, miután kiderült, hogy Stohlék jutottak, tovább, :) de látom igazságos döntés született és Ramónáék búcsúztak. Stohlék nagyon jók voltak fõleg a paso doble, Katusék szintén jók, de a zsûri most szívembõl szólt, tényleg sok már kicsit az akrobatika, rendkívül látványos ez kétségtelen, de többször is úgy éreztem, hogy megtöri a tánc lendületét. Ramónáék nem voltak rosszak most, bár a Paso doble-ból tényleg hiányzott a szenvedély, a koreográfia egész jó volt, de Ramóna hiába próbált meg mindent és nézett nagyon szenvedélyesen, nem jött át. A mûsor elején borítékoltam, hogy Stohlék nyerik ezt a sorozatot, és nagyon úgy tûnik így is lesz, a háromba Katusékat és Udvaros Dorottyáékat vártam, sajnos õk kiestek, pedig szerintem remek lett volna a paso doble koreográfiájuk.
Eniko4567 2008 dec. 07. - 10:31:12
(722/1052)
ki esett ki a szombat esti lázból??
és ki volt az elsõ továbbjutó?
nem láttam légyszi irjátok meg :D
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 10:28:31
(721/1052)
Szia!

Nekem írhatod a Megasztárt, nem nézem, már nagyon unom és megutáltam rendesen. Az elsõbe néha belenéztem. A másodikat végignéztem, a harmadikba belenéztem, a mostanit meg már belenézés szintjén sem. Ma már boldog-boldogtalan énekel. Dunát lehetne rekeszteni az énekesekkel. Nagyon unom. Ez is, mint minden, csak a pénzrõl szól.
Ki kell ábrándítsalak, nem tud mindenki táncolni. Ahhoz is kell érzék, mint az énekléshez hang. Akinek nincs érzéke a tánchoz, ha belegebed sem tudja megcsinálni!!!! Ugyanígy pedig akinek nincs hangja, vagy nem képzi, azt megette a fene. Én sem tudok énekelni, rikácsolok, mint egy varnyúúú. :-D Fene tudja, ha kiskoromban tudom is én, járok énekkarra, meg szeretem az énekórát, lehet, hogy most én is Megasztár lennék. :-P
Táncolni meg tanultam, de sajnos, én az a típus vagyok, hogy görcsös. Meg nehezen tanulok meg koreográfiát, s ha nagy nehezen sikerül, nem megy az ellazulás. Sok ember mint egy darab fa, úgy mozog. Hidd el, ez sem egyszerû és mindenki számára elsajátítható!!!
Az itteni zsûri viszont SZAKMAI zsûri. Sokkal élvezetesebb olyanok kritikáit nézni és hallgatni, akik ÉRTENEK IS AHHOZ, amit KRITIZÁLNAK. A Megasztárról ez nem igazán mondható el. Friderikusznak például mi köze az énekléshez? Semmi...
Szerintem Rózsa Györgyöt még a rajongói sem akarták bent tartani, nem voltak kíváncsiak rá, ahogy csetlik-botlik. (Én is bírom a Gyuri bácsit, de én sem Õt néztem volna a legszívesebben, még ha a lányával is táncolt.)
Szerintem Stohl Andráséknál nem volt/nincs jobb páros ebben a mezõnyben, maximum hasonló kvalitású. És azok Katusék. Más kérdés, hogy Õk elb*ssz*k a sok akrobatikával az egészet. Ezért válik élvezhetetlenné és unalmassá, amit csinálnak. NEKEM.
A Király Viktort ki nem állhatom. A testvéreivel együtt. Hangja jó, nem rossz, de annyira nem is nagy szám. A Linduskának meg nem tudom, mit vannak úgy oda a hangjáért. Egyáltalán nem egyedi, meg olyan buta az a nõ, mint a föld... Soha nem felejtem el neki a Magyar Himnuszt... :-P
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 10:03:59 Előzmény csajszi xx
(720/1052)
Nagyon helyes. :-D
Petrapetrus 2008 dec. 07. - 10:03:25
(719/1052)
Méghogy Katusék a legjobbak???! Na neeeeeeee!
Hát tegnap is mit csináltak???! Tiszta szánalmas volt, amit Paso Doble név alatt mûveltek!!!
Az egyetlen, ami értékelhetõ volt, az a nyitókép, de a többi???! Már megint csak akrobatika, akrobatika, akrobatika...!!! Én már qrvára unom, de tényleg! Lujza jól tette, hogy beszólt nekik, hogy azért ez már tényleg túlzás..!! Majd ha lesz akrobata verseny, ott produkálhatják magukat!!!
Stohl András és Iringó a legjobb, és meg is fogják nyerni!!!! Õk TÁNCOLNAK! És nagyon jóóól! András mondta is a kisfilmben, hogy az az erõsségük, hogy Õk tényleg téncolnak, táncos elemeket használnak, tánclépések vannak benne, nem hegyezik ki a hülye show-ra (anélkül is qrva látványos), meg nem emelgetnek össze-vissza...!
Ramónáék kiestek, ennyi volt. A slow fox-uk jobban tetszett, de annyira xar zenét adtak nekik a Paso-hoz, hogy húúú. :-/
Deszpina 2008 dec. 07. - 08:25:13
(718/1052)
A végén nekem Szulák is csalódás volt. Éppen a napokban hallgattam Izraeltõl többször is a "Somewhere over the rainbow"-t, akinek az adaptációját adta Szulák elõ. Úgy tûnik, nem mennek neki (már) a magas hangok, mert az eredetinek egy nagyon rossza paródiája volt csak.
Deszpina 2008 dec. 07. - 07:43:36
(717/1052)
Dorottya sokkal jobban táncra termett volt (még ebben a korban is!), mint Ramóna.
Végre kiesett!
Bármelyik fiú nyeri meg, mindkettõ megérdemli. Akár osztani is lehetne az elsõ díjat.
Zsanett93 2008 dec. 06. - 23:51:59
(716/1052)
:DD Ez jó!!

Szerintem is a másik 2 pár mellett botlábú volt!!de csak 1 kicsit..
Zsanett93 2008 dec. 06. - 23:47:25
(715/1052)
Mégsem õket juttatták, és szerintem igazságosan jutottak tovább Stohlt és Katust
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:39:07
(714/1052)
Szerintem is Stohl és Iringó fog nyerni.Amúgy is Medvecky Ilonának õk a kedvencei.
Divinyeczné Orosz Éva 2008 dec. 06. - 23:31:06
(713/1052)
Én is úgy érzem, hogy Sthol fog nyerni. Elismerem, hogy jól táncolnak, de véleményem szerint az Angyal Andrásnak is lehetne már adni egy külön díjat, hiszen nagyon jó koreográfiákat állít össze, és nem utolsó sorban rend szerint egy kivétellel keményebb feladata van partnerek tekintetében mint a többieknek. A nõ az valóban akkor nõ, ha egy igazi férfi oldalán tündököl. Valóban az András mellett fellépõ nem éppen tini korosztályú hölgyek mint Klaudia és Dorottya is tündökölni tudott, mert partnere és persze Nárai ruhái ezt lehetõvé tették. Hasonló korú nõ lévén tudom, velünk már sokkalnehezebb bánni és betanítani egy-egy koreográfiát, mert nem vagyunk már annyira hajlékonyak mint pl.Ramóna is. Azért szívesen nézem mert nagyon szeretem a táncot, és jó legalább nézni. És varázslatosak a ruhák is persze dícséret érte a Nárainak és csapatának. Jó választás volt az Ördög Nóri mellé a Bereczki Zoltán szimpatikus és jó humorú férfi. Szerintem egyébként jó a mûsor .