?>

Programkereső

szabadtér - kultkikötő

szabadtéri színházak szövetsége

Utolsó színházjegyek

Jegy
Kezdet
jún. 28. 19:30 - Rózsavölgyi Szalon Arts & Café - Budapest
Jegy
Apácák
júl. 01. 20:30 - Szarvasi Vízi Színház - Szarvas
Jegy
Munkatársas
júl. 02. 19:00 - Csernai Pál Közösségi Központ - Pilis
Jegy
Fun Fiction
júl. 02. 20:30 - Városmajori Szabadtéri Színpad - Budapest

hírek, érdekességek

Szabad a tér! Szabad a tánc! Újra TáncPark: táncelőadások a parkban és a teraszon

Egy kulturális intézmény életében is fontos, hogy legyenek ünnepei, emlékezetes pillanatai. A Nemzeti Táncszínház számára nemcsak a 2022-es év eseménydús, sikeres hónapjai adnak okot a felhőtlen ünneplésre, hanem azt is örömmel nyugtázhatja, hogy a közönsége visszatért az online műsorkövetés után, és újra élettel teli a színházi előcsarnok, zenétől, tapstól hangosak a termek. Mi mással is zárhatná az őszi-téli sikersorozatot az intézmény, mint egy tizenegy napos, könnyed, de nívós táncművészeti programsorozattal, a TáncPark-kal.

A Zichy-kastély ősfás udvarán vár a Zsámbéki Nyári Színház

Csendes zarándoklattal és rendhagyó háromnapos zenei fesztivállal nyitott meg idén a Zsámbéki Nyári Színház, hogy egészen augusztus végéig hétről-hétre várja a közönséget a Zichy-kastély ősfás udvarán felállított szabadtéri színpadon. A magyar és világirodalom kortárs és klasszikus műveiből válogattak a szervezők az idei sorozatban, köztük három monodrámát és két kamaradrámát látnak vendégül. Szerzői estjeik a zene, az irodalom és a személyes történetek köré épülnek. Több, a kőszínházak repertoárján lévő, aktuálisan elérhető friss produkció szabadtéri bemutatkozására is sor kerül.

Újra megnyílik a Madách Színház Tetőterasza!

Közkívánatra újra megnyílik a Madách Színház Csillagfényes Tetőterasza, és idén is láthatók az elmúlt évek legsikeresebb duettkoncertjei!

Jubileumi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben. A centenárium fő attrakciója a színház saját produkciója: Nyáry Krisztián és Horváth János Antal erre az alkalomra írt darabja, a SZÁZ ÉV MAJOR, avagy az eszméimet nem cserélem című titkos irodalmi mulatság és kesergés, mely július végén kerül bemutatásra.

Mozart, a zseni élete musicalben elmesélve Levay–Kuncze sikermusical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Mozart! a meg nem értett zseni zeneszerző élete musicalben elmesélve kel életre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Michael Kuncze és Sylvester Levay sikermusicaljében a zeneszerző fenegyerek története pazar dallamokkal és látvánnyal kerül színre június 24-én és 25-én. A produkció két különböző szereposztásban látható majd péntek és szombat este a Margitszigeten.

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eget.

nyári színházi fesztiválok - budapest és környéke

nyári színházi fesztiválok - dunától nyugatra

nyári színházi fesztiválok - dunától keletre

Bemutatók Összes bemutató

 • Gergye Krisztián Emlékezés - „40 éves a Kőszegi Várszínház”

  Gergye Krisztián a műfajok szintézisében gondolkodva a Kőszegi Várszínház 40 éves jubileumára egy képzőművészeti kísérlettel és egy azt összegző egyedi performansz megvalósításával készül.
  A projekt során Gergye Krisztián 40 festmény...

  Időpontok
 • A feleség negyvennél kezdődik Jegy

  Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik x közeledtét, de főleg a férjét, George-ot. Erről azonban a férfi nem akar tudomást venni, neki minden úgy jó, ahogy van. De amikor George elalszik szeretkezés közben, Lindának végképp elege lesz: úgy...

  Időpontok
 • Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz Jegy

  A Szegedi Szabadtéri 2022-es Dóm téri évadát július 1-én a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Petőfi Sándor életéről szóló Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz című tánc-szín-játékának ősbemutatója nyitja.

  Időpontok
 • A hencegő Nyuszi

  "Hetvenkedve szaladgált a nyúl a mezőkön, fülemet rá, futásban nincs, aki legyőzzön. Nos, ki áll ki velem - szólt. - Kezdődjék a torna. Nagy szerényen a Teknős: - Megpróbálom - mondta."

  Időpontok
 • A darázs

  Delta Produkció.

  Időpontok
 • De mi lett a nővel? Jegy

  A kerettörténet szerint valamikor a XIX. század végén három ágrólszakadt színész elindul a végtelen, forró országúton Bikulina bankár estélyére. Útközben egyikük történeteket, pletyka-ízű sztorikat mesél a társasági élet egyik mitikus...

  Időpontok
 • A szarvaskirály Jegy

  Míg Goldoni nevével bizonyosan találkozott már a színházszerető közönség, nagy vetélytársa, Carlo Gozzi nevét kevesebben ismerik. Pedig Gozzi keleti mesék által ihletett szövegeiből készült az operairodalom számos librettója, Puccinit, Wagner és Prokofjevet is megihletve. A...

  Időpontok
 • Aranyoskám Jegy

  Igen, ez AZ! Rengetegen láttuk – és zártuk szívünkbe – a hasonló című amerikai filmvígjátékot, melyben Dustin Hoffman nyújtott felejthetetlen alakítást, mint megszállott színész, aki a színházról mindent tud, a való életről azonban bőven van mit tanulnia....

  Időpontok
 • Attila Jegy

  Félszcenírozott operabemutató.

  Időpontok
 • Az úrhatnám szolgáló Jegy

  Betekintés a szombati premier próbájába, az opera színpadra állításába. Műhelytitkok, karmesteri és rendezői instrukciók ez egyszer közönség előtt.

  Időpontok