Programkereső

#MARADJOTTHON NAPI KULTURÁLIS AJÁNLÓ

Hétfői négy fal közé ajánljuk

Délelőtt a gyerekek szórakozhatnak, délután a felnőttek.

Sebestyén Balázs

április 6., hétfő, 19:00

Sebestyén Balázs folytatja a #maradjotthonchallenge-et: jelentkezve mesél arról, hogyan éli meg ezt az időszakot, mivel tölti az idejét, vannak-e hasznos praktikái.

✰ KONCERT ✰ PARTY ✰ hétfő ✰

Móser Ádám erkélykoncert

április 6., hétfő, 17:00

"Minden nap 17:00 órától rövid, élő erkélykoncerttel jelentkezem!A rövid koncerteket az oldalamon, és remélhetőleg itt is sikerül majd megosztanom, arra kérek mindenkit, online kövesse ezeket, vigyázzunk egymásra, mindenki maradjon otthon. Minden nap játszom pár számot. Köszönöm! Vigyázzatok magatokra!"

Dubioza Kolektiv Quarantine Show

április 6., hétfő, 20:30

A 2003-ban Szarajevóban alakult Dubioza Kolektiv messzeföldön híres arról, hogy ahol megjelennek, ott ember lába nem marad mozdulatlan. A bosnyák zenekar a balkáni népzenét vegyíti a legkülönfélébb stílusokkal a hip-hoptól kezdve a punkon át egészen a reggae-ig, mindezt elektronikus zenei elemekkel bolondítva.

Takács Vilkó, Baranyi Norbi, Győri Ádám

április 6., hétfő, 18:00

Takács Vilkó, Baranyi Norbi és Győri Ádám Guns N Roses klasszikusokat játszik.

Nóvé Soma kanapékoncertje

április 6., hétfő, 20:00

A Middlemist Red frontembere, Nóvé Soma ad kanapékoncertet az Akvárium Klub jóvoltából. A közvetítést az Akvárium, a Middlemist Red, és a Maradj Otthon! fesztivál facebookján is nézheted majd.⁠

Jegyajánló

Napi klasszikus

Karanténestek 22. - BFZ

április 6., 19:45

A Budapesti Fesztiválzenekar zenészei minden nap Karanténesteket tartanak, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosítsanak a közönségnek.

Monday Concerts live on Staatsoper.TV

április 6., 20:15

A hétfői koncertek programja vokális és kamarazenei művekből valamint balettek részleteiből áll össze. A Bayerisches Staatsorchester zenészei, a Bayerisches Staatsballett táncosai és a Staatsoperben fellépő művészek produkcióit láthatjuk.

✰ KONCERT ✰ PARTY ✰ KEDD ✰

Móser Ádám erkélykoncert

április 7., kedd, 17:00

"A rövid koncerteket az oldalamon, és remélhetőleg itt is sikerül majd megosztanom, arra kérek mindenkit, online kövesse ezeket, vigyázzunk egymásra, mindenki maradjon otthon. Minden nap játszom pár számot. Köszönöm! Vigyázzatok magatokra!"

Gelatorso - Pizza Amore + Cliché Bodies (Központ)

április 7., kedd, 17:00

"A Telekom Electronic Beats csapata tisztában van azzal, hogy ebben a helyzetben az otthon maradás a legjobb döntés. Ugyanakkor nekünk különösen szívügyünk az az ügyes és virágzó zenei közösség Budapesten, amelyikről rendszerint írunk, akikkel bulikat csinálunk, akikről azt szeretnénk látni, hogy prosperálnak és sikeressé válnak."

NAPI KLASSZIKUS

Karanténestek 23. - Budapesti Fesztiválzenekar

április 7., 19:45

Fischer Iván, a Fesztiválzenekar zeneigazgatója így foglalta össze a Karanténkoncertek lényegét: „Most eljött az intim, otthoni zenehallgatás és a néhány fős kamarazene ideje, hiszen nem szabad egy zenekarnyi zenészt és a közönséget egy zárt térben összezsúfolva veszélynek kitennünk. De zenére szükség van, ilyenkor még inkább.”

Friss megjelenések

✰ HÍREK ✰ KLIPEK ✰

Ilyen az elhagyott Budapest

Fotós kolléganőnk képes beszámolója a kihalt városról.

Lesz-e bébibumm a karantén után?

Katasztrófahelyzetek után gyakran emelkedik a születésszám. Ez most nem biztos, hogy ilyen helyzet.