Film

Ernelláék Farkaséknál

magyar filmdráma, 81 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

113 szavazatból
Szerinted?

  Régi és új konfliktusok törnek felszínre Hajdu Szabolcs díjnyertes filmjében, mikor két egymástól eltávolodott testvér családja hosszú idő után ismét találkozik: Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással, a közöttük feszülő ellentétekkel és saját magukkal is.

  Bemutató dátuma: 2016. szeptember 29. (Forgalmazó: Big Bang Media)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. október 2. 22:31
  Fura egy darab. A színészi játékkal elégedett voltam, az tetszett, de hogy honnan indult, és hová érkezett meg a történet, az nem egészen tiszta. Meg lettek nevezve a problémák, de valóban születtek megoldások azokra ? Nem mondanám sem azt, hogy érdekfeszítő volt, sem azt, hogy kerek lett volna a történet, de még csak kellően tiszta sem a sztori. Most akkor lerobbant, az az autó, vagy ottmaradt külföldön ? Miért kényszerültek haza ? Mennyi időt is töltöttek ott összesen ? Öt évet, vagy egyet ?
  Mi az, hogy Édesapa, és édesanya, és mi az hogy Farkas ? Senki nem szólítja így a szüleit, és nem szólítja így a másikat. Pláne nem egy gyerek, a nagybátyját. ...és mi az, hogy hozzál apádnak egy sört ? Hozatok magamnak más hűtőjéből, a lányommal egy sört ? Aztán bevacsorázunk ugyanabból a hűtőjéből, mert ágrólszakadtan estünk be az ajtajukon Skóciából ? Nagyon nagyokat pislogtam ezeken. Tényleg, ami a képernyő előtt tartott, az a már említett színészi játék, plusz a három nő.

  2017. augusztus 30. 17:55
  türhetős film. Faarkasék miért olyan jók? Ernelláékat lehet utálni, még a kölyküket is. life in vain... a zene az egyetlen ami a végén ütős volt... Sundays-on ennél sokkal jobb ál-dokument filmek tucatait látni....4,5 kb.

  2017. június 29. 23:33
  Ezt a film gyermek nélkül, és sok éves kapcsolat (10+) nem érthető meg.

  Összes hozzászólás