Film

Széttörve /Split/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 118 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

210 szavazatból
Szerinted?

  Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.
  Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével - és a körülötte lévőkkel - miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak...

  Bemutató dátuma: 2017. január 19. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 17. 11:23
  Vérbeli M. Night Shyamalan film, számomra a filmkészítés \"nagymestere\", - élveztem a film érzékletes, beteg atmoszféráját. (Ha már olcsón kell \"közérdeklődésre\" számottaró filmet csinálnia, akkor ez a \"rettegést a népnek\" jó irány. James McAvoy előtt megemelem a nemlétező kalapom. Nélküle ez a film nem is létezne. - Lassan abszolút szupersztár lesz a fickó. Zseniális alakítás, biztosan \"lökött\" előre a következő \"tiszteletdíján\".)

  január 16. 10:40
  K nagy film, nagyon bejött!
  És a végén a BW csavar, fenomenális.
  Meg kell néznem a Sebezhetetlent azonnal! :D

  január 15. 22:56
  Fel orat birtam, annyira erdektelen volt. Inkabb megneztem egy Hitchcock filmet.

  Összes hozzászólás