A Konyhafőnök VIP

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott VI / 8. rész, 110 perc

Értékelés:

86 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Dráma három fogásban _ jön A Konyhafőnök VIP legújabb évada! Mától újra a konyháé lesz a főszerep az RTL Klubon! A népszerű gasztroreality VIP-évaddal tér vissza a képernyőre, Fördős Zével, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel! Egyikük sem ígér könnyű utat a hírességeknek! Minden egyes sztárnak bizonyítania kell, hogy kiérdemli a színes kötényt, azaz a továbbjutást. Az új évadban, többek között olyan neves sztárok teszik próbára a konyhai tudásukat, mint Görög Zita, Osvárt Andrea, Tóth Vera, Varga Iza, Csonka András, Nagy Sándor és Schobert Norbert. A cél A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint.

A műsor ismertetése: A Konyhafőnök VIP _ A séfek csatája az RTL Klubon, ahol a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő az ételeken túl ezúttal egymást is kóstolgatják! A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök VIP címért és a 10 milliós nyereményért. A séfek nem kímélik sem egymást, sem a versenyzőjelölteket, mert csak az igazán jók kerülhetnek be a legjobbakhoz! Aki nem üti meg a mércét, annak ezúttal rögtön el kell hagynia a konyhát... Amit természetesen senki nem fogad könnyen.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
omama2 nov. 29. 14:30:46 Előzmény toths1957
Igazad van
omama2 nov. 29. 14:26:02 Előzmény Bonitó
Norbi teljesen le van robbanva, lassulva. Szerintem már haza kellett volna küldeni. Vagy a "zsűri" nem meri, mert félnek Norbi mocskos szájától, hogy utána kiteregeti a kulissza titkokat. A nők hajturkálásával én sem vagyok kibékülve...gusztustalan hogy utána kézmosás nélkül fogdossák az ételeket. Fújjjjj!! Csak ámulok, hogy ezt a séfek eltűrik
6/10
nuiii nov. 29. 13:42:34 6/10
Osváth Andrea és D. Tóth Kriszta annyira hasonlítanak egymásra, hogy nem tartom kizártnak, hogy utóbbit látjuk...mintha jobban hasonlítana rá. Aztán persze lehet, hogy tévedek.
1/10
Papp Sándorné nov. 27. 14:40:17 1/10
Hihetetlen, hogy Rába Timi még mindig bent van, Uszkó Laci meg kiesett. A végén még megnyeretik vele a versenyt. Nagyot csalódnék Rácz Jenőben!
FilmExpert nov. 26. 12:47:18
Így a sokadik évad után már kicsit kezd ez a brand is kifulladni. Lehet, hogy szerencsésebb volna a konyhában viszonylag ritkán megforduló celebek bénázása helyett inkább egy 15-16 mesterszakács, vagy például éttermek csatáját megnézni, független civilekből és néhány szintén független szakértőből álló zsűrivel. Nem tudom, de én nehezen viselem a dilettantizmust, sokáig biztosan nem.
Ebben az évadban az átlagosnál is több antigasztronómus került a mezőnybe.:)
Bonitó nov. 26. 11:02:11
Valóban az idei évadban olyanokat fújt össze a szél, akiknek közük sincs a gasztronómiához.
Tegnap kieshetett volna akár, a felismerhetetlen arcú Timi is. Sőt, még Viki helyett is előzőleg.
(Egyébként pedig, ha olían sok éven át sütötte a mézeseket karácsonyha, nem hiszem, hogy semmire nem emlékezett, még ha nem is dekára pontosan, csak úgy gyakorlatból mondjuk?!)
Timi és Tóth Vera többet sírt eddig, mint bárki más. Verát már az elején kötény nélkül hagytam volna, nem még a középdöntőbe is benyomni.
Amit tegnap művelt Vera és Norbi az mindennek a csimborasszója volt. Norbi olyan volt végig, mintha agyilag hibás lenne??!! Vera buta megnyilvánulásairól inkább no comment!
Borzasztó volt Enikő hosszú, bozontos haja, ahogy szaladgált, igazgatta, majd gyúrta vele a tésztákat?!
Mindezt zokszó nélkül megtehette, mert a forgatókönyv szerint, nem szóltak rá! :(
A zsűri részrehajlásáról már ne is beszéljünk!
Kíváncsi vagyok, hogy "sztrókos" Norbit meddig hagyják menetelni?!
toths1957 nov. 26. 09:47:57
Ennyi szerencsétlent már régen láttam egy helyen. Ezeknek közük sincs a főzéshez.
8/10
nikato nov. 25. 15:28:12 8/10
Ez a Timi olyan flegma és folyamatosan sír, közben meg az jön le, hogy ott se akar lenni, nem akarja csinálni.
Annyi plasztik fejű nő van ebben a műsorban, Tornóczkyt fel sem ismertem amíg nem írták oda a nevét.
Nem vagyok a ránctalanítás ellen, de nem kéne átmenni Pete Burns-be.
Zámbót sokan szidják, hogy Jenő haverja, meg stb., stb., nekem az egyik legszórakoztatóbb figura, ha netán kiesik maradnak a síróskák.
Magenta99 nov. 25. 06:45:11 Előzmény ferus50
526 tévéadás van. Nem kötelező ezt nézni. Amúgy meg, rengetegen szeretik és nézik, nem véletlenül megy főműsoridőben.
Neked ajánlom az M1-et, a Dunatévét vagy a tv2-őt. Ott biztosan találsz számodra érdekesebb műsort.
ferus50 nov. 24. 15:38:45
Főműsoridőben nem volna érdekesebb műsor, mint ez a hónapok óta tartó nyafogással,hisztizésekkel járó főzőcskézésnek bemutatott konyvasztás..ennyire jut a reklámokból befolyt milliókból ?
idõjós1010 nov. 23. 10:16:06
Első részen vagyok túl. Egy dolgot nem értek csak.: Hogyan lehet fél pulton főzni úgy, hogy annak egy része mosogató, egy másik részén meg ott a rezsó ? Még felrakja maga elé a deszkát, és már az alapanyagnak tulajdonképpen helye sem lesz az asztalon.
Magenta99 nov. 23. 07:57:24
Többször elgondolkodtam azon a műsor közben, vajon amikor a séfet kell egy kajával leutánozni, a versenyzőknek adott időbe beleszámítják-e azt az apró, pici különbséget, hogy ilyenkor a főző séfnek van két kuktája, akik a "piszkos munkát" végzik, míg a versenyzőknek mindent egymaguknak kell csinálniuk?
toths1957 nov. 20. 09:09:19
Sajnálom szegény séfeket, hogy ezt a sok ételnek mondott sz@rt meg kell kóstolniuk, amit ezek a "celebek" összekotyvasztanak. Ezt a sok hosszú hajú nőt meg kendő nélkül be se engedném a konyhába.
Bonitó nov. 18. 19:35:51
Kedveltem ezt a gasztroshowt!
Hat éve fut a műsor, talán 15 évada is volt.  A műsort mindig Fördős Zé vezette, mára már unalmassá vált. Nincs gondom a séfekkel, de ők is az évek alatt megérettek a cserére. Szerintem.
Ennyi év alatt nem is tudjuk számát, hogy hány száz celeb fordult meg a konyhában?!
Ez az évad, rendkívül hosszú és unalmas, vontatott és tényleg sok a három óra műsoridő. (Melynek a fele reklám!) Ráadásul már csak olyanok szerepelnek, akik zöme jóformán a konyha közelébe sem járt. Annál inkább a plasztikai sebésznél. Aztán csak sírnak, hisztiznek, még a fakanál is sír a kezükben! Lassúak! Aséfek rovására írom, hogy engedik a kajába lógó hajakat, a nem odavaló ruházatot.

Már az is sokat elárul a "versenyzőkről", hogy a sokszor begyakorolt saját kajájukkal is leégnek, befürödnek vele. 
Azt mondják S. Norbi  megsértődött, hogy a séf csúnyán beszólt neki?!  Pedig tudhatná, hogy ez a "celebritási élettel" együtt jár!  És erről a "celeb" szóról jutott eszembe, hogy bizony ma már annyi celeb van, hogy már nemcsak a Dunát, hanem tengert is lehetne velük rekeszteni.
És egyre hígul ez a kör, mert sokan gondolják magukról, ők is celebek, nekik is be kell állni és helyük van a sok léhűtő között.  Akik a társadalom szempontjából nem képviselnek értéket. Az értékes emberek, az igazi művészek pedig csak figyelhetik otthon ülve, hogy milyen beszélni sem tudók vezetnek műsorokat, ülnek a zsűriben, kerülnek be a reality illetve gasztroshow műsorokba
Hatalmas pénzekért! És röhögcsélnek, beszélnek össze-vissza hülyeségeket. És mindezt megtehetik!

A tegnapi nap volt ebben a műsorban a legvisszataszítóbb! Ahogy tegnap öklendeztek a szárnyasoktól, ahogy  az asztalok a tollaktól, a tyúkszartól, tyúkbéltől  kinéztek, és összefolyt a zúza és epe, hááááát, az mindennek a csimborasszója volt! És volt aki  még a tyúk májat sem találta meg!
De ma estére már  megvan a megoldás!  Igen, mától a "barátomhoz" fordulok és elkapcsolok! :(
Kedvenc műsorom ide-, vagy oda!
Zsupsz nov. 18. 06:24:45 Előzmény nikato
Na és Voksán Virág? Aki nem találta a májat a csirkében mert nem látott még? És tovább jut! Kell a cirkusz a népnek.
8/10
nikato nov. 17. 13:25:19 8/10
Jujj, Erdőhegyi Brigittát nézzétek vissza mit művelt a Hal a tortánban, milliós konyhájában vadonatúj volt minden, mert sose használta, nem tudta mi a fakanál, mi a tepsi, hogy kell bekapcsolni a sütőt, mivel kenje ki a tepsit, porból készített krumplipürét, de még azt is elszúrta, és ilyen embert hívnak Konyhafőnök műsorba?! Persze lehet, hogy az évek alatt tanulgatta a fortélyokat.
Bandin és Kristófon már az elején jól szórakoztam, remélem sokáig bent maradnak!
8/10
nikato 2020 dec. 21. - 18:40:13 8/10
Mindkét döntős megérdemelten volt a fináléban, Pali végig jól főzött és vidámságot vitt a műsorba. Neki drukkoltam. Hiányozni fog a műsor!
7/10
konyhafönök 2020 dec. 18. - 22:25:17 7/10
Liának és főleg Palinak köszönhetően ez az évad szórakoztatóbb volt az eddigieknél, és azt is remek volt látni, hogy a csapatok nem ellenfelei voltak egymásnak, inkább barátságban főztek és mókáztak együtt.
nappalitv 2020 dec. 18. - 17:01:45 Előzmény Magenta99
Palika lesz a befutó.
Magenta99 2020 dec. 18. - 08:21:27 Előzmény nuiii
Igen, első perctől kezdve biztos voltam benne, hogy Lia és Pali marad a döntőre. Annyira egyértelmű bunda volt az egész.
Na most ebből a "maradékból" én is inkább Palinak drukkolok, Lia stílusa és rettentően nagy arca baromira ellenszenves számomra.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu