Az álommeló

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott II / 7. rész, 55 perc

Értékelés:

73 szavazatból
Szerinted?

A világ egyik legsikeresebb üzleti reality-je, Az álommeló (gyártó: UFA Magyarország Kft.) új évada az RTL-en. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt. A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat. Az idei évben Levente átalakította a kiválasztási folyamatot: amikor egy jelöltet elküld az elnök úr, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, amihez már nem érkeznek új jelöltek, onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért. Balogh Levente segítői idén is: Farmosi Larisza közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el. Dr. Krasznai István ügyvéd (a Krasznai Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben. Az álommeló minden hétköznap az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetők az RTL+-on. A műsor hivatalos oldalai: https://rtl.hu/azalommelo https://www.facebook.com/alommelortl https://www.instagram.com/alommelortl

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Kalamajka Bambuktu máj. 04. 08:44:01 5/10
Show műsor. Amíg a néző komolyan veszi, addig érdekes. Egyszer csak felmerül a kérdés: Egy dúsgazdag vállalkozó valóban így választ asszisztenst? Mire való ez a cirkusz, kinek van haszna belőle? Néha felmerül nálam a kérdés: Nem színészpalánták próbajátéka ez az egész? A stylistek itt is kiélhették a káros szenvedélyüket - Eszterre azt a rettenetes pink paplant ráadni télikabát ként....
Bonitó máj. 02. 19:31:53
Tegnap teljesen kiábrándultam a műsorból!
Ráadásul ahogy Krasznai nem kicsit feltűnően Récsölt dicsérte, hát blöee! Viszont az nagyon tetszett, hogy Larissza nem értett vele egyet, Pétert védte, és elmondta tűpontos véleményét Récsölről.
A nagy emberismerő elnök úr (?) pedig, a céges buli közben, hatalmánál fogva  stílusosan, kirúgta Pétert?! Aki két napja hívott vissza?!
Módfelett gusztustalan volt!(Egyébként Krasznainak köszönhetően volt minden, mert neki nem volt szimpatikus Péter. Már a kiesése előtt is ellene beszélt valamiért. Így került  Récsöl hercegnő   a top 2-be?! Mint nagyhatalmú BL kedvence......
Péter helyébe pedig visszautasítottam volna a felkínált állást, csinálja a sales asszisztensi munkát az, akinek két anyja van, vagy Récsöl! 
Habár Récsölnek és Curtisnak "közös ismerőse van!" Talán ezért is jutott el idáig Récsöl?! Vajon ki lehet a közös ismerős, valamelyik díler netán-tán....vagy.....?
Ez a második évad már nyomokban sem közelítette meg az elsőt. Ez a 2. rész minden szegmensében alulmúlta a tavalyit! Minden szinten, szinte mindenben!
popeszku ápr. 26. 21:26:15
Mitől olyan sárgászöldesbarna a feje Récsölnek?Vagy a korábbi kollégájának?Szolárium?
5/10
Szultan10 ápr. 22. 15:15:55 5/10
👍🏽
1/10
Atis88 ápr. 12. 21:57:49 1/10
Az első évad még szódával elment, de ez a második vicc kategória. Nem tudnak már mit kitalálni ezért csomó hülyeséget adnak feladatként, amit egy sima aszisztensnek sem kell csinálnia, nemhogy egy elnöki aszisztensnek. Pl a teafőzés. De ide sorolhatnám a kamubetörést is. Nevetségesek ezek a feladatok és épp ezért nem is vehetőek komolyan, ahogyan ez a műsor sem.
offtopic
ZsugásJoe ápr. 03. 09:48:56 Előzmény Paramount Channel
Ami ma kiemelkedő, holnap az lesz az átlag, az elvárás. Ez a szüntelen növekedés receptje. Így veszik rá önkizsákmányolásra azokat, akik ezt a baromságot beveszik.
volvos70 márc. 27. 20:55:47
Az egész műsor igazolja azt, amit már régóta érzek, a HR szakemberek által kiválasztott jelöltek mind alkalmatlanok szerintem. Levente, István és Larisza választásai viszont jónak tűnnek. Ezt tapasztalom én is, amikor interjúra megyek. A HR-es szakemberek a full hülyéket választják ki, szinte mindig.
1/10
offtopic
Paramount Channel márc. 18. 12:22:43 1/10 Előzmény Rainwalker
Szerintem is erről szól a műsor. Bármikor meglátom a tv-ben ezeket gazdag seggfejeket rögtön elkapcsolok . Most új ajánló van hozzá begurul a nagy BMW-jével és közli hogy az átlagos munka nem elég a sikerhez, kapja be. Majd biztos elhiszem hogy ő szépen legálisan lett sikeres.
NeomatiK 2023 máj. 17. - 17:50:16
Beleenéztem egy epizódba. Eléggé megrendezettnek tűnik. Mint a többi vetélkedő.
2/10
Lámai Dala 2023 máj. 13. - 11:19:52 2/10
Keserű győzelem lett.
AzErzsike 2023 máj. 06. - 17:33:19
Szerintem Bálintnak munkát fog adni ha nem is elnöki asszisztensit.
2/10
Szila86 2023 máj. 05. - 22:57:52 2/10
Teljes mértékben hiteltelen, Viki kedvencem mert gyönyörű, miatta néztem, na de csak ezért bent tartani? Eddig is nyilván való volt hogy megrendezett nézettségre hajtó kamu az egész de legalább ne lenne ennyire látványos. A mai nap után még azt is el tudom képzelni hogy megnyeretik Vikivel. A műsor címét elírták ez valójában: "A NAGY Ő".
Rainwalker 2023 ápr. 29. - 19:48:49
Gazdagok csicskája lenni... Ez aztán kihívás! Undorító trágya az egész. Nem sírok vissza semmit, de emlékszem, mikor az embereknek még volt önérzete, önbecsülése.
kurczy 2023 ápr. 29. - 02:28:00
Ez tényleg egy cirkusz. Sztem tele van megrendezett dolgokkal, az rtl amúgy is szeret ilyeneket csinálni. Balogh úr és stábja meg lejáratja magát, hisz egy milliárdosnak, akit mindenki tisztel állítólag, mi szüksége van erre a bohózatra?! S tényleg, hogy a jelentkezés feltétele az angol nyelvtudás és 4 hét után derül ki emberekről, hogy szinte nem is tudnak, na ez a készítők szegénységi bizonyítványa. Na meg, hogy ezt a nagyképű, irritáló Gergőt visszahívta Balogh úr, mikor elküldte korábban? Valóban járhat mindenkinek egy második esély, de még a versenyen belül, nem mikor már kidobták az ajtón, kedves elnök úr! Mert ennyi erővel, akkor minden elküldöttet vissza lehetne hívni. Itt igaza volt Dettinek és Máténak, utóbbit totál megértettem, hiteltelenné vált a műsor és Balogh úr is ezáltal. Önismeret szerzésre jó lehet a műsor a résztvevőknek, ha utólag valóban tudják értékelni saját magukat, bár biztos vagyok benne, hogy sokuk közülük nem ismeri magát, mert akkor nem jelentkezett volna. Pár adásból le lehetett szűrni szinte, hogy ki való ide, ki nem. Néhány tanulság azért akad, mikor pl. Balogh úr beszélget az emberekkel az irodájában, ott azért elhangzanak hasznos információk, tanácsok, melyeket befogadva, minden ember számára segítség lehet. Viszont, hogy ez is egy előre megrendezett, manipulatív műsor, sok kamu dologgal, hogy nézhető legyen, abban szinte biztos vagyok.
10/10
lehmannjefte2000 2023 ápr. 27. - 22:22:42 10/10
Nekem átjött a kellő hatás, a kedvencem most! Sőt megkell mondjam, Balogh Levente hozott magával ebbe a műsorba! Szereplőkkel, versenyzőkkel nincs semmi baj. A színvonal is jó!

Az iskolás éveimre emlékeztet ahogy versenyeznek. A fer és a játék igazság alapjairól lehetne beszélni, de ez gyors és szigorú műsor! :)
macsek1121 2023 ápr. 27. - 04:58:32
Az egyik jelöltről most derült ki, hogy nem tud angolul? Hogy került be a csapatba? Az összes állásinterjún ez az első rosta. Ez sajnos nem a hölgyet minősíti, hanem Leventét és "segítőit". Látszik, hogy vicc az egész.
2/10
Lámai Dala 2023 ápr. 25. - 20:21:27 2/10
A plüssnyuszis rész volt eddig a legjobb.
Akiben látok fantáziát:
Detti, Viki, Timi
Pégé, Balázs, Bálint
+1 a Gergő

Akitől felállt a szőr a hátamon, nem kicsit, az Anett.

NádaiAnikó mint "művésznő" nem kicsit volt vicces.
A művésznő sztem ott kezdődik, hogy Rost Andrea, Horgas Eszter, Cserháti Zsuzsa vagy Ónodi Eszter.
Rainwalker 2023 ápr. 14. - 20:13:14
Unalmas, vontatott műbalhé. Mi köze az embereknek ehhez a világhoz?
popeszku 2023 ápr. 13. - 20:56:50
Vajon a kezdés miért 20:40 mikor negyed órával később van az.Biztos így ragadják meg a nézősereget.Marketing.Ezaz.
macsek1121 2023 ápr. 11. - 22:02:29
Furcsa, hogy az egyik hölgy egy arab delegációnak szánt magyar dokumentumra ráküldött egy fordítóprogramot, anélkül, hogy tudott volna arabul. A fordítóprogramok borzalmas dolgokat tudnak művelni. Ehhez képest B. Levente és segítői lelkendeztek, hogy milyen kreatív. Nálam ez a hölgy lett volna az első, akitől megváltam volna. Valószínűleg az arabok fetrengtek volna a röhögéstől, az üzletnek meg annyi...
Összes hozzászólás