Mindörökké rock

Bakancslistához adom
Rock of Ages
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 123 perc, 2012

Értékelés:

167 szavazatból
Szerinted?

Bemutató dátuma: 2012. június 21. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Stacee Jaxx
Sherrie Christian
Drew Boley
Constance Sack
Mayor Mike Whitmore
Patricia Whitmore
Paul Gill
Dennis Dupree
Mitch Miley

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
ozati 2022 júl. 20. - 21:00:59 9/10 Előzmény A76
Ez a szám csak az extended cut verzióban van benne 1ó:49p-1ó:52p között.
1/10
pihes 2021 márc. 16. - 06:39:32 1/10
Belekezdtem, de nagyon kár volt. A dalos pacsirták elvették a kedvem tőle rögtön.
Üljön le, egyes!

1/10
arkanum 2018 dec. 28. - 02:29:29 Előzmény metalstorm
Tom Cruise-nek talán a legjobb alakítása. És láthatóan egyáltalán nem értetted, miről szól a film. Pi t abban a korban, amikor már inkább a pop és a rap zenét akarták a stúdiók, a főszereplők kitartottak a rock mellett, ellenállva a kor zenei divatjának. A zenék meg a 80-as évek rockzenéi. A korai, 60-as/70-es évek rockzenéi idején nem mondták, hogy a rock halott. A cím kontextusfüggő. Az egy dolog, ha úgy gondolod, hogy nem fog tetszeni, ne nézd meg, de ha hülyeségeket írsz, akkor hülyének fogsz tűnni
arkanum 2018 dec. 28. - 01:55:18 Előzmény Steelman
Nagy hülyeséget írtál. Az egy dolog, hogy nem tetszik, de nem véletlen, hogy ezek a zenék mennek, s nem a korai rockok. Persze ahhoz kéne tudnod, hogy mihez szólsz hozzá
10/10
ligetiz51 2018 szept. 13. - 17:29:25 10/10 Előzmény viivienneszabo
Teljesen egyetértek, óriási kult. rock film 10/10. Tom Cruise élete egyik legjobb alakítása. Persze ha valaki nem érti azt a jelzett műfaji megjelölést, hogy "comedy" annak .....lejjebb az 1/10-es "kritikák". De nemcsak Cruise zseniális, hanem a többi színész is. Évtizedekik újranézős film.

10/10
viivienneszabo 2018 márc. 19. - 20:43:03 10/10 Előzmény King Diamond
Végre valaki!!! Szinte ugyan ezeket szerettem volna leírni.. féltem tőle, de lenyűgözött! Tom Cruise sosem volt a szívem csücske, sosem gondoltam hogy egy ilyen filmben nézem végig tátott szájjal. Tökéletesen átadja a rocksztár szerepet, simán rajonganék érte, ha az lenne :D Férfiként sosem tetszett, na de ebben a filmben... Pont ez az amiért a rocksztárokért rajongtak... Nagyon átadja ezt az érzést! 10/10!
vászonpeti 2016 márc. 28. - 14:00:10
Érdemes megnézni az IMDB-t, ahol az elsõ mûfaji megjelölés: comedy.
Bejg Lee 2015 szept. 28. - 13:41:07 Előzmény ba0805
Ezen bandáknak semmi közük a Sunset Striphez!
Azért nem szerepeltek.
7/10
szabzero 2015 máj. 25. - 16:49:59 7/10
Szirupos, amerikai happy end-es.
De ha nem a hibákat keressük, akkor azért
messze nem olyan rossz, mint páran írták.
A zenék visszaadják a 80-as évek hangulatát.
7/10
1/10
deadscott 2015 máj. 09. - 21:18:54 1/10
ez a film kínos
1/10
10/10
King Diamond 2015 jan. 17. - 19:26:55 10/10
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Hihetetlen, hogy mennyi buta ember ír a Port.hu-ra. Ez teljes mértékben bebizonyosodik ennek a filmnek a topikjában is. Azért nem tetszett ez a film egyeseknek, mert közük nincs a rockzenéhez, nekem sem tetszene egy olyan film, amiben mondjuk szar rapzene megy végig. De jó is lenne megnézni a film alapjául szolgáló, ugyanezen címen bemutatott musicalt, hátha elhozzák egyszer Magyarországra is, mint anno a Vámpírok bálját is. Ez a film a '80-as évekbeli glam/dallamos rockzene nagyobb bandáiról szól. Igen, én is csak 1985-ben születtem, így nem éltem még akkor, átélni sem tudtam, viszont szeretni szeretem a stílust és a legtöbb bandát, habár kevésbé hallgatom õket, mint mondjuk a heavy/power/folk/speed metalt. Így, teljesen érthetõ, hogy ez nem tetszik egy pronyósnak. Azt is többen megszólták, hogy túl sok a szerelmi szál, túl nyálas a srác meg a kiscsaj. Miért, például Dee Snider, Bret Michaels vagy Sebastian Bach hogy nézett ki annak idején? Mintha nõk lennének. Az ilyen jellegû baromságok miatt érdemes megvásárolni eredetiben a filmet (én ma vettem meg Blu-ray-en, mert annyira tetszett, mikor megnéztem a kibõvített változatot), és megnézni az extrákat is. Az egyik extra kisfilmben pont errõl beszélnek a filmben is elhangzott dalok elõadói. Egy másikban pedig arról, hogy mennyire jól is adták elõ a színészek az õ dalaikat. És szó nincs itt olyanról, hogy csak azért mondták, mert jó pénzt kaptak érte, lehetett látni, hogy amikor például a Def Leppard tagjai megnézték Tom Cruise elõadásában a Pour Some Sugar on Me számukat, teljesen el voltak képedve, hogy mennyire átérzi az egész érzést Cruise és minden elismerésüket fejezték ki számára. Minden volt itt, csak nem megjátszás. Illetve a többi elõadóval kapcsolatban is ez a helyzet. Némelyik szám valóban jobb lett, mint az eredeti, például a Hit Me with Your Best Shot, aminek az eredetije erõtlen, hangszerelésileg egy nulla, itt a filmben viszont brutálisan jó lett, Catherine Zeta-Jones elõtt is le a kalappal, hogy így el tudta énekelni, vagy mondjuk az Any Way You Want It Mary J. Blige-tól. Azt sajnáltam, hogy a Blu-ray lemezen nincs rajta a kibõvített változat, és az extrákban sincsen az egyik legjobb duett, a Scorpions Rock You Like a Hurricane-je. Eszméletlen lett ez is, simán felveszi a versenyt az eredetivel.
Lehet itt utálni Tom Cruise-t, de azért mögé lehetne látni, hogy mennyi munkája is volt ebben a szerepben. Nemcsak a beleélésre gondolok, hanem 4-5 hónapon keresztül naponta 5 órákat gyakorolt énektanárokkal, mint ahogy az egyik kisfilmben el is mondják (a többiekkel együtt, teszem hozzá). Nagyon jó forgatásban lehetett részük a szereplõknek, ami szintén kiderül az extrákból. A film hangzása bitang jó. A magyar hangok is jók, és még szerencse, hogy nem volt magyar felirat a daloknál. Valamint az is kiderül az egyik extrából, hogy szinte tökéletesen vissza tudta adni a film a '80-as évekbeli Sunset Strip hangulatot, pedig nem is ott forgatták, hanem Floridában. Ezt többek közt Dee Snider, Sebastian Bach, Bret Michaels, David Coverdale, stb. mondják, de a pronyósoknak úgysem mondanak ezek a nevek semmit, illetve az eddigi hozzászólók többségének sem.
Jó lett volna ezt a filmet moziban megnézni, még nagyobb élményt adott volna. Így, az 5.1-es házimozi rendszeren és nagy képernyõs tv-n is rendkívüli élmény volt persze, de sajnálom, hogy nem tudtam moziban is látni.
Ettõl függetlenül ez a film a maga mûfajában számomra hibátlan, a dalok rendkívül erõsek, jól hangszereltek, a szereplõk is remekelnek, a hangjuk nagyon jó (szinte mindenkinek). Még többször is meg fogom nézni, és a hivatalos filmzenealbumot is meg fogom valószínûleg venni.
10/10
1/10
metalstorm 2014 ápr. 27. - 05:37:14 1/10
Letöltöttem,beletekertem,elfelejtem! A rock nem ez! Elõre féltem hogy Cruise egy ilyen filmben... Hát volt alapja! Egyszerûen számomra aki a rock zenén nõtt fel, ez sértõ alkotás! Mint az a több részes táncolós éneklõs tinifilm! A HÁJSZKÚLMNYÚZIKEL! Írta itt valaki a Rocksztár c. filmet hasonlatnak ami teljhesen más!! Pedig Tom sem egy utolsó színész,de ezzel lejáratta magát rendesen!
1/10
Steelman 2014 jan. 13. - 21:02:21 1/10
Egy éneklõs-táncolós tini sz*r más köntösbe bújtatva. Nagy részét csak áttekertem...
Szégyen rock néven futtatni.
Elena* 2013 aug. 19. - 13:55:24
aki vaskos színészi produkciót, mélyenszántó gondolatokat, tanulságot meg mittudomén mit vár, az nézze a Bûn és bûnhõdést pl. Ez egy zenés film, ha úgy tetszik, musical, nem rosszabb a története a West side story, vagy a My fair lady, esteleg a Burlesque vagy a Mamma Mia! hasonlóan limonádé történeténél. a zene király, a 80-as évek szoft rock bandáinak nagy slágerei, és egy nagyon könnyed, teljesen komolytalan történet, ami nem akar többnek mutatkozni, mint ami. csak a felszínt karcolgatja az egészbõl, a 80-as évek hangulatát próbálja visszaadni,ami sztem tökéletesen sikerült is,részben a remek színészi alakításoknak köszönhetõen. És igen, az is a jó alakítás, hogy mind röhejes volt, Tom Cruise-tól Catherina Zeta-Jones-ig. Mert röhejes volt az az egész korszak, ennél sokkal gázabbul néztek ki a pasik, és az a világ nem is szólt másról, mint arról, hogy jöjjön a siker, a pénz a nõk és a drogok. volt errõl egy nagyon jó dokumentumfilm, az Aerosmith-bõl Steven Tyler csontra beállva mondta benne, hogy ezért csinálják, meg a rengeteg pénzért. illúzióromboló, de ettõl még születtek zseniális nóták és lettek mégis legendák, mint a filmbéli Stacee:)
Jó ez a film, mindenkinek ajánlom, aki szereti annak a kornak a zenéjét és nem veszi túl komolyan az egészet.
6/10
doktormacko1 2013 aug. 18. - 22:34:41 6/10
6 / 10 Nem bántam , hogy megnéztem a zene miatt. Számomra nosztalgikus hangulatot teremtett. A történet maga gyengécske .
MosFet 2013 aug. 06. - 22:24:32 Előzmény alien1976
A film a zenei hatások miatt és a minõsége miatt csillagos 5ös! A zene a lényeg és a minõség! HD-ben felejthetetlen! Profi az egész! Itt nem a sztori a lényeg! Aki nem rendes hangrendszeren nézi, hanem valami tescos minõségben az ezt nem is érti! Nekem a kocsiban is azóta megvan a soundtrack! Nagyon nagy élmény! Csak ajánlani tudom!

KÉRDÉSEM, hogy tud-e valaki ajánlani hasonló filmet! Pl a tökéletes hang c film is nagyon jó lett! Több ilyen kéne! ;-)
7/10
alien1976 2013 aug. 01. - 05:49:16 7/10
Egy kicsit félve kezdtem el a párommal megnézni a filmet. Sõt bevalva, sokáig volt, holtvágányon a film a polcon, mert nem mertük megnézni.
A sztori a gyengesége ellenére, (lerágott csont alapötlet), elfogadható volt. A zene nagyon sokat dobott rajta, s nekem átjött az akkori életérzés. A fiatal srác színészi játéka nem tetszett, de a többiekkel nem volt gondom. SÕÕÕT! Tom Cruise alakítása nagyon tetszett. A ráépített poénok nagyon jók voltak. Amikor a film vége felé megy a caajhoz, s közben elkapják egy csókra, õ meg jelzi, hogy várjon, az nagyon jó volt. :)
Összegezve, nem bántuk meg, hogy megnéztük.
A76 2013 júl. 21. - 12:16:49
Scorpions: Rock you like a hurricane c. számát éneklik.
A76 2013 júl. 21. - 12:11:42 Előzmény Attlas
Én barangoltam a Youtube-on és találtam egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=0wTYEtHYbgs

Ez vhogy kimaradt (v. kivágták a filmbõl), még a dvd-n sem található. Még az extrák között sincs. túl erotikusra sikeredett volna? Ugyanúgy az I wanna know what love is... is eléggé erotikus lett. Itt is van rajtuk ruha, semmi ocsmány cucc nincs benne. Miért nics benne?
Összes hozzászólás