Film

Végső állomás /Final Destination/

magyarul beszélő, amerikai horror, 94 perc, 2000 15 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

372 szavazatból
Szerinted?
Alex Browning (Devon Sawa) érzi, hogy valami nincs rendben, pedig még fel sem szállt a Párizsba tartó 180-as járatra. A gépen ülve, a felszállás előtti pillanatokban víziója támad, és tisztán lejátszódik előtte, ahogyan a repülőgép felrobban. Ekkor már biztosan tudja, hogy valami szörnyűség fog történni. Pánikba esve próbálja osztálytársait leterelni a repülőről. A teljes káosz elkerülése érdekében, Alexet és hat társát leszállítják a gépről. A csalódott és dühös csoport elkeseredetten nézi, ahogy a gép felszáll, majd hirtelen hatalmas tűzgolyóvá változva felrobban.

Bemutató dátuma: 2000. október 19. (Forgalmazó: Kinowelt)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Alex Browning
Clear Rivers
Carter Horton
Valerie Lewton
Terry Chaney
Bludworth

Linkek:

Vélemény:


szeptember 23. 16:16
Jó az alapötlet, jók a halálok, a célját nálam elérte a film, bármikor szívesen megnézem a második részével együtt. A halál kicselezése volt gagyi, meg néhol olyan hogy is fogalmazzak, logikátlan, de abban a tekintetben, hogy például egy repülőgép balesetnél nem hiszem, hogy a tévé külön lehozza, milyen sorrendben haltak meg az áldozatok. Illetve a főszereplő srácnak vannak elég ostoba döntései, amik alapján én is rá gyanakodnék.

8/10, ez és a második része az igazi, a többi f*s.

március 24. 23:08
Az első rész jó. Hasonló elv mint a képlet.
8/10

január 6. 23:30
Ezt a filmet mi értelme van úgy leadni, hogy kivágják a durva jeleneteket? :D Kb. mintha a Mr. Bean-t vetítenék a poénok nélkül...

Összes hozzászólás