Személy

Denise Richards

színész
 
Született: 1971. február 17. (46 éves) (Amerikai Egyesült Államok, Downers Grove, Illinois)


Értékelés:

55 szavazatból
Szerinted?
Illinoisban született, majd a gimnázium után Kaliforniába költözött és fotómodell lett. Tokióban, Párizsban, New York-ban dolgozott, majd úgy döntött, pályát módosít és színésznő lesz. Mielőtt megkapta első filmszerepét, több népszerű tévéműsorban szerepelt.

Linkek:Vélemény:


2015. február 17. 20:52
Elég baj ez, hogy nem kapott lehetőséget Denise R. Hát mennyivel szebb mint mondjuk Julia Roberts, és mégis őt futtatták. De tudnék még mondani pár ritka ronda színésznőt. Helyettük simán lehetett volna Denise. Viszont a Csillagközi Invázió nagyon jó film. Igaz Scifi, de azon belül magasan a legjobbak között van. És ott Denise is jól színészkedik, kifejezetten jól. Ha nem láttad még, csak ajánlani tudom :) Az a film egy szatíra, scifi köntösben, szóval nem kell komolyan venni, és akkor szórakoztató, és a paródia része is átjön.

Elnézést ha megsértettelek, nem volt szándékos. Csak sokan irígységből szoktak leosztani bizonyos nőket.Azt hittem, te is csak azért írtál ide.

2015. február 17. 20:44
Jó bocsánat. Csak annyira utálom amikor mindig irigységről beszélnek. Egyáltalán nem azt vitattam, hogy nem szép, mert tényleg csodaszép. Csak a filmjei nálam nem nyerők. :)

2015. február 17. 20:33
Ezért van a fórum, vitázzunk, érveket ütköztessünk. Én csak leírtam a saját véleményem, mint ahogy te is. Te sértődtél meg egyböl.
Számomra szépek pl., Kristin Kreuk, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Olivia Wilde, mondjuk ebből kettő kapásból nem amerikai :)

Összes hozzászólás