Személy

Harry Styles

szereplő, színész
Született: 1994. február 1. (24 éves)

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?  Vélemény:


  2016. július 1. 17:59
  Harry Styles egy hihetetlenül kedves, tisztelettudó, tiszteletreméltó fiatal srác, akit a média legtöbbször rossz színben próbálja feltüntetni a megfelelő olvasottság/nézettség miatt. Szerencsére van annyira intelligens, hogy nem engedi, hogy mások véleménye, a hírnév és az ismertség befolyásolja.

  A szerethető személyisége mellett az énekesi pályáján az sem hátrány, hogy igazán jó hangja van, talán a jelenlegi fiatal előadók közül az egyik legjobb. Emellett dalszerzőként is tevékenykedik.

  Talán rossz tulajdonságnak tudnám említeni, hogy egy idióta, de egy nagyon szerethető idióta, a viccei borzalmasak és nem tud táncolni, ha ez hátránynak számít.

  Egy év múlva jön ki az első filme színészként (Dunkirk) kíváncsian várom, hogy fog alakítani, de bizakodó vagyok, ha olyan odaadással csinálja, mint a színpadi jelenlétét és az éneklést, akkor már rossz nem lehet :D

  Remélem első hozzászólóként tudtam egy rövid képet adni róla azoknak, akik majd később a Dunkirk miatt jönnek ide!

  (Próbáltam nem elfogult lenni, de Harry azon kevés személyek közzé tartozik, akiket igazán tisztelek és megérdemlik, hogy tiszteljék, szeressék!)

  Összes hozzászólás