Személy

Rékasi KárolyÉrtékelés:

119 szavazatból
Szerinted?

Vélemény:


2015. október 24. 15:51
Az egyetlen pozitívuma ennek az agyhalott pasinak: a hangja. Szánalmas, ahogy nem képes elfogadni a korát, és már betegesen próbál fiatalnak látszani, miközben ettől még inkább csak egy ripacs, nyálcsorgató öregembernek látszik. Nem értem, hogy Gerda hogy képes elviselni egy ilyen önimádó egoistát, aki van annyira retardált, hogy még büszke is ezekre a tulajdonságaira, mintha ettől még férfiasabb lenne... Engem azokra a szakadt kocsikat tuningoló tinikre emlékeztet, akik megpróbálják a méreteiket, meg az agyuk kapacitását mással kompenzálni - ami lássuk be, hogy egy ilyen öreg embernél már elég ciki... :)
Szerintem az ex-feleségével tökéletes párt alkottak, az ugyanilyen agyhalott, csak nőben. Lehet ez volt a baj, hogy mind a ketten csak magukat imádták? :))

2013. október 10. 01:31
Több darabban is láttam az elmúlt években (pl. Jelenetek egy házasságból, Feketeszárú cseresznye), melyekben rendre jól játszott - nem könnyű szerepekben. A "szappanopera-szereplő Rékasi Károly"-ból talán ki se néztem volna, hogy ilyen komoly drámai alakításokra is képes. Mindenképp érdemes tehát színházban is megnézni! A Feketeszárú cseresznye szerencsére továbbra is műsoron van a József Attilában. Egészen kivételes színházi élmény, csak ajánlani tudom!
(Én pedig valószínűleg A Rózsák háborújában nézem meg legközelebb, amiben - a Jelenetekhez hasonlóan - Détár Enikő a partnere.)

2012. április 26. 13:27
Látom randizol vele, hiszen Te is törölted magadat. Jó mulatást kivánok, amennyiben jó a tippem.

Összes hozzászólás