Családi filmek szombatra

A mai nap pont megfelelő arra, hogy kipihenjétek a heti hajtást, bár a filmes felhozatal elég vegyesre sikerült, azért akad benne értékelhető darab is. Itt a listánk mára!

A fantasztikus Róka úr

DUNA Televízió - november 12., 10.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély.


Apróláb

Film+ - november 12., 10.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas és vidám világukban. Végül is mitől félnének, a hó ártalmatlan, ők pedig hatalmasak, és egyedüli intelligens lakói a bolygónak. Az általános boldogságot azonban titokzatos lábnyomok zavarják meg. Nagy nyugtalanság támad, de mielőtt kitörne a pánik, egy bátor jeti bátran és nagy meggyőződéssel kijelenti, hogy az ominózus lény egy addig ismeretlen, kis lábú fajtól származik, amelyik rejtőzködő életét él és felettébb nehéz lehet megtalálni...


Scooby-Doo – A nagy csapat

Film+ - november 12., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Mistery Inc. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértettenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú, két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne!


A csillagtallérok

m2 / Petőfi TV - november 12., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, alias Flix úr, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg.


Hihetetlen történet az óriás körtéről

m2 / Petőfi TV - november 12., 18.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Napvárosban az élet nyugodt, egészen addig, míg a két jó barát Mitcho és Sebastian egy palackba zárt üzenetet talál a kikötőben. A palackot Napváros eltűnt polgármestere J.B. írta, aki egy titokzatos szigeten rekedt. Mitcho és Sebastian egy életre szóló kalandra indulnak, hogy megmentsék szeretett polgármesterüket, és ezzel a várost Karc úrtól és az újításaitól.


Hupikék törpikék

Cool - november 12., 18.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Törpapa különleges főzetéhez új anyagokra van szükség, melyek beszerzése Ügyefogyi feladata. Persze nevéhez méltó módon végzi azt, így nem csoda, hogy baleset éri. Az erdőben sétálgatva rátalál a Csodák Barlangjára, átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek Ügyifogyit játékbabának hiszik, így a Winslow házaspár gyerekszobájának lakója lesz. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére.


Száva - A szív harcosa

TV2 Kids - november 12., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni.