Családi filmek vasárnapra

Zárjátok a hetet vidámsággal, vasárnapra is válogattunk nektek pár filmet!

Szörnyen boldog Halloween

Minimax - május 21., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Salma az egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város, valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára.


Hókirálynő

TV2 Kids - május 21., 16.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni...


Shaun, a bárány és a farmonkívüli

m2 / Petőfi TV - május 21., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg.


Roald Dahl: Boszorkányok

Cool - május 21., 18.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árván maradt Hero bűbájos nagymamájához költözik, aki őszintén hisz a boszorkányokban amióta barátnőjét egy banya elvarázsolta. Hero csak rémisztő mesének képzeli az egészet, ám amikor a luxus szálloda báltermében szemtanúja lesz a boszorkányok összejövetelének, megretten. Menekülni azonban nincs ideje, mert a Főbanya egérré változtatja, ahogy minden gyereket, aki az útjába kerül. Az egérré változott Hero két barátjával és a nagyival elhatározzák, hogy megfékezik a boszorkányokat, akik aljas tervet szőnek.


Dóra és az elveszett Aranyváros

Moziverzum - május 21., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett Aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek, Dóra nem habozik, kis csapata élén elindul, hogy megmentse őket.


Khumba

Minimax - május 21., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait.