Daniel Craig betörte Dave Bautista orrát, aztán elfutott

A leköszönő Bond-színész egy showműsorban nosztalgiázott. Bautista másképp emlékszik vissza az incidensre.

A héten kerül mozikba Daniel Craig utolsó Bond-filmje, a Nincs idő meghalni, ennek örömére a színész ellátogatott a The Graham Norton Show-ba, ahol a Bond-karrierjéről sztorizgatott. Mesélt többek közt a Spectre - A Fantom visszatérről, amelyet nem szokás a franchise jobban sikerült darabjai közé sorolni, a forgatása viszont bővelkedett izgalmakban. Craignek például sikerült eltörnie a Mr. Hinx nevű bérgyilkost alakító Dave Bautista orrát.

Megütöttem, és telibe kaptam az orrát. Hallottam is, ahogy roppant, és elrohantam. Azt hittem, utánam jön, de nagyon rendes volt.”

Bautista, aki profi pankrátorként kezdte a karrierjét, fogta az orrát, visszatette a helyére, és folytatódhatott a forgatás. Maga az érintett kicsit másképp emlékszik vissza, a Twitteren ugyanis azt írta, hogy Craig nem futott el, csak elkezdett kiabálni, hogy „B*ssza meg, eltörtem az orrát!”

Kiderült az is, hogy maga Craig sem úszta meg sérülés nélkül a forgatást, egy másik jelenetben ugyanis Bautistának kellett őt a falhoz vágnia, és a színész megkérte a kollégáját, hogy ne finomkodjon vele, nyugodtan vihet bele több energiát. A végeredmény az lett, hogy a dobás után Craig térde súlyosan megsérült, és csak később tudták a jelenetet befejezni.

A Nincs idő meghalni világpremierje ma lesz Londonban, és az eseményt, pontosabban a vörös szőnyeges bevonulást élőben lehet majd követni a Facebookon magyar idő szerint 18:30-tól. Akinek van Oculus VR headsetje, az az Oculus Venues applikáción keresztül is részt vehet az eseményen. Az Instagram is készült egy újdonsággal a jeles alkalomra, egy interaktív AR-filterrel bárki belemontírozhatja magát a James Bond-filmek főcímébe.

Via: IndieWire / Variety