Durva Lynch-hangulat uralkodik egy új ibizai éjszakai klubban

David Lynch Pharrell Williamsszel közösen nyitott szórakozóhelyet Ibizán. A dizájn pont olyan, amilyennek azt a rendező munkássága alapján elképzeljük.

El Silenziónak hívják azt az új tengerparti éjszakai klubot, amely nemrég nyitotta meg kapuit a Spanyolországhoz tartozó Ibizán. A Miranda Makaroff által tervezett dekoráció többek közt óriási szövet polipcsápokból, nagy ajkakból és hintaágyakból áll.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

El Silencio Ibiza (@elsilencioibiza) által megosztott bejegyzés

A klub a sziget keleti felén található, a vendégeket DJ-szettekkel és koktélokkal várják a bárnál, de választhatnak a Baleár-szigeteki konyha által inspirált étterem kínálatából vagy fogyaszthatják a Pharrell Williams street-food cége, a ToGo által készített ételeket is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

El Silencio Ibiza (@elsilencioibiza) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első alkalom, hogy Lynch belekóstolt a vengéglátás világába, 2011-ben Párizsban nyitotta meg a Club Silenciót, amit az El Silenzióhoz hasonlóan a 2001-ben bemutatott Mulholland Drive című filmje inspirált. Az a klub csak regisztrált tagok által látogatható, és koncertterem, könyvtár, illetve mozi is várja benne a látogatókat.

Via: Collider / Time Out