Hány lakkréteget lehet még lehúzni a milliárdos Körmös Zoliról?

Még ezt az egyet egész biztosan.

Jákob Zoliról sokszor írtunk már az elmúlt időben. Talán indokolatlanul túl sokszor is.  Kezdjük ott, hogy ismertségét egy tűzpiros Ferrarinak köszönheti. Annak a tűzpiros Ferrarinak, aminek a rendszáma JAKOB 01. Ezzel a tűzpiros Ferrarival szelte az alacsony alvázú luxussportautóknak éppen nem kedves budapesti utakat, majd rövid videókat posztolt arról, ha valakiket azon kapott, hogy azt kocsiját nézik, fényképezik. Ha úgy volt, még meg is engedte az embernek, hogy beleüljön és adjon a kicsikének egy izmosabb gázfröccsöt. Erre felfigyelt az internet, amire felfigyeltek a magazinműsorok szerkesztői is, így a tévében is időnként megmutatta magát a milliárdos, akiről kiderült, hogy abból szedte meg magát, hogy a nők az ő kencéjét kenik a körmükre. 

Innen viszonylag rövid út vezetett odáig, hogy ő legyen A Nagy Ő. Szerény személye ugyan nem tartogatott sok meglepetést, cserébe a műsorban szereplő, a szerelméért küzdő, Romanov-család leszármazottjaként beszambáz fiatal lány vagy a hamiskásan Titanic-betétdalt éneklő nő a társaikkal karöltve annál inkább. Valahogy így:

A Nagy Ő: „Tele ment a szemem csöccsel"

Jákob Zoltán csak mellesleg milliárdos, de a pénz nem boldogítja, ezért reméli, hogy ebben a műsorban megtalálja azt, amit pénzért nem lehet megvenni, a boldogságot, a szerelmet, de egyelőre csak diszkréten fedett női melleket kapott.

Tovább

Jákob nem szerepelt túl jól, mert ez nem az ő terepe. 

Lehet viszont még korunk Hemingway-e. Jákob Zoli mesés utazásai közben mereng el élete nagy igazságain, így mindenki megtudhatja, hogy milyen is az élete egy milliárdosnak még mielőtt ráérzett volna a géllakk édes ízére.  

A bestseller besorolást  messziről elkerülő  kötet tanulságait boncolgatva elemeztük ki Jákob Zolit, aki most már szó szerint olyan mint, egy nyitott könyv. 

  • A podcastből kiderül, hogy mi köze egy nemzetközileg ismert popsztárnak Jákobhoz,
  • és az is, hogy mikor, hol és milyen farok csapta arcon Jákobot.