Házasság első látásra: dúl a dráma, Geri faképnél hagyta Bogit!

Bogi és Geri „könyöklős” incidense szakítássá fajulhat.

A TV2 új realityjében már a múlt heti epizódokban is gyülekeztek a felhők Bogi és Geri kapcsolata felett, de mostanra sikeresen eljutottak oda, ahová más házaspároknak hosszú év(tized)ek kellenek, azaz kölcsönösen egymás idegeire mennek. Megírtuk mi is az ibizai nászúton történteket, amikor is Bogi egy tengerparti vacsora közben megkérte férjét, hogy vegye le a kezét az asztalról, majd séta közben is kiosztotta Gerit, amiért nem tud csendben maradni. (Vacsora közben amúgy Bogi lenyalta a humuszos kést, ami szintén nem elegáns.)

Úgy tűnik, mély nyomokat hagyott ez az incidens bennük, mert még hazaérve is ezt próbálták feldolgozni. Hogy csökkentsék (?) a páros közti feszültséget, Bogi javaslatára meglátogattak egy etikett-tanárt, aki megpróbálta rávezetni őket a helyes étkezés szabályaira. Geri azt a tanulságot vonta le ebből a leckéből, hogy az őt „csesztető” Bogi maga sincs tisztában ezekkel a szabályokkal. A nő cserébe újra felhozta a könyöklős incidenst.

Bogi és Geri meghittnek szánt vacsorája sem pont úgy sikerült, ahogy azt a romantikus lányregények elképzelik. A nő kifejtette, hogy „van olyan, hogy két ember nem rezeg együtt egyszerre”, és hogy nem érzi, hogy kapcsolódnának a férfivel. Geri biztosította őt arról, hogy „nem bántasz meg, csak felidegesítesz”, aztán visszatért az etikettórára, és arra, hogy mit várna el a nőtől: hogy ne „szapulja folyamatosan”, és egy nap ne 50-szer szóljon rá. Bogi nem tanúsított megbánást, szerinte azért szól rá Gerire, mert a férfi amúgy „állandóan szétfolyik.”

Geri annyira felhúzta magát, hogy felállt az asztaltól, és közölte a stábbal, hogy nem is akar most megszólalni pár percig.

A faképnél hagyott Bogi a könnyeivel küzdve ezt így kommentálta:

Ez van, hogyha elmondod, hogyan érzel valójában, és nem raksz rá filtert, és akkor ki van sétálva."

A nő szerint Geri eddig nem mondta meg neki, hogy mi baja van vele, de ha problémája van, „akkor álljon belém.”

Geri végül visszatért az asztalhoz, de csak azért, hogy közölje, majd akkor érdemes folytatniuk a beszélgetést, ha lehiggadtak, és aztán újra elment. A kamerának azért elmondta, hogy Bogival most „nem akar barátkozni”, és hogy keresse meg, amikor már tudja, hogy mit akar. Szerinte a nőt zavarja, amikor magáról kell beszélnie, és a terapeutánál sem volt önmaga.

Látok esélyt rá, hogy kibékülünk, de most elvágta magát…. Ha eddig nem volt fal, akkor most kínai nagy fal van...”