Hírességek, akikről nem is sejtetted, hogy rokonok

Tudtad, hogy Tom Hanks egyszer eljátszotta a saját rokonát?

Túlzás lenne azt állítani, hogy Hollywoodban mindenki mindenkinek a rokona, de ha vérségi kapcsolatokat keresünk, akkor nincs nehéz dolgunk. Az nem annyira meglepő, hogy sok gyerek választja a híres apja / anyja pályáját, de az egyszeri mozinézőnek ez nem mindig nyilvánvaló, mert a fiatal színészek egy része megváltoztatja a vezetéknevét, hogy ne vádolhassák nepotizmussal. Az alábbi listában mutatunk ilyen eseteket is, és olyanokat is, ahol csak komoly kutatómunka után derül ki, hogy a sztárok rokonságban állnak egymással. A mai nap nagy híre, hogy Matthew McConaughey és Woody Harrelson testvérek lehetnek, úgyhogy megnéztük, ki kinek a rokona Hollywoodban.

Jamie Lee Curtis és Janet Leigh

Forrás: Getty Images

 

Jamie Lee Curtis nemcsak a tehetséget örökölte édesanyjától, Janet Leigh-től, de a horrorfilm műfaja iránti elköteleződést is. Curtis a Halloween-filmsorozat főszereplője, Leigh pedig Alfred Hitchcock Psychójában szerepelt.

Phil Collins és Lily Collins

Forrás: Getty Images

 

A vezetéknév árulkodó, de sokan nem tudják, hogy a legendás énekes Lily Collins édesapja. A 34 éves sztár, aki a Netflix szériájának, az Emily Párizsbannak a főszereplője, a 2017 márciusában megjelent könyvében ezt írta az apjáról, illetve az apjának:

"Megbocsátok neked, amiért nem voltál mindig ott, amikor szükségem volt rád, és amiért nem az az apa voltál, akire számítottam. Megbocsátom a hibákat, amiket elkövettél. És bár úgy tűnhet, hogy már túl késő, nem az. Még annyi időnk van, hogy továbblépjünk."


Bryce Dallas Howard és Ron Howard

Forrás: Getty Images

 

A Jurassic World színésznője, Bryce Dallas Howard az Oscar-díjas rendező és színész, Ron Howard lánya. Bár szerepelt az apja által rendezett A segítségben, szokott azzal viccelődni, hogy könyörögnie kell a faternak, hogy részt vehessen az aktuális filmje castingján.

Tom Hanks és Mr. Rogers

Forrás: InterCom

 

Hanks kiköpött mása volt Fred Rogers műsorvezetőnek az Egy kivételes barát című filmben, ami nem csoda, mert őt alakította. Az Ancestry.com kutatása szerint azonban a hollywoodi sztár valójában hatodik unokatestvére Mr. Rogersnek. A további kutakodás azt is kimutatta, hogy Hanks és Rogers két olyan testvér leszármazottja, akik a függetlenségi háborúban harcoltak az amerikai függetlenségért.

Dolly Parton és Miley Cyrus

A 61. Grammy-díjátadón Miley Cyrus a Jolene című slágerrel tisztelgett Dolly Parton előtt, de nem csak ennyi köztük a kapocs, Parton valójában Cyrus keresztanyja. Kapcsolatuk Parton és édesapja, a countryzenész Billy Ray Cyrus életre szóló barátságából ered.

Jonah Hill és Beanie Feldstein

Forrás: Getty Images

 

Az Oscar-díjra jelölt Hill az Éretlenségi című film és a Hétköznapi vámpírok színésznőjének idősebb testvére. Hill annyira csodálja kishúgát, hogy "személyes hősének" nevezte, és még egy tetoválást is szentelt neki, amin az áll: "Helló, Beanie!".

Dakota és Elle Fanning – Kate Middleton

Forrás: Getty Images

 

Dakota Fanning és testvére Elle Fanning, aki Nagy Katalint alakítja az HBO sorozatában a valóságban is királyi család leszármazottai. Igaz, nagyon távolról.

Az Ancestry.com családtörténésze 2014-ben kutatta ki, hogy Dakota és Elle rokoni kapcsolatban áll III. Edward királlyal, aki 1327 és 1377 között uralkodott Angliában. Kate Middleton édesanyja, Carole Middleton szintén III. Edward király leszármazottja, így Fanningék és Cambridge hercegnéje (nagyon) távoli rokonok. Elle konkrétan Kate 21. unokatestvére.

Barbra Streisand és Josh Brolin

Forrás: Getty Images

 

A 80 éves Barbra Streisand Josh Brolin mostohaanyja. Az énekesnő 1998 óta él házasságban Brolin színész édesapjával, James Brolinnal. Az ifjabb Brolin és Streisand között kiváló a viszony, az énekesnő alig várta, hogy nagymama lehessen.

Lily Allen és Alfie Allen

Forrás: Getty Images

 

A Trónok harca színésze, Alfie Allen az angol énekes-dalszerző, Lily Allen testvére. A lány 2007-ben írta róla az "Alfie" című gúnyos dalt, amelyről a Marie Claire-nek elmondta, hogy "sok családi vita tárgya volt".

Warren Beatty és Shirley MacLaine

Forrás: Getty Images

 

Beatty MacLaine öccse. 2012-ben, az Amerikai Filmintézet életműdíjának átvételekor MacLaine úgy köszönte meg Beattynek, mint aki "a leghosszabb ideig ismerte és a leghosszabb ideig szerette ezen a bolygón".

Sofia Coppola, Nicolas Cage és Jason Schwartzman

Forrás: Getty Images

 

Jason Schwartzman édesanyja Talia Shire színésznő, Francis Ford Coppola rendező nővére. Francis egyben Sofia Coppola édesapja is. Mivel Nicolas Cage Francis testvérének, August Coppolának a fia, ő Shire és Francis unokaöccse is.

Hugh Grant és Thomas Brodie-Sangster

Forrás: Getty Images

 

Az Igazából szerelem miniszterelnökét alakító Grant és a filmben hősszerelmes kisfiút játsszó Thomas Brodie-Sangster másodunokatestvérek. A forgatáson találkoztak először.

Via: Buzzfeed / People