Így kárörvendenek a sztárok Trump letartóztatása miatt

Imádják, hogy az exelnököt pont a szülővárosában vették őrizetbe. Megszólalt a pornósztár is, akivel összeszűrte a levet.

Április 4-én a volt amerikai elnököt, Donald Trumpot letartóztatták New Yorkban, és 34 vádpontban emeltek vádat ellene.

Trump ellen az esküdtszék többek közt azért emelt vádat, mert a gyanú szerint 2016 októberében 130 ezer dollár "hallgatási pénzt" fizetett a pornósztár Stormy Danielsnek, hogy ne beszéljen a szexuális kapcsolatukról. Daniels azt állítja, hogy 2006-ban egy nevadai szállodában szexelt Trumppal, míg az exelnök tagadja, hogy az aktus megtörtént volna.

Trump korábbi ügyvédje, Michael Cohen azt állítja, hogy az exelnök utasította őt a fizetésre "elsősorban a választások befolyásolása céljából". Cohen 2018-ban bűnösnek vallotta magát a vádakban, és három év börtönbüntetésre ítélték.

Míg a volt amerikai elnök ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott összes vádpontban, a közösségi médiában számos híresség megünnepelte a letartóztatását.

Jimmy Kimmel, az egyik legnépszerűbb talk show (és a legutóbbi Oscar-gála) műsorvezetője Trump vején, Jared Kushneren élcelődött. Egy fotót tweetelt róla a következő felirattal: "Amikor az összes apád börtönben végzi".

Ezzel arra utalt, hogy Kushner igazi apját, az ingatlanfejlesztő Charles Kushnert a 2000-es évek elején két év börtönre ítélték illegális kampánytámogatások, adócsalás és tanú befolyásolása miatt.

A Balfékek című sorozat sztárja, Yvette Nicole Brown a volt amerikai elnök stílusában írta meg örvendező tweetjét.

"Hát nem nagyszerű?! Köszönjük a manhattani ügyészségnek! Köszönjük NYC! Azt kell mondanom, hogy hab a tortán, hogy NEW YORK-ban tartóztatták le, a városban, amelyről azt hitte, hogy az Övé. Mi MINDANNYIAN nevetünk rajtad Donald Trump, és ez nem egy szomorú nap. Ez egy DICSŐ nap, amely bebizonyítja, hogy SENKI sem áll a törvények felett.”

Tamar Braxton énekesnő és televíziós személyiség egy gúnyos kérdést tett fel Trumpnak a Twitteren, utalva arra, hogy a volt elnök a mexikói bevándorlókat előszeretettel hívta „gengsztereknek”.

Szóval ha Trumpot letartóztatják, az most azt jelenti, hogy ő is "gengszter"?".

George Takei, a Star Trek sztárja nem bonyolította túl, csak annyit tweetelt, hogy "Szegény bébi".

Trump (állítólagos) szexpartnere, Stormy Daniels is élvezi a helyzetet, a saját Twitter-oldalán kommentálja az eseményeket. Volt, aki azt írta neki, hogy „Trump elnök egy háromméteres rúddal sem nyúlna hozzád”, mire így reagált: „Igaz, egy hétcentist használt.”

Tegnap pedig egy korhatáros tweetben ezt írta:

Mindenki azt mondogatja, hogy "cumdumpster" vagyok, mintha ez rossz dolog lenne. Határozottan jobb móka a szexi partnerem alatt lenni, mint letartóztatásban."

Via: Unilad