Jennifer Lopez és Ben Affleck második eljegyzése házassággal végződött

Las Vegasban mondták ki a boldogító igent.

Először a TMZ tette közzé, hogy július 16-án, szombaton az 52 éves Jennifer Lopez és a 49 éves Ben Affleck összeházasodtak, majd a hírt JLo is megerősítette saját honlapján, az onthejlo.com-on, ahol több kép és videó is látható az esküvőről.

"Megcsináltuk" - írta Lopez már Mrs. Jennifer Lynn Affleck néven. "A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderült, hogy a szerelem türelmes is. Húsz évig türelmes. (…) Tegnap este Vegasba repültünk, sorban álltunk az engedélyért négy másik párral, akik mindannyian ugyanazt az utat tették meg a világ esküvőfővárosába... mindannyian ugyanazt akartuk - hogy a világ elismerjen minket partnerként, és a házasság ősi és egyetemes szimbólumán keresztül nyilvánítsuk ki a világnak a szerelmünket.

Forrás: Getty Images - Bellocqimages/Bauer-Griffin

 

Igazuk volt, amikor azt mondták, hogy "minden, amire szükséged van, az a szerelem". Annyira hálásak vagyunk, hogy ezt bőségesen megkaptuk, egy új csodálatos családot öt csodálatos gyermekkel, és egy olyan életet, amelyre soha nem volt még több okunk várni."

A sztárpár először 2002-ben jegyezte el egymást, de két évvel később szakítottak. Tavaly kezdtek el újra járni, és kevesebb mint egy évvel később, 2022 áprilisában másodszor is eljegyezték egymást.

Jennifer Lopezről legutóbb a Netflixre felkerült dokumentumfilmje kapcsán írtunk, összeszedve belőle az 5 legsokkolóbb állítást.

via: NME