Ma ezekről a színészekről derült ki, hogy zaklathattak másokat

A pletykafészek, az Ítélet: család és a Szökés című sorozatok egy-egy szereplője, valamint Steven Seagal is a listán van.

Update: A magyar származású Louis C.K.-ről is terjedelmes cikk jelent meg tegnap a New York Times-ban, miszerint a komikus nők előtt maszturbált. Eddig öt nő mondta el, hogy akaratuk ellenére végzett önkielégítést Louis C.K. előttük, de Abby Schachner színésznő azt nyilatkozta, hogy miközben telefonon beszélt a férfival, hallotta, hogy a stand-upos maszturbál a vonal másik végén. Ezért hat évvel később elnézést is kért tőle. Még a New York Times-cikk megjelenése előtt lefújták új filmjének, az I Love You Daddynek premierjét, valószínűleg már tudták, hogy cikk fog megjelenni róla viselt dolgairól, és igyekeztek Louis C.K. távol tartani az újságíróktól. 

A Szökésből Robert Kneppert Susan Bertram jelmeztervező vádolta meg szexuális zaklatással: 1992-ben, a Benzin, étel, szállás című film forgatásán történt az eset, amikor egy forgatási szünetben Bertram odament a színész öltözőkocsijához, hogy egy pár ruhát adjon át neki.

Robert Knepper a Szökésben

 

A nő keze tele volt, a színész ezt kihasználva megragadta őt, és a ruhája alá, a lába közé nyúlt, és olyan erősen megszorította, ahogy csak tudta. A falhoz nyomta, és azt kiabálta, hogy "Úgy megb***lak, hogy a füled is kettéáll". A nő valahogy ki tudott szabadulni a szorításból, feltépte az ajtót, és egyenesen kiesett az öltözőkocsiból. Dominique DuBois, a jelmeztervező asszisztense is megerősítette a történetet: Bertram elmesélte neki, mi történt, láthatóan remegett és zaklatott volt. Knepper Instagram-oldalán reagált a vádakra:
„Meg vagyok döbbenve és fel vagyok dúlva, hogy igaztalanul egy nő elleni erőszakkal vádolnak. Ez nem én vagyok. Azoknak, akik ma a támogatásukról biztosítottak, szívem legmélyéről köszönöm!”

Jeffrey Tambor, Az ítélet: család sztárja ellen az Amazon indított vizsgálatot, mivel őt is szexuális zaklatással vádolják. Az elszenvedő fél korábbi asszisztense, Van Barnes volt, aki azt állítja, hogy a színész illetlenül viselkedett vele. Tambor visszautasította a vádakat, és alaptalannak nevezte az állításokat.

Jeffrey Tambor Az ítélet: családban

 

Steven Seagal feje felett is gyűlnek a sötét fellegek: Portia de Rossi a legújabb színésznő, aki előállt történetével Steven Seagalról. Mint azt már korábban megírtuk, az akciósztár Julianna Marguliesnek egy szál kimonóban, csodamasszázs ígérve nyitott ajtót egy meghallgatáson. Most Az ítélet: család színésznője számolt be arról, hogy a színész szintén egy meghallgatás alkalmával zaklatta őt is. Egyedül voltak a színész irodájában, amikor Seagal azt mondta neki, hogy a vásznon kívül is fontos az emberek közti kémia, majd lehúzta a sliccét.

Ed Westwickről, A pletykafészek sztárjáról már írtunk tegnap, miszerint Kristina Cohen színésznő azzal vádolta meg a színészt, hogy megerőszakolta őt. A mai hírek arról szólnak, hogy egy korábbi színésznő, Aurélie Wynn is Westwick áldozata lehetett, őt – állítása szerint - 2014-ben erőszakolta meg. Wynn egy Facebook-posztban számolt be az őt ért erőszakról.

Ed Westwick A pletykafészekben

 

Azt írta, hogy csak egy fürdőruhát viselt, amit Westwick letépett róla, arccal a földnek nyomta olyan erősen, hogy a színésznő nem tudott szabadulni. Wynn elmondta a történteket akkori barátjának, Mark Sallingnak, aki többek közt a Glee-ben szerepelt, és nem régen ítélték el gyermekpornográf felvételek birtoklásáért. A színésznő elmesélte a történteket barátainak is, akik azt tanácsolták neki, hogy ne szóljon senkinek, nehogy azzal gyanúsítsák, hogy csak a 15 perc hírnévért mond ilyeneket, azonban Cohen hatására most mégis elállt az üggyel.