Ne nézzen most ide, aki nem bírja a magasságot!

Az Emirates Airline elkészítette a világ legmagasabban forgatott reklámfilmjét: a 828 méteres magasságával a Föld legmagasabb épületének számító Burdzs Kalifának a tetejére állítottak oda egy stewardesst.

Na jó, a filmesek csaltak egy kicsit, mivel a hirdetésben nem egy igazi légikísérő, hanem egy stewardessnek öltözött profi ejtőernyős oktató, Nicole Smith-Ludvik szerepel, akinek a testi épségét a ruhája alá szerelt speciális biztonsági övekkel védték.


Mivel többekben felmerült, hogy csak trükkfelvételről van szó, az emirátusokbeli légitársaság a reklámon kívül egy rövidke werkfilmet is nyilvánosságra hozott, amelyben megmutatják, hogyan készült a nagyjából öt órán át forgatott kisfilm.

A reklám egyébként az Igazából szerelem című romkomot idézi meg, mivel a világ tetején álló stewardess Andrew Lincoln karakteréhez hasonlóan kartonpapírtáblákra írva mutatja meg az Emirates Airline üzenetét (miszerint ha velük utazunk, mi is a világ tetején érezhetjük magunkat).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emirates (@emirates) által megosztott bejegyzés


A kamera csak ezután leplezi le, hogy a légikísérő nem máshol áll, mint a 828 méter magas tornyon, egy mindössze 1,2 méteres átmérőjű kis területen. Ezzel pedig az Igazából szerelem mellett Tom Cruise is azonnal beugrik mindenkinek, a színész ugyanis szintén a Burdzs Kalifát mászta meg a Mission:Impossible negyedik részében – de szerencsére a reklámfilm szereplője egy helyben áll, különben tényleg rosszul lennénk!


(via hvg.hu)