Tudta? Patrick Swayze is benne lett volna a Zombielandben

Neki szánták Bill Murray szerepét, a zombiapokalipszis közepén boldogan élő hollywoodi sztárt. Vigyázat, spoilerveszély!

Nagyon érdekes infót osztott meg a 2009-es Zombieland írópárosa, Rhett Reese és Paul Wernick a filmrajongókkal az AMC-n, Kevin Smith geek műsorában:

eredetileg vagy Patrick Swayze, vagy Van Damme szerepelt volna Bill Murray helyett a Zombielandben!

Ez az a film, amiben Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin együtt menekülnek a zombik elől, és közben véletlenül belebotlanak az igazi Bill Murray-be, hogy aztán együtt bolondozzanak vele a luxuskecójában. Csak sajnos amikor Bill Murray poénból beöltözik zombinak, a wannabe zombivadászok reflexből lelövik.

Na ezt a szerepet eredetileg Patrick Swayze-nek szánták, aki a Zombielandben bolondozva valószínűleg újra felhúzta volna az ikonikus elnökmaszkját a Holtpontból, vagy előadta volna Emma Stone-nal a Dirty Dancing egyik emlékezetes táncjelenetét (ahogy Murray is Szellemirtósat játszik Harrelsonnal és egy porszívóval az egyik jelenetben). Csakhogy a forgatás idejére a rákos színész már nagyon rossz állapotban volt, 2009 őszén pedig sajnos 57 évesen meghalt.

Érdekes, hogy ekkor még mindig nem Bill Murray volt a következő jelölt az emlékezetes cameószerepre, hanem Jean-Claude Van Damme! Murrayt végül Woody Harrelson javasolta, mert az 1996-os Tökös tekés forgatásán nagyon jó barátok lettek.

A Zombieland forgatókönyvírói, Rhett Reese és Paul Wernick egyébként jelenleg épp a Deadpool 2 forgatókönyvén dolgoznak, úgyhogy az évek óta ígérgetett, de soha el nem készülő Zombieland 2-re még várni kell. (via Movieweb)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu