Végre feltették Johnny Depp médiasztárrá vált ügyvédnőjének a nagy kérdést

Régóta tartja magát a pletyka, hogy a színész összejött a jogi képviselőjével a tárgyalás alatt.

A Johnny Depp és Amber Heard közti bírósági szappanopera egyik legizgalmasabb karaktere Camille Vasquez, Depp ügyvéde volt, aki az évad végére főszereplővé lépett elő. A nézők addigra már mind azt találgatták, hogy a 38 éves, kolumbiai apától és kubai anyától származó nő és a színész kapcsolata túl van-e az ügyfél-kliens viszonyon és esetleg már a barátságon is.

Az állítólagos románcról szőtt pletykák és fantáziálások azonban többnyire megmaradtak a közösségi oldalak és a bulvárlapok keretein belül – egészen mostanáig, mert Gayle King a CBS Mornings című műsorban feltette a nagy kérdést Vasqueznek.

Az ügyvédnő elismerte, hogy tudott a pletykákról, és nem volt éppen elragadtatva tőlük.

"Kiábrándító volt végighallgatni ezeket, de szerintem azért terjedtek el, mert az emberek szeretik a szerelmi történeteket" – fejtegette, hozzátéve, hogy

természetesen semmi sem igaz az egészből.

King felvetette, hogy a nézők azért láthattak bele többet a kapcsolatba, mert Depp és Vasquez fizikai értelemben is feltűnően intimen viselkedett egymással.

"Persze, de én mindenkivel ilyen érzékeny vagyok” – válaszolta erre Vasquez.

Nem hiszem, hogy bármi baj lenne azzal, hogy törődsz az ügyfeleiddel. Nem igaz? Én az életéért, a nevéért küzdöttem."

Vasquez megjegyezte, hogy az egész jogi csapat ugyanígy viselkedett Depp-pel, hogy színész "védettnek" és támogatottnak érezze magát.

Via: Uproxx