Hátborzongatóan jó a Whitney Houstonról szóló életrajzi film trailere

Naomi Ackie brit színésznő a Whitney Houston-rajongók szerint is kiválóan alakítja a többszörös Emmy- és Grammy-díjas amerikai énekesnőt.

A TriStar Pictures közzétette az első előzetest a december 21-én a mozikba kerülő I Wanna Dance with Somebody-hoz, ami a 2012-ben elhunyt Whitney Houston életét dolgozza fel. A többszörös Emmy- és Grammy-díjas amerikai énekesnőt Naomi Ackie brit színésznő alakítja, a rajongók pedig most először láthatták, hogyan sikerült átlényegülnie a '90-es évek egyik legnépszerűbb popdívájává.

Az új trailerben látható többek között Whitney Houston első színpadi fellépése, a Több mint testőr című mozifilm forgatása és az a pillanat is, amikor ő énekelhette el az amerikai himnuszt az 1991-es Super Bowl-döntőn. Íme:

Az előzetes debütálása után számos Whitney Houston-rajongó osztotta meg a véleményét a közösségi médiában. Az első reakciók összességében pozitívak voltak Naomi Ackie-vel kapcsolatban:

  • „Lehet, hogy nem úgy néz ki, mint Whitney, de rohadtul úgy beszél, mint ő.”
  • „A hangja pont olyan, mint Whitney Houstoné. Elég hátborzongató.”
  • „Aggódtam, hogy ez a film elkészül, de máris klasszisnak tűnik, és inkább ünnepi hangulatú, mintsem tragikus.”

A Kasi Lemmons által rendezett és az Oscar-jelölt Anthony McCarten által írt életrajzi film producere a Columbia Records lemezkiadó többszörös Grammy-díjas vezetője, Clive Davis volt, akit egyébként Stanley Tucci alakít a filmben. Ashton Sanders Whitney Houston férje, Bobby Brown szerepében lesz látható, Tamara Tunie és Clarke Peters pedig a sztár szüleit, Cissy és John Houstont alakítja.

(via The Independent & The Hollywood Reporter)