Jodie Foster a legcoolabb ápolónő

A Hotel Artemisbe rajta kívül is a legnagyobb sztárok csekkoltak be. Nézd meg az előzetest!

A címszereplő létesítmény persze nem szálloda, hanem egy titkos kórház, amit a Jodie Foster által alakított Ápolónő vezet, és ami exkluzívan csak a beavatott gengsztereket fogadja, akik így anélkül gyógyulhatnak, hogy kellemetlen kérdésekre kellene válaszolniuk.

Az elvileg biztonságos helyen azonban egy éjszaka minden a feje tetejére áll, amikor egy legendás bandafőnök bukkan fel, hogy sürgős kezelést vegyen igénybe. Az éppen a helyszínen tartózkodó bűnözők/ápoltak körében rögtön kitör a villongás, és az is kiderül, hogy valamelyikük nem minden hátsó szándéktól mentesen csekkolt be.

A Vasember 3., a Mission: Impossible – Titkos nemzet és a készülőben lévő Sherlock Holmes 3. forgatókönyvírójaként ismert Drew Pearce bemutatkozó nagyjátékfilmjében Fosteren kívül olyan sztárok jelennek meg, mint Jeff Goldblum, Sofia Boutella (Kingsman, A múmia, Star Trek: Mindenen túl), Dave Bautista (A galaxis őrzői, Szárnyas fejvadás 2049), Charlie Day (Förtelmes főnökök) vagy Zachary Quinto (új Star Trek-filmek).

A Los Angelesben, 2028-ban játszódó filmet július 20-án mutatják be a brit mozik – az amerikai és a magyar premierről egyelőre nincs hír.


(via Digital Spy)