Karantén van. Unatkozunk. Jöhet egy kis csajbunyó?

Úgy tűnik, a sztárok is unatkoznak a karanténban. Míg a Csodanő, Gal Gadot korábban egy megható videót osztott meg, amelyben színészbarátaival az Imagine-t énekelték, Tarantino kedvenc kaszkadőre, Zoë Bell maradt a kaptafánál – és elkészítette az „anti-Imagine”-t.

A több mint ötperces mesteri videó, a Boss B*tch Fight Challenge kedvéért Bell két tucat híres színésznőt trombitált össze, köztük Cameron Diazt, Rosie Perezt, Rosario Dawsont, Florence Pugh-t, Halle Berryt, Lucy Lawlesst, Scarlett Johanssont, Drew Barrymore-t, Margot Robbie-t, Zoë Saldanát, Thandie Newtont, Juliette Lewist, Julia Butterst (a Volt egyszer egy… Hollywood gyereksztárját) vagy Daryl Hannah-t.

A neveket pedig azért is volt jó felsorolni, mert a montázs meglehetősen mozgalmas, és nem olyan könnyű mindenkit felismerni. A Boss B*tch Fight Challenge háttértörténete egyébként az, hogy Bell unatkozik a karanténban, és szívesen lógna pár barátjával. Szóval tesz egy pár menő harcmozdulatot a kamerába, és a vágás csodájának a segítségével a következő, amit látunk, hogy Lucy Lawless, az egykori Xena kapja az ütéseket.

Lawless Tara Macken kaszkadőrnek adja tovább a stafétát, aki Drew Barrymore-t üti-vágja, majd Juliette Lewis következik – és így tovább, amíg az egész vissza nem ér Bellig. A kihívásban részt vevő kaszkadőrök elképesztő ugrásokat, hátraeséseket és egyéb kunsztokat produkálnak, míg van olyan színésznő, aki a kiskutyájával nyalatja meg ellenfele arcát (vagyis a kamerát), de olyan is, aki megcsikizi.

Margot Robbie, akit legutóbb a Harley Quinn filmben láthattunk, stílszerűen egy baseballütőt ragad magához, de nagyjából mindenki valami nagyon szórakoztatót csinál. A videó elsőre talán kicsit erőszakosnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy egy kaszkadőr ötlete volt, a résztvevői is nagyrészt kaszkadőrök és akciósztárok, és minden bizonnyal pusztán a szórakoztatás a célja, amit szerintünk remekül teljesít.


(via Uproxx)