Nem szégyenlős a Queen-film új előzetese

Freddie Mercury végre nem csak nőkkel enyeleg, a Brian Mayt alakító színész pedig jobban hasonlít Brian Mayre, mint az igazi.

Korábban rengetegszer írtunk már a sajnos majd csak november 1-jén érkező Queen-filmről, a Bohemian Rhapsodyról, hiszen már nagyon várjuk. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a neves tévés alkotó, Bryan Fuller (Halottnak a csók, Hannibal) a közösségi médiában ment neki a stúdiónak, amiért a mű eddigi előzeteseiben kvázi eltitkolták Freddie Mercury biszexualitását, illetve azt, hogy AIDS-betegség miatt halt meg.

A FOX stúdió a jelek szerint vette a lapot, hiszen a most nyilvánosságra hozott legújabb trailerben már nemcsak egy nővel, hanem egy férfival is láthatjuk enyelegni az énekest. Az előzetes ezt leszámítva is meglehetősen akciódús: az életrajzi film hősei többször majdnem összeverekednek benne. Ezenkívül láthatjuk nyomait Mercury macskamániájának is.

A Bohemian Rhapsody Fuller beszólása előtt sem volt mentes a botrányoktól: a stúdió ugyanis kénytelen volt lecserélni a nemi erőszakkal vádolt Bryan Singer rendezőt, így végül Dexter Fletcher (Eddie, a sas, Rocketman) fejezte be a filmet. Erről itt, itt és itt írtunk korábban.


(via FOX)