Nézd meg Brad Pittet új szerepkörben!

Ő volt John Krasinski (Hang nélkül) online show-jának, a Some Good Newsnak a meglepetésvendége vasárnap. Sosem találnátok ki, milyen minőségben!

John Krasinski Some Good Newsa rendhagyó hírműsor, amelynek a segítségével a színész-rendező megpróbál pozitív híreket csempészni a koronavírus miatt nehéz időszakot élők napjaiba. Ebben volt a segítségére egy cameo erejéig Brad Pitt – mint időjárás-jelentő.

Krasinski a műsorban nagyon izgatott lett, mert személyes üzenet érkezett a Nemzetközi Űrállomástól. „Hát most szükségem van egy másodpercre, hogy újra kapjak levegőt.

Addig vessünk egy pillantást az időjárásra! Brad, mi újság odakint?”

– vezette fel a házigazda a sztárt körülbelül a show felénél.

Ezután a kamera átváltott Pittre, aki kikukkantott egy erkélyre, és közölte, hogy az idő „egész jónak tűnik”. A dologról beszámoló Entertainment Tonightban ugyanakkor leszögezték, hogy a sztárnak még nem kéne búcsút vennie a színészettől, mert időjárás-jelentőnek azért nem olyan jó (ezzel egyaránt célozhattak a jelentés szűkszavúságára, ahogy arra is, hogy a felvétel tanúsága szerint kifejezetten borús idő volt a helyszínen).

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik az is, hogy Brad Pitt nem először játszott időjárás-jelentőt. 2017–18 folyamán a The Jim Jefferies Show című humorműsor hét epizódjában is ő volt az egyszerűen Időjárás-jelentő névre hallgató figura, aki a műsorvezető nem kis bosszúságára folyamatosan ontotta magából a keserű próféciákat a klímaváltozással kapcsolatban.


(vie etonline)