Nicolas Cage végre eljátszhatja Supermant

A sztárnak ezzel régi vágya válik valóra.

Két Batman-mozival a háta mögött Tim Burton 1998-ban meg akarta rendezni a Superman Lives című szuperhősfilmet – méghozzá nem mással, mint Nicolas Cage-dzsel a címszerepben. A filmterv sajnos nem valósult meg, de egy pár évvel ezelőtt a projekt viszontagságairól szóló dokumentumfilm, a The Death of „Superman Lives”: What Happened?  nyomán felkerült a netre Cage ruhapróbája: a rövid felvételen a sztár a már legyártott szuperhőskosztümben pózol Burton utasításait követve.

Húsz év elteltével pedig most végre valóra válhat Nicolas Cage álma, és ezúttal tényleg ő játszhatja Supermant – igaz, a ruháját sajnos nem öltheti magára, hiszen a színész egy animációs filmben kölcsönzi az Acélember hangját. A Teen Titans GO! To the Moviest július 27-én mutatják be az amerikai mozik. A DC Comics produkciójának öt tinédzserkorú szuperhős áll a középpontjában, akik hollywoodi sztárok akarnak lenni, de előtte még meg kell menteniük a világot egy gonosz figura ördögi tervétől.

Az animációs filmben Cage-nek Supermanként csak egy cameo megjelenése lesz a tini szuperhősök oldalán, de mivel annak idején a meg nem valósult Superman-filmről is elképesztő lelkesedéssel nyilatkozott („Biztosíthatlak róla titeket, hogy a mozi, amit Timmel csináltunk volna, a képzeletetekben sokkal jobb bármelyik Superman-filmnél.”), minden bizonnyal ebbe az apró munkába is teljes bedobással veti bele magát. A Teen Titans GO! To the Moviesban Nicolas Cage-en kívül olyan színészek szinkronizálnak, mint például Kristen Bell vagy Will Arnett.


(via Consequence of Sound)