Thanos akkora fegyverrel kaszabol a Bosszúállók: Végjátékban, mint ő maga!

Kijött a filmhez egy 3D-szemüveggel nézhető trailer is, egy eddig sosem látott jelenet megőrjítette a Marvel-fanokat.

Április 25-én itthon is mozikba kerül az idei év egyik legjobban várt blockbustere, a Bosszúállók: Végjáték, amellyel lezárul egy nagy korszak a 2008 óta egymásra épülő Marvel-filmek történetében. A szuperhősök megtizedelődött csapata ugyanis, ha minden igaz, leszámol az előző nagy, közös film, a Bosszúállók: Végtelen háború főgonoszával, Thanosszal, aki elpusztította az univerzum lakóinak felét. Ez a karakter ugyan mindenható, csettintéssel öldös olyan félisteni hatalmú lényeket, mint Doctor Strange vagy a Skarlát Boszorkány, az űrben verekedő Vasemberékre pedig rádobott legutóbb egy egész kisbolygót, most mégis egy hagyományos fegyvert adtak a kezébe a készítők a bunyóhoz. Egy embernagyságú, dupla pengéjű pallost – ami kicsit olyan, mintha Darth Maul dupla fénykardját valaki kőből csinálta volna meg... Íme egy friss fotó a filmhez készült, hivatalos Thanos akciófiguráról:

De a várva várt filmhez nemcsak a fenti kép jött ki a mapokban, hanem egy 3D-szemüveggel megnézhető, térhatású trailer is. Íme:

Az előzetes érdekesség, hogy bár kockáról kockára megegyezik egy korábbi Bosszúállók: Végjáték-trailerrel, egy dologban mégis eltér attól. Éles szemű rajongók ugyanis kiszúrták, hogy annál a résznél, amikor Sólyomszem egy alagútban menekül a robbanás elől, a lángok között egy négykezű(?!?) test körvonalait is jól ki lehet venni! És tényleg:

A fekete öves Marvel-rajongók ebből máris azt okoskodták ki, hogy az új filmben is ugyanazok az outrider nevezetű űrszörnyek lesznek az ellenfelek, akikkel a hősök egyszer már megküzdöttek a Végtelen háborúban, a wakandai jelenetben. (via Digital Spy)