8 új sorozat, amibe kötelező belenézned a héten

Nicole Kidman új sorozata, Sofía Vergara maffiaeposza és Steven Spielberg második világháborús pilótákat bemutató szériája is most fog felkerülni a streaming szolgáltatók kínálatába.

1. Kevin James: Irregardless

  • Hol látható? Az Amazon Prime Videón, január 22-től.

Kevin James stand-up comedy különkiadása, ami egyebek között a szülői lét, a házasság és az öregedés témáit járja körül, miközben a közönség szakad a röhögéstől.

 

2. Six Nations: Full Contact

  • Hol látható? A Netflixen, január 24-től.

Ebben a dokusorozatban mérkőzésről mérkőzésre Európa legjobb rögbicsapatai küzdenek meg azért, hogy hazavihessék a bajnoki trófeát.

 

3. Stílustanácsok férfiaknak / Queer Eye 8. évad

  • Hol látható? A Netflixen, január 24-től.

Manapság már nem csak a nők kiváltsága a stílusos megjelenés, ám az biztos, hogy jelenleg még sok férfinak ötlete sincs arra vonatkozóan, hogy merre induljon, ha megjelenésén változtatni szeretne. Ebben a reality sorozatban mindenki az egyéniségéhez illő tanácsot kap a műsor szakértőitől, legyen szó öltözködésről, esküvői ruházatról, vagy lakberendezésről.


4. Masters of the Universe: Revolution

  • Hol látható? A Netflixen, január 25-től.

Teela és He-Man egyesítik erőiket, hogy megmentsék Eternia világát a sötétség rémuralmától. Gyerekkorunk kedvenc rajzfilmsorozata, új köntösben.

A gonosz Skeletor hangja ezúttal nem más, mint Mark Hamill!

 

5. Griselda

  • Hol látható? A Netflixen, január 25-től.

Megtörtént eseményeken alapuló 6 részes minisorozat, amelyben Griselda Blanco (Sofía Vergara) felépíti Miamiban a történelem egyik legkegyetlenebb drogkartelljét.

 

6. Badland Hunters

  • Hol látható? A Netflixen, január 26-tól.

Ebben a posztapokaliptikus dél-koreai sorozatban egy váratlan kataklizma kegyetlen, barbár vidékké züllesztette Szöult és környékét. Egy rettenthetetlen vadász azonban akcióba lendül, hogy megmentsen egy őrült orvos által elrabolt tinédzsert...

 

7. A levegő urai / Masters of the Air

  • Hol látható? Az Apple TV-n, január 26-tól.

Steven Spielberg és Tom Hanks Az elit alakulat és a The Pacific – A hős alakulat után ismét producerként jegyez egy II. világháborús sorozatot. A levegő urai Donald L. Miller történész azonos című könyve alapján mutatja be a 8. amerikai légierő 100. bombázócsapatát, az úgynevezett „Véres századot”. Ők voltak azok, akik már 1942-ben belekezdtek egy Németország elleni hadjáratba, és a második világháború során több katonát veszítettek el, mint az amerikai tengerészgyalogság.

 

8. Máshon / Expats

  • Hol látható? Az Amazon Prime Videón, január 26-tól.

Nicole Kidman új sorozata Janice Y. K. Lee bestsellerén alapul, és Hongkongban játszódik, 2014-ben, amikor a város utcái a függetlenségért küzdő esernyős tiltakozók tömegeitől voltak zajosak. A széria a címbéli expatok világát mutatja be: azokat, akik kiemelten jó fizetésért dolgoznak cégük valamely határon túli telephelyén.

 

(via Flixpatrol.com